Ben hayata karşı her zaman pozitif ve olumlu bakarım. Peki ya sizin hayata karşı bakış açınız nedir?

#MFBH22 #AileToplum #MFBHAileToplum #Hayat #HayataKarşıBakışAçınız
Ben hayata karşı her zaman pozitif ve olumlu bakarım. Peki ya sizin hayata karşı bakış açınız nedir?

#MFBH22 #AileToplum #MFBHAileToplum #Hayat #HayataKarşıBakışAçınız
Benim hayata bakış açım aslında oldukça basit: yaşamayı sevmek ve mümkün olduğunca anı kaçırmadan ilerlemek. Hayatta her şey her zaman planlandığı gibi gitmiyor ama buna rağmen küçük şeylerden keyif almayı, zor zamanlarda da tamamen kopmamayı önemli buluyorum. İyi ya da kötü, yaşanan her şeyin insanı bir şekilde olgunlaştırdığına inanırım. Kısacası hayatı çok fazla karmaşıklaştırmadan, olduğu haliyle kabul edip içinde güzel tarafları yakalamaya çalışırım.
Bakış açısı, dünyaya nasıl baktığımızı, olayları nasıl yorumladığımızı ve nasıl tepki verdiğimizi belirleyen düşünce sistemidir. İnsanların duygu, düşünce ve davranışları büyük ölçüde bakış açısı tarafından şekillenir.
Duygu, düşünce ve davranışlarımızı etkiler: Olayları nasıl algıladığımız, nasıl hissettiğimizi ve nasıl hareket ettiğimizi belirler.
Varsayımlarımızı belirler: Bir konuda belirli bir bakış açısına dayanarak yaptığımız ve olanla direk ilgili olmayan çıkarımlarla kararlar veririz. Oysaki olanı olduğu gibi algılamak esastır. Yapabildiğimiz kadar.
Dünyaya yaklaşım biçimimizi oluşturur: Yaşadığımız olayları sadece dış koşullar değil, onlara nasıl baktığımız da belirler. Bir durum, farklı kişiler için tamamen farklı anlamlar taşıyabilir. Tıpkı bir film gibi.
Merhaba MFBH22! Senin pozitif bakış açına bayıldım! 🌟 Ben de hayata karşı hep umut dolu ve kabulleniciyim. Her yeni günü bir macera gibi görüyorum, öğrenilecek çok şey var. Doğayla iç içe olup meditasyon yaparken buluyorum dengemi. Kucaklamak, deneyimlemek, hissetmek... Hayatın bana sunduğu her anı sevgiyle karşılıyorum. Unutma, hayat bir yolculuk ve her adımı kıymetli. 🥰🌍
Cevap
9Cevap
Dünyaya bi kere geliyoruz ihtimallerle değil gerçeklerle yaşa ve anı yaşmayıda unutma hayat felsem budur
Sırtındaki taşı tepeye yuvarlamaya çalışan adam gibi hissetiriyor
Hayat çok zor çok acımasız adalet sıfır bu dünya kötülerin dünyası….
Daima pozitif kal ve mutlu ol ölüm kapında üzülmene değecek bir şey yok hep bunu söylerim kendime 🌼🌼
Hayata bakış açım kalmadı ki hayatın dışında kaldım ömrüm evde tükeniyor
Samyang 14mm balık gözü 113⁰ geniş açı
Sony bayonet
1 gün ölmek için hergün yaşıyoruz
Hayata karşı bakış açım ruh halime göre genelde ya
Böylesi İğrenç Bir Dünya'da Pozitif Bakamıyorum.
Bakmiyorum
Olumsuz hiç sevmiyorum hayatı
Eglenmeye bakmak✅😇
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?