Gizli Üye(25-29)11 güBoşa gitsin. Anasının evine gönder. Kara kaşına kara gözüne mi alıyoeuz be erkekleri? Seks hayatında b*k gibiler, tip olarak yarr* benziyolar, para desen açlıktan ağızları kokuyor, ona haaayır buna haayır biz hayır kurumu muyuz be? İşimde gücümdeyim gencim güzelim. Böylesi heriflere ömrümüzü mü harcicaz bir de? Sı*tığım b*ka bile tapması lazım o bile fazla. Eşşşş* gibi götüricek tatile.
211 Yorumla
Soran11 gü😄
Cevap sahibi11 güDediklerimi düşünmeni tavsiye ederim ahahwhw
Soran11 güTeşekkür ederim haklısın
Cevap sahibi11 güParasız pulsuz tipsiz beceriksiz ( her iki anlamda) erkek anasının evinde kalsın hanımevladı gibi hahaha rica ederim aşkım
- 11 gü
👏
Cevap sahibi11 gü@siyahkuğu-_- 😘 genciz güzeliz halaa çıtır gibiyiz umarım bizi bebek gibi sevicek paralı yakışıklı ve feci tatmin edicek errrkolara denk geliriz ahahaha
- 11 gü
Amin aşkoo💅✨️
- 11 gü
Tedavi ol
Cevap sahibi11 gü@Çağhan2734 sen yukarıdaki tüm kriterlere uygunsun sanırım? Lütfen toplum içine çıkma olur mu 🤣
- 11 gü
Her şey gönlünüzce olsun herkesin yaşamdan beklentisi yaşanmışlığı var ben densizlik ettim kusura bakmayın iyi kalın
Cevap sahibi11 gü@Çağhan2734 ok
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 424 cevap paylaştı.
11 güBn calisiyorsam eğer kendim tek başıma giderdim ona da bsi demezdm kendi düşünüp goturmuyorsa oturup aglicm mı bn giderim o da storylerden izler bni 😄
22 Yorumla
Soran11 güO zaman evliliğin anlamı nerede kaldı
- 11 gü
Evlilign anlamını o düşünmüyorsa napcn
Aile & Toplum konusunda 392 cevap paylaştı. Neden götürmüyo sana neden deger vermiyo
135 Yorumla
Soran11 güBağlılık ve sevgi konusunda sorun yok yine de yanlış seçim yaptığımı düşünüyorum
Soran11 güHer zaman böyleydi sanırım
Soran11 gü7 yıl oldu üzülsem ne olacak bir şeyleri değiştiremedikten sonra
Soran11 güTeşekkür ederim görüşün için 🙏
Soran11 güSorabilirsin
Soran11 güÖzelden konuşamam
Soran11 güÖzelden erkeklerle konuşmayı tercih etmiyorum çünkü
Soran4 güİyiyim teşekkür ederim
Soran4 güTatil bölgesinde yaşıyorum zaten
Soran3 güO gün ayrılmak istediğimi söyledim o günden beri plan yapıyor
Soran3 güGezi planı
Soran3 güNe önerirsin
Soran3 güYazdım
- Aile & Toplum konusunda 549 cevap paylaştı.
11 güGötürmeme sebebi ne
19 Yorumla
Soran11 güYorgun dinlenmek istiyor
- 11 gü
Tatil ne için var çalışmak için mi zamanı falan hiç mi yok çok mu çalışması lazım ayrıca yıllardır diyorsun şöyle 3 5 günlüğüne şehir dışına ormanlık bir yerde uygun fiyatlı bir yer bulamıyor mu
Soran11 güBiliyor musun mantıklı olan ne terk etmek kurtulmak
- 11 gü
Onu ben demem çünkü boşanmak kolaydır önemli olan evlilikti yürütebilmek ama eşine birinin ufak bir fırça atması lazım aile dostu olur çok samimi arkadaşı falan olur sorumu yanlış anlama ama başka biri yoltur dimi hayatında
Soran11 güSevgisinden şüphem yok sanmıyorum olduğunu
- 11 gü
Doğrudur ama birinin kafasına biraz vurması lazım başka türlü akıllanmaz arkadaşı olsam kulağına su kaçırmaya çalışırdım ben
Soran11 güTeşekkür ederim yorumun için
- 11 gü
Yani bir faydam olmadı ama umarım bir faydası olan biri yazar mutluluklar dilerim size
- 9 gü
Mantıklı bir cevap aldın mı bari
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum insanı gerçekten yorabilir, çok haklısın. Eşimle empati kurarak, onun neden böyle davrandığını anlamaya çalışırdım önce. Belki çekinceleri vardır. Sonra da içten bir konuşmayla tatil isteğimi dile getirir, küçük kaçamaklar bile olsa birlikte planlar yapmayı teklif ederdim. Unutma, iletişim her şeyin anahtarıdır. 💖🏝️
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
11 güİlla eşinle gitmek istiyorsan iş yükünü hafifletmek gerek İş arkadaşlarında drstek almasını söyle Arkadaşınla gitmene izin veriyorsa tatile öyle de gidilir Sonuçta dinlenmek farklı bie mekana gitmek sana iyi gelir
10 YorumlaBoşanırdım dıyenler sonrada erkekten sadakat beklerler. Hayatınuz para olmuş
1102 Yorumla- 11 gü
Sadakatle ne alaka bu srefszlignize de kılıf mı uyduruyorsunuz e aynı şeyi kadnda derse sen goturmezsen bnde gotureni bulurm die o zaman nolck sacmaladnyani
- 11 gü
@qüneşinsahibi Tatile göturmemeye şerefsizlik dyıp baskasının altına yatmayı normal karsılayan biriyle muhattap olmam. Belki adamın parası yok evlilik sizin için maddiyata baglı heralde iyi günde kötü günde yok sizde. O zaman erkeklerde bu tip kadınlara üstünüze fiyat etiketi koyun ona göre evlenelim desin
- 11 gü
Diyene bak erkekte sadakat ararsınız diyorsun yukarda kadının en ufak istedg şeyde sadakatsizlik yapacaksan öyle yazanlardan farkn ne onlarda en ufak şeyde bosanio sende en ufak bı istekde aldatcanedemekki dedignebuna gelio.
- 11 gü
@qüneşinsahibi Sadakat dyınce aklına sadece aldatmak mı geliyor oda senin düşünce yapına bağlı. Bırakıp gıtmekte sadakatsizlik oluyor. Sen bu cehaletle bu yaşa nasıl geldin.
- 11 gü
Bırakıp gitmek terk etmek ayrılmak oluyor yani bitiş. Ondan sonra kim napiosa yapar zaten
Soran11 güMaddi sorun yok arada bir hafta sonu çıkmak istiyorum o kadar
- 11 gü
@qüneşinsahibi senin bence ciddi anlamda sorunların var bırakıp gitmekte sadakatsizlik oluyor, hayatı paylasmamakta, yalan konusmakta vs va daha sayayımmı
- 11 gü
Ohooo biz burada neyi sorguluyorz sen yelpazeyi acion ona bakılırsa bnde çok şey derim sacmaladn haliyle
- 11 gü
@qüneşinsahibi sadakatsız dyınce sadece aldatmaktan bahseden sendın bende bırakıp gıtmenınde sadakatsızlık oldugunu anlatmaya çakısıyorum bıraz algılamayamı çalıssan acaba
- 11 gü
Yüzüme söyle
- 11 gü
Bırakıp bitmek demek ilişki bitti demek zaten sen bı ilişkinin bitmesiyle sadakati bir mi tutuon degsksn
- 11 gü
@qüneşinsahibi Ya sen altta kalmamak için saçmalamaya başladın farkında değilsin 😂 birini yarı yolda bırakıp gitmez sadakatsızlıgın alâsı
- 11 gü
İlişki bittiyse sadakatsizlik mi oluyor yani asdfg sadakatsizlik hayatnda biri varken başka biriyle bsiler yaşamaya denir öğren. Bu yaşta bilmiyorsun belliki. İlişki bittikten sonra ortada bı ilişki olmayacag icn sadakat söz konusu da olmuyor
- 11 gü
@qüneşinsahibi Senın algı sorunun var heralde bıttıkten sonradan bahsetmıyorum anla artık mla anlatır gıbı anlatıyorum. Şimdi bşz sevgiliyiz ya da evliyiz ümit verdim ben bi anda saçma sebeple senı bırakıp gıttım bu sadakatsızlık oluyor. Bittikten sonra yapılanlar zaten benı ilgilendırmez nıye anlamıyorsun. Konusmaların asırı cahilce
- 11 gü
Sadakatsizlik bu olmuyor onu anlatmaya calisiyorm ilsikiye başlamak kadr ayrlmak da normal ama bu ilişki icnde safakatli olmak güven kirmamak önemli bunu anlatiyorm anlamayan ısrarla sensn birinin senden ayrlma isteg nasl sadakatszlik olabilir ya şaka misn
- 11 gü
Senin sadakat anlayisn bu demekki ya da
- 11 gü
@qüneşinsahibi Artık ciddi olmadıgını düşünüyorum 😂 yoksa bir insan bu kadar cahil olamaz. Arkadas bunlar evli evli zekan yetmıyormu anlamaya tatılden sebep bosanmak sence normal mi kıtmısın sen ayrılmak normal miş ciddyetle sevgili olup SAÇMA sebeple bırakıp gitmez sadakatsızlık dıyorım beynını zorla bıraz
- 11 gü
Bn ona normal demedim sırf tatile goturmuo die boşanmaya kalkanla en ufak şeyde eşini aldatmaya kalkan srefszlik yapanlar aynı tip insan ve snde buna o yorumjnla çanak tutuon senin farkn ne onalrdan dedim gtunden mi anlion lafı
- 11 gü
Sn işine ne geliosa onu anlion işine gelmeyeni anlamamazliga gelion anladm smdi ama bu taktig sn isyernde veya aile icnde yapmalisn
- 11 gü
@qüneşinsahibi He tamam sen bırak hayatındakı kişileti sadakatsiz olma ben bırakırsam sadakatsız olurum
- 11 gü
Niye aynı tip insanlar?
- 11 gü
Yaş kaç ergen falan misn sen 😄
- 11 gü
@qüneşinsahibi İnsanları yarı yolda bırakmayı daldan dala konmayo normal gören biri olacagıma ergen olurum en azından arkamdan küfür ettirip karaltersiz dedirtmem. Yaşcada zeka olarakta senden büyüğüm
- 11 gü
Daldan dala konmak mi ahahah lafa geldi mi ailemiz icn calisiyoruz die cigirtkanlk yapio bı karınızı da mutlu edemiosanz neye yariyorsuniz durduk yere kimse sabah uyanıp ay hadi bugün bosanim demio ne halt yedin de kadn bosanio Allah bilir ama sorsan erkek kusursuz masum bı günahı yoktur. Ayrıca kendi reklamını yaptigna göre gelir alicn merk etme 😄
- 11 gü
@qüneşinsahibi Valla hemen baskasıyla gitmekten bahseden sendin buda senin karakterin Allah senin gibilerden korusun. Parayla saadet arayanların fiyat etiketi olmalı bence önceden bilinmeli. Umarım ileriki hayatında paranın mutluluk getirmediğini acı şekilde anlamazsın. Sanki boşanmalar sadece erkeklerden dolayı oluyor kadınlar cok mahsum ya senin zihniyetınden korunmak gerek
- 11 gü
Başkasıyla gitmekten mi nerenden okudun da yorumumu öyle anladn acaba yaşının bnden büyük oldgnueiddia ettin gözlük takma vakti gelmiş. Bn kadnlar masum demedim ama durduk yere kimse ayrlmio dedim ki kadın parasal sorunumuz yk ona rağmen götürmüyor dio bı erkek olark karıni mutlu edemiosan neye yarion der misn her şeye bahaneniz hazr tbi Allah senin gibilerden korusun kadınları ki parayla dönüyor her şey sn ne kadr onemsz desende önemli kirayı faturayı sn başka şekilde ödüyorsun anlaşılan
- 11 gü
@qüneşinsahibi Yazık ya bu yasta bunamış ilk yorumda ne yazdın oku bakalım gerı buraya gelıp yazana kadar unutma ama. Konunun kirayla faturayla alakası ne Allahım sabır🤦🏻♂️ müsadenle ben cahille sohbeti kesme hakkımı kullanıyorum
- 11 gü
Sen srefszligne kılıf uydurursan o da böyle der dedim her denileni yapio mu sank insan zekan o kadarina mi yetio. Parayla saadet olmaz diosun bndehersey parayla dondug icn önemli diyorm zeka sorununu var ya da işine gelmedig icn mi anlamion
- 11 gü
Dansöz gbi kivirta kivirta kaç işine gelmeyeni görme duyma işine gelene de yorum yap cesaretsz ya
- 11 gü
@qüneşinsahibi Noldu hanı dememıstın 😂😂 Tatile götürmemek şerfsizlik ama aldatmak normal ne kadar karakterlısın 😂😂 ben para önemsizmi dedim zekasız parayla saadet olmaz, bu sebeplerle insan terk edılmez dıyorum beynınmı yok varda calısmıyormu. Cok zevgın olupta mutlu olamayanları gozundemı gormuyor bu kadar saçmaladgın yeter ven senın cehaletınle , söyledgın afları kıvırmalarınla ugrasamam. Söylemedim dıyor sonra bundan dolayı dedım dıyor kendınden haberı yok bu kafayla bana laf yetıstırıyor 😂
- 11 gü
@qüneşinsahibi Bana kacıyosun dyıp daha cevap yazamıcam sanıp engellemiş ezik 😂😂 zekası yetmedı 😂
- 11 gü
Hala aynı yer bn onu gidip de gerçekte yapacak ya da yapsn die mi dedim gelmiş burada aldatmayı normallestiriosun bn senin o normallestirmene laf soleynce birde zeytinyağı gbi üste cikion nasl güzel kivirion sn öyle işine geldg gbi de algilayp demekki snde aldatmayı normallestiren srefszlerdensn zekasz sn olmasaydn lafı doğru okur anlardneisine geldg gbi kivirmazdn bu sebeplerle insan boşanmak ama aldatilir dmi güzel kafa tekrar diyorm böyle mala anlatır gbi anlatiyorum. Sen aldatma srefszligni normallestirince bnde o zaman o da böyle desin dedim algiladn mi yksa daha derin mi anlatm
- 11 gü
Engellenen cvp yazmazdm dmi ezik senin gbi işine geldg gbi lafı algilayp da işine geldg gbi cevirenlere denir aldatmayı normallestiren birinde zeka ne arar cesaretsz ya o kadr mı işine gelmio yazdklarm ki kivirion anlamazligna gelion
- 11 gü
@qüneşinsahibi engelleyip geri kaldırdın engelleyınce yazamam sandın ordada cahilsin yorum benım engellesende yazabılırım 😂😂
- 11 gü
Biraz dahak kıvır hadi bakalm srefszlignize kılıf uyduruon buna da uydur ucuz şey
- 11 gü
@qüneşinsahibi Tatıle gştmemek serfsızlık eve aldatmak ney söylımmı,😀 hadi tatlım sen küçük pns yorumlarına devam et 😂
- 11 gü
Yorumlara yazacak bsi bulamaynca hadi başka nelere taklcn yaşça büyükmüş ahahah çok belli işine geldg gbi kivirt hadi bekliyorum
- 11 gü
Naptn profilime mi girdn kusur aramak icn 😄
- 11 gü
Ara belki ekmek çıkar sana nasl da bildm
- 11 gü
@qüneşinsahibi yoo sorunun yorumlarında gördüm. Dedım ya cehaletınle ugrasmcam yorumu okuyanlar anlar zaten rezıl olusunu 😀 büyük aşklar kavgayla baslarmıs aşık olma sonra bana
- 11 gü
Sana kadr düşmedim çok şükür
- 11 gü
@qüneşinsahibi Tek tek yaz bu kadar kudurma tatlım 😂
- 11 gü
Ama senin burada ne aradgn belli
- 11 gü
Sen asıl aradgniebilmaya devam et
- 11 gü
@qüneşinsahibi Küçük büyük konuşması yapanın dedıklerıne bak 🤦🏻♂️😂 kendınle çelişmekten vazgec bence.
- 11 gü
Sadakatin ne oldgnu öğren git sonra da hayatndaki kadını mutlu etmeyi öğren bı habersn dalga geçiyorum onu bile anlamion 😄
- 11 gü
@qüneşinsahibi Halen anlamamıssın 🤦🏻♂️ Son kez acıklıyorum Mutlu edilmemeli tatile gitmesende olur demiyorum böyle bi sebeple boşanma ya da aldatma olmaz diyorum. Evlilik bu kadar basit bir şey değil bana göre. Mesela evlisin elinden gelmeyen ya da hiç farkında olmadığın bir hatandan dolayı kocan seni aldatsa ya da boşasa hoşuna gidermi normal mi karşılarsın?
- 11 gü
Bnde zaten bunu normal değil dedim senin anlamadgn sadakatszlig normallestrmen
- 11 gü
Ne zaman susacaksiniz
- 11 gü
@qüneşinsahibi Sen konuyu unuttun 😂Yav Allah aşkıma sadakatsizliği normallestiren benmıyım tatıle goturmuyorsa aldatmadan bahseden sensın bende boşanmayo düşünen sadakat beklemesın diyorum ama bu aldatmak degıl her konuda
- 11 gü
@Meliissa00 Araya girmeseydın bizmi çagırdık seni. @qüneşinsahibi asabi hatun bunada cevap ver yeter bana sataşma 😂
- 11 gü
Boşanmak gayet normal biseyken senin yazdgn şey srefszlik aynı şey mi mk hala savunuon kendini ya yüzsüz
- 11 gü
@qüneşinsahibi Sen cidden anlamıyorsun buna kesin ve net emin oldum... Bencede senin zihniyetindeki aldatma serefsizlıgını yapmaktansa boşanmak gayet gğzel bir şey ama erkek aldatırsa ya da boşarsada zırlamayacaksınız
- 11 gü
Anayin ammoiiiii tamamnmiii
- 11 gü
@Meliissa00 Araya kaynamaya çalışma burada @qüneşinsahibi dururken senle ilgilenemem uza hadi kaybol
- 11 gü
Boşanmak varken hala aldatirsa diyerek normallestirio birde hirt inşallah karın tiktokta tanistgna kacarda Esra Erolda surunursun
- 11 gü
@qüneşinsahibi Ulan sen aldatmaktan bahsettin kafan basmıyormu senın. Aldatırsa dedın dıye tartısıyoruz bır saattir cidden şakamı yapıyorsun kafanmı basmıyor rezil oldukca kıvırıyomusun çözemedim ama umarım cidden bu kadar degılsındır. Aldatmak dıyen kendısı sımdı bana soyluyor 🤦🏻♂️ 🤦🏻♂️
- 11 gü
Boşanmak gbi normal biseyi sadakatsizlikle iliskilendiren ben miym yaw yazdgn yorum en başta
- 11 gü
@qüneşinsahibi Her yorumda farklı konusuyosun az önce dedın ya aldatmayo normallestırmek lafı degısme onu dıyen sendın!!! Ben boşanmak önemsiz ve basit bir şey değil diyorum Allah aşkına daha fazla saçmalama bi defol git ne dedıgınden haberın yok boş boş konusuyorsun cevır gazo yanmasın 1 dk önceki yorımunu unutuyorsun 😂 sana göre evlilik basır istedgin zaman boşarsın bana göre değil şimdi defol git
- 11 gü
Sadakatsizlign ilişkiyi bitirmek olduğunu iddia eden senken bunu mu diyorsun. Daha onun ne anlama geldgnde bı haber söyleyecek bişey bulamaynca aynı konuyu işine geldg gbi evir çevir senden güzel dansöz olur bak 😄 kadinalr matinesinde güzel kazanrsn bu kadr kivirmayla 😄
- 11 gü
@qüneşinsahibi Valla kendı yazdgını benım üzerime atıp lafı gömünce kıvıran sensın. Aldatmak dedın sonra bana sen dedın dedın 😀 kım kıvırıyor burada ama bakıyorumda ıyı kıvırırsın bence acıyorum şu an sana her yorumda konudan konuya uçuş yapıyorsun erkekten erkege aldatmayı normal görmenı garipsemedim artık arada banada ugras bari 😉
- 11 gü
Belli oluyor çok belli bosanmakla erkegin aldatmasini bir tutup kılıf uyduran da benim dmi
- 11 gü
@qüneşinsahibi Senin kafanın içinde samanmı var 🤔 Basit konularda boşanmayı normal görenler sadakat beklemesın dedım sen nerenden anladıysan oranı getır ona bıde ben anlatayım bellıkı beynınde iş yok
- 11 gü
Srefszlig normallestrmek bu boşanmak ister zor olsun ister kolay bu herkesin hakkı srefszlik yapmakla aynı mi da hala bir tutuon hala kafanın basmadg bu
- 11 gü
@qüneşinsahibi Yav bir tutan kım sen gercekten siniımı bozdun ya bu kadar aptl olamazsın bence. Aldatmayı ve boşanmayı normal gösteren sensın ben bunlar olmasın dıyorum sen beyınszmısın ya harbıden bı defol gşt bastan sona oku ne dedıgını unuttun konuyu unuttun s gt ya
- 11 gü
Aldatmayı normal gostermedm bn hala anlamadgn o
Sen aldatmayı normal goruosan o zaman kadnda böyle desin sana bunu da normal karsilican mi o zaman falan demek istedm orada ama o kadr kafan basmadi ki ya da işine gelmedg icn anlamazliga geldn. Unuttgmebisey yk sen adam olmayı unutmussn safakaatszlig normallestirion hala - 11 gü
Kafası basmayan anlamayan sensn çünkü sende ölesn srefszlig normallestiren sensn öyle olmasan öyle de yazmazdn yazdgmi da gtunden anlayp işine geldg gbi cevrmezdn
- 11 gü
@qüneşinsahibi Normallestırmıyorım halen anlamıyor bana gore ıkısıde nornal degıl dıyorum yav anlamıyormusun harbıden sıktın artık ya.
- 11 gü
Normallestirmedgn icn mi bosanmayla bir tutuon lan isyer sudan sebepten bosanireister zorxan bosanr namusuyla bosandktan sonra insan sanane ama sn boşanmak yerine srefszlig öne suruosan sende olesn
- 11 gü
@qüneşinsahibi Aldatmaktan bahseden sensın bosanmak normal dıyen sensın tamam brn anlamadım hadş bas gıt
- 11 gü
- 11 gü
A doğruya sadakat sana göre aldatmak dgldi dmi 😄😄😄 hey Allahım bu yaştaki birine birde ne ne mana onu anlatcaz
- 11 gü
Zekasz
- 11 gü
Ezik
- 11 gü
Elalemin bosanmasndan sanane acaba sana mı giriyor giren ister keyften bossanr ister başka bsiden
- 11 gü
@qüneşinsahibi Ok bebegım kudurma bu kadar bı ara lafı anladgın yerıne anlatırım
- 11 gü
Kuduran sensn daha kelimelern ne manaya geldgnde bı haber lafları işine geldg gbi kivirt anca
- 11 gü
@qüneşinsahibi ard arda susmayandan belli kuduran ben strsıbu gergınlıgını alırım senin
- 11 gü
Diyene bak 😄
- 11 gü
@qüneşinsahibi tamam tatlım sensin bu güzelliğe bu sinir hiç yakısmıyor 😀 ne inatsmıssın bee 2 sattır basımın etını yedın 🤦🏻♂️
- 11 gü
Uza o zaman evet inatm
- 11 gü
@qüneşinsahibi Sana doğru uzayasım var 😀
- 11 gü
🙄🤦🏻♀️
- 11 gü
@qüneşinsahibi Demıstım büyük aşklar kavgayla başlar dıyr 😀
- 11 gü
Ona öyle denmio aç tavuk kendini buğday ambarnxa sanar diolar
- 11 gü
@qüneşinsahibi Tamam tatlım sakin ol relax 😀
- 11 gü
Yırtık agz seni sus
- 11 gü
@qüneşinsahibi Susarsam üzülürsün
- 11 gü
💃🏻💃🏻💃🏻 böyle olurm beni bu kadr düşünme
- 11 gü
@qüneşinsahibi Olmaz yanımda öyle olmalısın
- 11 gü
🫣🫣😑
- 11 gü
De get
- 11 gü
@qüneşinsahibi ben gidemem sen gel 😀
- 11 gü
Nah hareketi de yokki nah saa demeye
- 11 gü
@qüneşinsahibi 😂😂😂 kavgayı nası bitrdim ama
- 11 gü
Demekki kavga etmekten sende hoslaniosn ki uzattın
- 11 gü
@qüneşinsahibi Valla hoşuma gidiyor inkar etmem 😀
- 11 gü
Boşuna dememism desene bn hakliymsm
- 10 gü
@qüneşinsahibi yoo ben haklıydım
- 10 gü
Kendini avut
- 8 gü
@qüneşinsahibi tamam hasız oldugumda denerim
madddi durum önemli budurumda borç harçda gidilmez yani
11 Yorumla
Soran11 güMaddi durum söz konusu değil arada bir haftasonu günlük gezilerden bahsediyorum
Gizli Üye(30-35)11 güBacanagimda esine ayni boyle yapiyor ama cok yanlis
14 Yorumla
Cevap sahibi11 güSiz mihafazakarmisiniz?
Soran11 güHayır değiliz
Cevap sahibi11 güAnladim
Cevap sahibi11 güBiz muhafazakariz genelde bir yere goturmez aman biri bakar eder diye flan
boşanırdım yazmışlar ama oyle olmuyor. Eğer maddi imkanlardan dolayı işten dolayı götüremiyorsa karı koca olarak bunun için alan ve imkan yaratmaya çalışırdık beraber. Ama yok keyfi götürmüyorsa kendim giderdim
42 Yorumla- 11 gü
En mantkli yorum 👍🏻
- 11 gü
Maddiyattan bahsetmemiş keyfi götürmemek ne demek benimle yaşamayan adamla ben neden yaşayayim😃
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
11 güBence tatil ve gezme herkesin hakkı çok büyük bir istek de değil. Dinlenmeye ihtiyacımız var
20 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 879 cevap paylaştı.
11 güGüzellikle konuş olmadı çocukların ile birlikte git al parasını ondan
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 güBosanirim diyenlere babanız sizi kaç kere tatile götürdü
33 Yorumla- 11 gü
Kocamız eşimiz mi
- 11 gü
Babamız mi*
- 11 gü
Çok götürdü de sen kös kös otur evinde
10 güGötürmek ne ya o seni kucağında taşıyıp mı götürüyor beraber gitmiyor musunuz
00 YorumlaBoşanırdım falan hilale şuanda tek gittim gelde yüz bin gitti en az oda
00 YorumlaGüldür Güldür - Otur evinde ya skecini izlemenizi tavsiye ederim.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
11 güyanlış seçimden dolaı sen hatalısın koca napcakki
16 Yorumla
Soran11 güSen doğru seçimi yapabildin mi ya da eşin?
- 11 gü
yess en azından para pul muhabbeti olmuyo ortak hareket ediliyor
Soran11 güBizde para pul muhabbeti geçtiğini kim söyledi para konusunda sorun yaşamıyorum
- 11 gü
para pul için demiyorum ortak hareket anlayış ve karşılıklı saygı dan bahsediyorum bende zaten
Soran11 güArayışta değil sevgisinden eminim her istediğimi alan biri yalnız asosyal ama söz konusu arkadaşları olunca çıkıyor
- 11 gü
tamam
11 güTrip ne at veyada kısa süreliğine küs
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 930 cevap paylaştı. o sene, bu sene..
15 Yorumla
Soran11 güDiye diye ömür geçiyor
Soran11 gü7
Durumu yoktur
14 Yorumla
Soran11 güDurum var
Soran11 güSanmıyorum. seviyor ama her zaman evde zaman geçirmek istiyor
11 güKendin git
16 Yorumla
Soran11 güSen eşini bırakıp tatile gezmeye mi gidiyorsun
- 11 gü
O mana da değil kız ailenin yanına git orada kafa dinle okul tatili de yaklaşıyor
Soran11 güTamam da yıllarca böyle mi yaşayayım nereye kadar
- 11 gü
Maddi durumunuz nasıl
Soran11 güTatil bölgesinde yaşıyoruz imkanımız var ve arada bir de olsa haftasonu çıkıp gezmek istiyorum her zaman istediğim bir şey değil
- 11 gü
Ah canım ya birde tatil bölgesindesin ha odunmuş kocan
Boşanırdım
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 güBabaniz kac defa tatile goturdu
02 Yorumla
Soran11 güTatil bölgesinde yaşıyoruz zaten
Cevap sahibi11 güSorun ne o zaman
- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
11 güBoşanırdım
12 Yorumla- 11 gü
Yorumlarda arkamdan sallamayın buraya yazın
- 11 gü
Kendimi tatile götürelecek bir şey olarak görmüyorum adam benimle ilgilenmiyor vakit ayırmıyorsa zaten boşanmışızdır resmiyette evli yazınca evlilik ruhu canlanmıyor maddiyatla alakası yok
Gizli Üye(30-35)11 güKukusunu kirbaclardim
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,4b cevap paylaştı. Boşanırdım.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)11 güKendim giderdim
21 Yorumla
Soran11 güO zaman aile olmanın anlamı ne
11 güAmbargo uygula
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)11 güBen götüreyim seni
02 Yorumla
Soran11 güBaşkasının götürmesine ihtiyacım yok teşekkür ederim
Cevap sahibi11 güRica ederim canım teklif var ısrar yok
Gizli Üye(30-35)11 güGece verme...
00 Yorumla