Bu yıl tatil benim için biraz sürpriz oldu ve kendimi adaya attım. Hava yağmurlu görünmesine rağmen ada yanıyor. Tuzlu su bedenime çok iyi geliyor ve hararetimi alıyor.
Peki siz bu yıl ne yaptınız, tatil olmadan asla diyenlerden misiniz?

Bu yıl tatil benim için biraz sürpriz oldu ve kendimi adaya attım. Hava yağmurlu görünmesine rağmen ada yanıyor. Tuzlu su bedenime çok iyi geliyor ve hararetimi alıyor.
Peki siz bu yıl ne yaptınız, tatil olmadan asla diyenlerden misiniz?
Bir tane çok severek aldığım hamamda giydiğim bir bikinim var onla denize girmek hiç nasip olmadı.. üç senedir bir hayal.. şehrimde denizim de yok.. plan programda yok.. öyle lükslerim zaten yok.. hiçbirseyim yok 😊
Bu kötü olmuş 😒
Anamın şeyinden tatil adasıyla çıkmadığım için "ayyy tatil olmazsa yapamam, o tuzlu suyun hararetimi alması lazım yaa"diyenlerden olmadım hiçbir zaman. Olsa da olur olmasa da.
hangi ada o öyle? Ben daha tatile çıkmadım ama yurt dışı gezisi yaptm yaz başı. Bu akşam da Bodruma gidiyorm. Artk orada da tatil yaparm güzle güzel.
Avşa adası.
hadi iyi tatiller o zaman
Teşekkürler.
Cevap
6Cevap
Hayır tatile gerek duymuyorum hiç. zaten yapmadım da bu yıl en son işte 1 yıl önce antalya tatili yapmıştım deniz falan iyi gelmişti.
Sen bir işe gir çalış kardeşim, kariyer yònü belirle kendine
Eyvallah abi zaten işim olsa dert kalmazdı
Bulursun, ara biraz. Hayat pahalı, çalışmadan olmaz.
Hayır ya hiç bu kafada olmadım.
İmkanlarım doğrultusunda yapabiliyorsam yaparım yapamıyorsam sıkıntı yok zamanını beklerim.
Zaten öyle. Bu pahalilıkta çalışmıyorsa kişi ya da kredi falan ödüyorsa zor.
her şey para da değil ki ya.
Bütçem uygundu mesela ama zamanla alakalı sıkıntım oldu yapamadım.
Bir de tek başıma yapmak istemedim sanırım.
Benimde sürpriz oldu.
Sevindim senin adına çok güzel geçmesi dileğiyle ✌️
Teşekkürler
Tek başına tatil çok sıkıcı be , geçen yıl yaptım herkes çift çift gelmiş , birde rus oteline denk geldim , 45-50 yaşındaki ruslar taciz etme başladı , 2 gün yanlız kahvaltı akşam yemegi yedim 3 cü gün asılmalar başladı kaş göz eden yan masama oturup durup oturup beni süzen , ben kalkana kadar kadın gitmiyor yemegini yemiş kahvesini almış içip içp beni süzdü, denize gidiyom yüzerek yanıma geliyorlar 😁 rusca bişey diyor , yatalım mı dedi artık ne diyorsa ı dont understand diyom gülüyor ingilizcede bilmiyor 😬 fakir köylü 😁 deutsch deutsch berlin diyom gidiyor 🤪 biri vardı kocası ayı gibi bir kas var benim bacagım kadın cıtı bıtı kocası arkası bana dönük , kadın süzdüde süzdü , biara adam döndü baktı bu kime bakıyor diye , adam bana bi koysa büfenin altına sokacak 😁 o kadar rus kuşatmasını yardım geçtim sapa saglam cıktım , ben milliyetçi biriyim biraz Türk olsun çamurdan olsun hesabı , bende temizlikçi bir kız vardı ona taktım , en son teklif ettim çok güzelsin senden çok hoşlandım dedim , bişey dicem ben yeni evlendim dedi , özürdiledim kusura bakma yüzük yoktu dedim , yok çalışırken takmıyorum dedi , inan otele 1 hafta gitmiştim 5 ci gün kaçtım , kızı görüp onu utandırmamak için , hergün odamı o temizliyordu birde 100 euro bahşiş bıraktım umarım almıştır , yeni evli bişey lazımdır alır , içimi döktüm kız çok güzeldi ya nasip degilmiş
Evet
Bura nireee
Didim göz kırptı bu yıl bana.
Bir cok kişi oraya gitti
Kesinlikle şart her açıdan ruhen bedenen iyi oluyor keyifli geçsin ınş tatiliniz
Teşekkürler
Rica ederim
öyle şımarıklıklarım yok. bu sene tatil yapamadım büyütecek bi olay değil
Şımarıkĺık ile ne alakası var ki?
Sonuçta bazı şeyleri öncelik haline getirebilir her insan. Cebine göre hareket ediyorsun. Money yoksa yapacak bir şey yok gidemiyorsun.
Sadece para konusu değil. Ayrıca tatilsiz olmaz demek evet şımarıklık bence
Size iyi tatiller
Şımarıklık demen için bir gerekçe söylemen lazım. Yeterince açıkladım.
Teşekkürler
Tatil durumu biraz maddiyata bakıyor. Bu yıl birkaç günlük ayvalık tatilimiz oldu. Oda yetti. Eğlendik.
Tatil olmadan asla diyenlerdenim yeterince tatil yaptığımı düşünüyorum kış gelsin artık yeterince bunaldım sıcaklardan
Evet tatilsiz asla 😒😒 yılın yorgunluğunu atıyorum.
Zaten tatil bölgesinde yaşadığım için hiç ihtiyacım olmadı
En azndan kafa tatili yapmak isterdm
Kim yoruyor seni bu kadar?
Bazı insanlar
boş ver onlari yaa
Hayır tatilden daha önemli şeyler var.
Ney var?
Var işte. Belirtmek isteseydim yazardım 😃
Neden çekiniyorsun ki?
Çekinmiyorum ki
1 yıl boyunca çalıştın, yatırimıni ve tüm ihtiyaçlarını karşıladın. Denizden, eğlenceden ne diye mahrum bırakır ki bir insan kendini?
Bambaşka planları vardır belki Allah Allah :D
Aklima farklı bir şey geldi belkide ondandır. Herkesin hayati bir değil.
Ne geldiyse artık djdj
Çatlaaa meraktan🤣🤣🤣
Merak etmiyorum 🙄
Etme, sıkıntı yok😊
😌💅
Bir elimde ayna, bir elimde cımbız diyorsun👏👏👏
😃 demiyorum
Hayret sen beni taniyormusun, emojim sana bunu dedirtmez fashfje falan filan 😂😂
Yavaş yavaş tanıyorsun aferin sana dusj
💣 gibisin
Bu haftasonu bir yerlere kaçıcam normalde tatilsiz geçiricektim
Tatilin dibini sıyırdım, 😋😋😋
Tatil şart kafayı ve ruhu dinlendirmek gerek.
Tatil bizim neyimizee..
Hayır değilim … ama severim
Evet şart
Evet insan kesinlikle tatil yapmalı
Evett
Evet
Tatil yapmiyorum
Evet 🙂
Yapılsa iyi olur. Ölümlü dünya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?