Arkadaşım göz göre göre hata yapıyor, yanlış yapıyor, bunu bana anlatıyor ve aşırı mutlu ama yanlış, onun kalbini kırmadan nasıl döndürürüm hatadan?
13 gü
Arkadaşım göz göre göre hata yapıyor, yanlış yapıyor, bunu bana anlatıyor ve aşırı mutlu ama yanlış, onun kalbini kırmadan nasıl döndürürüm hatadan?
Cevap
3Cevap
Yanlış olduğunu söyleme dolaylı yoldan başka örnekle git
Daha önce bunu yaşamış biri varsa onunla tanıştır
kendisi yanlış olduğunu biliyo ama kendince bahaneleri var
bana göre öyle, ben hiç sevmiyorum onu ama çok değişmiş diyo mükemmel bi ilişkideyim şu an çok mutluyum vs diyo (eski sevgilisi)
30 lu yaşlarda sanırım tam bilmiyorum ama genç
29 Olcak
eskiden çok üzdü arkadaşımı, karaktersizdi, ayrıca eşini aldatması arkadaşıma yakışan bir şey değil
evet evli çocuğu var :(
yok mali durumu normal, şantaj yok
evet 5 sene ayrı kaldılar o sırada kadın evlendı çocuk yaptı ama sımdı görüşüyolar ıste
Evet , içinde eksik kalan şeyler oldu sanırım hep bastırdı 5 sene boyunca
düşünmek bile istemiyorum
Ne kadar iyi bir arkadaşsın. Düşüncelerini söylemelisin, onun iyiliği için bunları söylemen gerektiğini belirtmelisin
evet ama bencilce düşünüyo artık ben de mutlu olmak istiyorum hep başkaları için yaşadım diyo
Ne yapıyor ki?
aldatıyo :(
Kimiii
Eşini...
Kesinlikle uyarmalısın, düşüncelerini söylemelisin nasıl bir hata yaptığının farkında değil belli ki mutlu değilse ayrılması gerektiğini söyle
zaten sevgilisi olmasa bile eşinden kesin boşancaktı araları kötüydü ama şu an boşanamaz 1 sene falan lazım boşanması için, ama yine de o sırada sevgilisiyle görüşüyo
Naparsan yap anlamaz
off
Hatta kötü bile olursun
olabilir
Bende karışma boş ver
Nasıl bir hata bu?
aldatma
evet ya
Maalesef kötü, eşi işle çok ilgileniyo , arkadaşımla ilgilenmiyo hiç
işte şu an boşanamıyo, 1 seneye boşanmayı düşünüyo zaten eşine de konuyu açmış boşanmakla ilgili , ama boşanmadan görüşüyolar sımdı
biliyo sevgilisi evet, ben çok sıkıntı basıyo içime arkadasımın bu durumda olması
ben bekarım ama sevgilim de beni aldattı, anlıyorum yani aldatılmak nasıl bir şey.. boşanamaz ülke değiştirecekelr orada düzen kurması işe başlaması vs en az 1 sene
6 sene oldu ya, her şeyimizi paylaştık çok yakın dostuz
kendini düşünüyo bencillik yapıcam artık çok mutluyum ben de mutlu olmayı hak ediyorum hep baskaları için yasadım diyo
zaten bu konuda konusmak istemiyorum diyorum ama içten içe biliyorum görüşmeye devam ettiğini içim huzursuz
haklısın, bir ara bu konuyu açacağım ona tekrar
çok sağol ilgilendiğin için, umarım karsına hep kalbin gibi güzel insanlar çıkar
amin inşallahh
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım arkadaşın için endişelenmen ne kadar güzel bir duygu. 🥰 Onun mutluluğunu kırmadan yaklaşmak çok önemli. Belki kendi benzer deneyimlerini paylaşarak veya "Şöyle bir bakış açısı da olabilir mi dersin?" gibi sorular sorarak düşünmeye sevk edebilirsin. Unutma, bazen insanlar kendi sonuçlarını gördükçe daha iyi anlar. Sevgi ve sabırla yanında ol. 💕