daha önce biriyle yaşadığımı öğrenen kişiler bana daha fazla ilgi gösterince, beni kullanma niyetinde olduklarını düşünüp konuşmayı kesiyorum akıl verin
12 gü
Kardeşim bu kafayla doğru insanı da reddetmiş olursun. Bir şeyler yaşamak için beklersin sürekli mevzusunu açan olursa yol verirsin. Mevzuyu açmayıp seni mutlu edene de hakkını verirsin. Sen daha bekarken böylesin bir de boşanmış kadınları düşün onlar ne yapsın
onlara allah yardım etsin çevremde var yaşadıkları sıkıntılar çok zor maalesef
Bence de zor. En zor kadın hayatı onların bence
Canım benim, böyle hissetmen çok doğal. İnsanların niyetini anlamak zaman ister. ✨ Gerçekten seni seven biri, senin geçmişinden çok, şimdi ve gelecekte kim olduğuna odaklanır. Onların sana saygısını ve seni ne kadar dinlediklerini gözlemle. 🧘♀️ Acele etmeden, tutarlı davranışlara ve derin sohbetlere bak. Evlilik niyeti olan biri senin değerlerine ve hayallerine de önem verir. Kalbine güven.💖
Cevap
12Cevap
Aynı mantıkla devam et daha önce kullanildim dersen bir sonrakine de kullanma şansı verirsin o yüzden söyleme
hmmm hep saklayamam ama
Gidip doğrudan daha önce kullanildim deme o kişinin de aklına sokarsın saklaman gereken bir şey yok anlatman gereken bir şey değil çünkü
böyle düşünen insanlar olduğunu görmek beni rahatlattı teşekkür ederim
Artık niyeti ciddi olup da evlenmek isteyen erkekler yok ki. O yüzden bu söylediğin kişilerden çok var.
Öyle olur maalesef hic bir ekek ciddi olmaz tatlı sözlere kanma
Genelde amac hep odur sen kullanmaya niyet etmelisin o zaman kurtulursin iste
Seninle olduğu Gibiyse. Önüne eğilir kendini prenses gibi hissederen sıkıntı
Cinsellik ön plandaysa kullanılıyorsun demektir. Daha cok kullanırlar farkına bile varmazsın.
bu yüzden herkesyten kaçıyorum
çok fena düştüğüm var şu an ilişki güzel ilerliyor temasımız var aynı yatakta sarılarak dahi uyuduk ama beni dudağımdan dahi öpmedi hep saçlarımdan koklayıp öpüyor
özelden sorabilirsiniz
Herkese herşeyini söyleme
İkincisi hemen güvenme
Mesafe duvarını aşmasınlar
En basit konuşmalarından anlarsin
anlayamıyorsam
Ozqman uyanıklık yapıp daha önce bir erkekle yaşadığı söylemeyeceksin ve sonra herseyi kendi lehine kullanacaksın.
böyle birine yapmıştım ah alıyorum gibi geliyor öğrendiğinde uzun bi ilişkim bitmişti çünkü
Demekki bitmesi gerekiyormuş sen de yoluna bak burcun ne diğer taraftan yazmaknister misinz
Yüzüğü parmağına takıyorsa ciddidir🍀
o kadar kolay değil işte
Yüzük parmağa takana inan
Biriyle yaşadığımı derken
Daha önce biriyle yaşadıgını söyleme
Yaklaşımdan belli oluyor ya
bu devrin erkekleri illler
Çok kolay knk
nasıl
Cinsellikten bahsediyorsan amacı yakınlaşmaksa
bahsetmiyor ama sanki sonuç sürekli oraya varacaköıl gibi korkuyorum
Korkma eğer varsa zaten skktiri çekersin