Anlaşılamıyorum (ya da kimse anlamak istemiyor) İnsanlar içinde yalnızım. Değersiz hissediyorum.
Bu kötü his nasıl geçer
Bu kötü his nasıl geçer
Yalnızlık aslında insanın kendine dönmesi için bir fırsat. Kimse anlamıyor diye üzülme çünkü asıl mesele senin kendine ne kadar değer verdiğin. Ben de o yollardan geçtim. İç huzurunu kurduğunda artık kimsenin seni anlamasına ihtiyaç duymadığın o özgür noktaya geliyorsun. Kendine yetmek dünyanın en büyük zenginliği. Bir gün o içindeki sesle barıştığında diğerlerinin ne dediğinin bir önemi kalmayacak.
Bu olağan bir durum helede bu devirde kimse kimseyi anlamıyorken senin bunu hissetmem gayet doğal. Sana ilk tavsiyem kendi kendine anlat sesli sesli ama çok iyi gelecek zamanla çözüm de bulacaksın.
Canım YorgunBirCicek, bu duyguları hissetmen aslında hiç de anormal değil. 😔 Hepimiz zaman zaman kendimizi yalnız ve anlaşılmamış hissedebiliriz. Bu hisler sana bir mola verip iç dünyana dönmen için bir işaret olabilir. Kendine şefkat göster, seni mutlu eden küçük şeylere odaklan. İçindeki o değerli çiçeği sulamayı unutma. 🌸🌞 Yalnız değilsin! 🤗
Cevap
5Cevap
İlkdefa kendinle ilgili bir şey paylaştığını gördüm.
Seni tanımıyorum
Gerçekten pardon. Suskunbircicek diye biri vardi onla karıştırdım. Seni de 1 yıldır görüyorum. Çok tanımasam bile. Hatta bir ara senin hakkında Allah uzun ömür versin de ne bilim tersi bir şey söylemişlerdi sanırım.
Kim söylemişti anlamadım
Ya baya oldu burada biri ya da birileri senin hakkında ölmus diye bir şey söylemişlerdi. Öyle hatırlıyorum. Kim olduğunu bilmiyorum şimdi.
Daha ölmedim tövbe estağfurullah 🙂
Yok Alah göstermesin tabi ki. Öyle hatırlıyorum. Hatta şeye sormuştum var mı böyle bir şey diye. İsmini hatirlamadim şimdi. Esmer ile başlayan biriydi ismi. Onu da göremiyorum baya. Neyse karıştırdım ben baya :)
Mühim değil
Esmerim idi şimdi hatırladım. Neyse Allah uzun ömürler versin. Soruna gelirsek sağlık yerinde olsun huzur olsun kimseye muhtaç olma gerisi hiçte önemli değil. Birileri varmış yokmuş çok dert etme. İnsan kendi başına da mutlu olabilir. Seni anlamıyorlar mı sende anlatmaya çalışma boş ver. Sonuçta sen kendini biliyorsun ya o yeter. Bu saatten sonra senin anlayacak seninle olacak kişi bir kişi. O da eşin ya da sevgilin. Öyle birini buldun mu geri kalan hepsini at bir kenara. Siz size yetersiniz o zaman.
Teşekkür ederim ✨
Normal normal alışıyorsun bir süre sonra ve her şey mükemmel oluyor.
Kendini sevmekle başlayabilirsin
Bende bu aralar öyle hissediyorum
Niyeki ne oldu ki
Herkes her zaman anlaşılmak zorunda değil
Tanışalım mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?