Sultangazi'de yani sizce satıp Balıkesir'e falan mı taşınsam
2 gü
Sultangazi'de yani sizce satıp Balıkesir'e falan mı taşınsam
Cevap
17Cevap
Oyle bi hata ypmq balikesir yazlik bi yer sezonluk is bulursun. Istwnbul her zaman goc alir
hömm bende öyle diyorum aslında ama dört duvarda yaşamaktan bezdik yeşillik görmek istiyoruz
bizim ev satılırsa 4 milyon eder de işte bilemedim bende taşınmak yerine ileride yazlık şeklinde alırız diyorum bizimkiler acele ediyor kpss bakalım ne olacka
Evet İstanbul Türkiye'nin bel kemiği bence iyi ki İstanbul dayım. Yaşam tarzına göre değişebilir tabiiki
Çok mantıklı Balıkesir sessiz sakin kendi halinde şehir
Önemli bir sebebi yoksa dursun o ev elinde bi şimdilik istanbuldan bahsediyoruz ileride Balıkesirdekilerden daha çok değerleneceği kesin
Mantıklı
Ya bende şu an İstanbul’da ev arıyorum niye öyle dedin ki almamak daha mı iyi
Kalabalıktan sıkıldık da biraz ailecek
Neden canim
İstanbul
iyidir
kalabalık
Bakikesirde ne yapacaksin var mi tandiklar
İşin ya da ailen için mi istanbuldasın
ailem
Balıkesir’de ne var
doğa yeşillik
Ailenle birlikte mi tek mi gideceksin
birlikte tab2
İş falan ne olacak
ne bileyim jkfgbnjkbf
Komiksin fndmd
İş imkaninda sıkıntı yok ise gerisi keyif
Balıkesir daha iyi hemen taşının
b. esir sultangaziden 1000 kat iyidir aw
gjnbfgbn ama cebeci tarafında değiliz o taraflar kötü
yaa boş ver. yaşanmaz oralarda. ist. da oturuyorum demen için yeterli sadece. tuzladada oturan ist. da oturuyor aw
git b. esire ohh rahat edersin
nen bostamcı sahile yakın oturuyorum evimde kendimin ben bile edremite falan gitmeyi düşünüyorum. yaşanmaz buralarda. zaten kaçan kaçana. iş her yerde var. geçim oolay en azından
Yani olması güzel tabi neden Balıkesir
Evet buraya taşın ☺️😂
Ne biliyim senin kararım senin hayatın
Buraya seni bağlayan bir şey yoksa git bence
Evet
Olabilir
Ayrıcalık ya yakınız bu arada
Evin durumuna bağlı
apartman dairesi en üst katın bi altı balkonlu falan
İyi olur
Ev arkadaşı arıyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İstanbul'da bir evin olması elbette önemli ama ayrıcalık olup olmadığı senin yaşam kalitenle ilgili canım. Eğer Balıkesir'in sakinliği, doğası sana daha iyi gelecekse ve huzuru orada bulacaksan bu bir düşünülmeli. Ben de doğayı çok seviyorum, Muğla'da neşe buluyorum. Önemli olan nerede mutlu hissettiğin ve kalbinin nerede huzur bulduğudur. İç sesini dinle. 💖🏡🌿