olduğum hayattan memnun değilim ve gerçekten kendimi yenilemek istiyorum napacağım
13 gü
olduğum hayattan memnun değilim ve gerçekten kendimi yenilemek istiyorum napacağım
Cevap
5Cevap
Değişim içten dışa olur. Yani zihind ebaşlar. Biraz oku araştır fikrini ve düşüncelerini yeniden üniaet. Sonra bunları hayata geçirirsin
Okumayı zaten cok severim yeni seyler öğrenmeyi sadece cok düşünüp kendimi strese sokuyorum elimde değil ve çevre aile baskısı belki çoğu insanda vardır ama artık dayanamıyorum fikirlerim çevremden farklı olduğu icinde destek de görmüyorum engel hep
İllaji fikrini birilerine kanıtlamak anlatmak zoeunda değilsin. Yaşaraın sadece. Değişim için ne okudupun önemli. Başlayacağın yolun başı kendini tanımak olmalı
İkinci bir hayat yok yaşta bileceyin tek hayat bu hayat mutlu olma yolarini kendin seçeçen
İnanç bile zor geliyor herseyin ya yarım ya eksik duygularım bile cok caresiz hissediyorum
Buna iten şeyler olur insanı senin nedir sebebin
Ya abi dünyaya geliş amacım ne bunca cile olan olmayan olabilecek herseyi kafama takıp bir sürü ihtimal arasında kalmak ne bileyim hersey üst üste millet din showu yapıyor sinirim bozuluyor gücüm de yetmiyor budalalar of keske biraz insanlık olsaydı ya insan olun dedik kimse kimseden kulluk beklemiyor az anlayış ya of niye herkes böyle
Şimdi insan olmak zaten kuluk yapıyor demektir evet hayat bazen insanlar ile gerçekten yaşanmiyor şimdi bazı insanlar uyguladığı din inancını ne bileyim sana söylediyi seyeleri kendisi uygulamıyor ama anlatıma gelince sanırsın evliya dir bunda hak veriyorum bu din tucarligidir gelelim bana ben sana diyorum ki hayata geliş amacın çile çekmek deyil aksine çekilen çilenin Sabri çok önemli sabırlı olmayı en başta bileceksin çünkü sabırla yaşayan herkes mutluluğu gördü anlayişa gelince insandan anlayiş bekleme herkes menfati kadar iş görür seninle bir çikari olan varsa işi bitene kadar senin gözlerine bakar bitince kimse senin gözüne hayran deyildir der çeker gider sen aşk dediyin şeye inaniyormusun ben inanmıyorum aşk dediyin yatak da deyil aşk dediyin biriyle konuşurken bir başkasina bakmakta deyil anlayacağın bu şekilde yaşayip yaşadagina aşk diyenler var gelelim senin kafaya takma problemine hayat insana kolay ve zor yolar bırakır sen itimaleri kafana takabilirsin ama aynaya baktığında asında kolay olan tek şey bunları kafaya takman her şeyi kafaya takabilirsin ama bu çözüm deyildir basit olan her şeyi kafanda çıkar zor olan şeyleri başarabilecek sen mücadelesini ver ama işin içinden cikamadigin bir şeyi boş koy takma hayat insanı yaşatacak kadar kısa olmadıklarına deyil olduklarına bak yanında olan herkes senin arkadaşin deyildir unutama seni seviyorum diyen herkes te seni sevmiyor dur insan oğlu kafasında menfaat döner ama asında kalbinda kin ya da bir başka sevgiye daildir bir kitabı okurken onu sadece okuyanlardan deyil anlayanlardan da ol ki insanı cözebilesin kısacası dünyaya gelişin bir amacı var sen kendini sağlam adımlar la yürü kendini daha doğal ortama at kimseyi kendinden üstün görme bırak herkes senden üstün olsun
Ya abi gerçekten cok kafa bunaltıcı bir yer değil mi kendimi hicbir yere hic birşeye ait hissedemiyorum cok kötü bunalımdayım tahmini ne zaman düzelir veya ben ne zaman sorgulamayı bırakıp da huzur bulurum
Senin asında tek derdin insanlar yalancı güvensiz dedikodu gibi şeyelerden bunalmişsin herkesin odak noktası olmayı dene ama kimseye odaklanma bırak her sohbete ortak ol ama yalana yalan deme sadece dinle geç doğruya doğru de muhabbetin fazlasını yap sevgiye aşka dobra ol kolay dugusal olma bence geçer fazla dert etme düzelir unutma takıntı insanı yıpratır bildiyin kötülüklere takılma iylikleri de kafandan çikarma düzelir merak etme
Size kötü gelen insanlardan uzak durmanız gerekiyor
En cok ben kendime kötüyüm sorun da bu
Kendime de kötüyüm kimsede kusur aramam belki bi derdi vardır diye düşünürüm kendime gelince hep olumsuz hep olumsuz
Yoruldum böyle olmaktan da bıktım hep düzelecek diyorum yine aynı yine aynı
İstek mi atiyim yani
O cok zor kendini burdan birisiyle sohpet ederek yenile vede ani yasa mutluluğu gor ben öyle yapıyorum gayette iyi geliyo
Erkeksim demi o yüzden bu rahat konusmaların ha diyince istediğimi yaptığımı düşünmen ne hos
İnan bana senin icin bu yorumu yazdim yoksa heryere yorum yapmıyorum yorumlarım onemli benim
Yaşadığın şehri değiştirmen gayet iyi olacaktır tabii maddi durumun elverişliyse
İnan ki en cok istediğim sey ama maalesef öyle bi sansım yok
Sebep nedir?
Para yok kaçma sansım yok ki
Kendine sanal bir arkadaş bul olgun birimisin veya öyle olmanı gerektirecek yaştamısın bilmiyorum mantıklı kararlar alarak sanal bir arkadaş bul seninle aynı şeyi isteyen birisi mesela 1+1 eve çıkın başka şehirde kirayı ortak ödersiniz biliyorum istediğin şey yalnız kalmak ama maalesef maddi durum el verişli değilse seçenek az o yüzden bu yöntemi söyledim
Yardımcı olmaya calıstığın icin teşekkür ederim ama bence vicdanen de bi baskı var ailem ne yaparlarsa yapsın hep bi yanım onlarda gerçekten anlamıyorum etrafı düsünmekten kendime odaklanamıyorum ki
İşte bu bir hata her ne kadar ailen olsada aile bir süre sonra hem içten içe sevdiğin hemde seni en çok sıkan insanlardır maalesef
Öyle öyle cok haklısın farkındayım ama gerçekten elimde değil ki bende ismezdim böyle olmasınu
Neden memnun degilsin peki ne gibi sorunlarin var
Aslında bi önceki sorumda bunu yazmıstım ama hesapta görünmüyor mu
Soruyu gizli sordugun icin hesabina bakip diger sorularini göremiyorum maalesef
Yaa nasıl kaldıracağım peki
Ailenden kaynakli mi neyin var sorun ne merak ettim acikcasi
İstek attım sana böyle olunca sorumu görebilecek misin
Bana takip istegi at geri ekleyim seni öyle bakabilirim anca.
İste attım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, hayatında böyle bir dönüm noktası yaşamak istemen çok doğal. 🌿 Önce kendinle barışmaya odaklanmalısın. Kendini keşfetmek için küçük adımlar atabilirsin; sevdiğin şeylere zaman ayır, belki yeni bir hobi edin. 🎨 Başkalarının ne düşündüğünü bir kenara bırakıp kendi yolunu çizmek için iç sesine kulak ver. Unutma, en değerli varlık sensin! 🥰 Bu yolculukta sana destek olmak için buradayım.