Ev kızıyım yani ev haline hakimim sigaram alkolüm yok biriyle ilişki yaşamadım ama kiminle tanisam amacı farklı oldu kendimde nasıl değişiklik yapabilirim
26 gü
Evlilik konusunu laf arasında dahi olsa eğer açıyorsan hiç açmamanı tavsiye ederim. Onun dışında akışına bırak pek bir şey yapmaya gerek yok. Erkekler senden kaynaklı değil, sorumluluk almak istemediklerinden, hayat boyu birine sadık kalmak zor geldiğinden evlilikten kaçıyorlar. Kendinde arama ilk dediğim harici hiç sebep.✨
kendinde değişiklik yapma.. elbet seni arayan bulacak. bu süre zarfında hobiler edinip kurslara gidebilir. belki biriyle tanışma şansını arttırabilirsin. inan sevişme meraklısı kızlarlada birlikte oldum. hiç hoş değil bi kızın kendini hemen sunmaya çalışması.. çoğu erkek kullanıp atar. ben kibarca reddedip ayrıldım. böyle ol
Seni sen olduğun için sevmedikten sonra yaptığın her şey seni küçük gösterir. Kızlar da parası olsun mesleği olsun malı mülkü olsun bakışı oldukça şu dönemde evlilik zor. Bizzat başıma geldi. 2 yıl önce evleneceğim hayali kurarken şimdi asla evlenmem diyorum.
Sadece evlilik düşünmek sana bagli değil. maddiyat ta önemli yani adam seni begense de bir sürü şey istiyorsan evlenirken o biraz zor. Su an ki sartlarda evlilik 1 milyon lira kolay mi? Az ile yetinmeyi bilirseniz evlenirsiniz.
Maddiyat olmadan evlilik nasıl kuruluyor?
Maddiyat olacak tabi ama abartmadan değil mi ama sizler birilerine gösteriş yapacağım diye adami milyonlarca lira borclandirmaya çalışıyorsunuz. Bu sekilde kimse evlenmez. Sizler aile olmayi degil sadece mal mulk altın düşünüyorsunuz. Erkeklerde bu durumdan yoruldu ve sıkıldı. Cunku sizin umurunuzda değil para sizin cebinizden cikmiyor nasilsa sadece istemeyi biliyorsunuz. Bir düşün bakalim sen evlenmeye kalktin düğünü sen yapacaksin altini gelinligi salonu esyayi hepsini sen yapacaksin cebinden de 1 milyona yakin ya da o kadar para çıkacak bakalım kac kez düşünürsün. Bakalim elin cebine gider mi? Empati yapin bakalim aaa ben bayanım erkek yapacak eee tamam yapacakta siz ne yapacaksiniz sadece isteyecek misiniz. Yoksa sizde calisip beraber mi yapacaksiniz adı üstünde evlilik 2 kisiyle oluyor. O zaman iki tarafta tutacak bir kenarindan kiz tutmuyorsa o zaman istemeyecek fazlasini az ile yetinecek. Tum yükü adama bırakmayacak. O zaman o da oyle fedakarlık yapacak. Amac evlenmek aile olmaksa. İsinize gelmiyorsa bekleyin o zaman yaslanana kadar erkek icin sorun yok erkek 50 yasinda da baba olabilir saglikli sperm sayisina sahipse ama kadin icin zaman lehine degil aleyhine işliyor. Annelik suresi var. Amaciniz anne olmak aile olmaksa o zaman erkeklere tüm yükü birakmayacaksiniz. Sizlerde fedakarlık yapmaniz gerek. Soyledigim gibi eski zamani unut simdi hersey cok pahali istemeyeceksin ya da az isteyeceksin isteklerini eski düğünleri de unut. Artik o devir bitti
Sen evlenmek aile olmak istiyor musun o zaman isteklerini azalt. Yok su kadar bilezik yok su kadar takı o devir bitti. Bunun bilincinde olursan evlenirsin yoksa kimse yanaşmaz. Bu hayat pahalılığında
Ah tatlım, kimse için kendini değiştirmen gerekmiyor! Sen nasılsan öylesin ve seni gerçekten sevecek biri çıktığında o senin samimiyetine, içtenliğine tutulacak. 🌸 Ayrıca evlilik hemen karar verilecek bir şey değil ya, aşk dediğin şey önce bir kıvılcım, sonra yangın olur. 🔥 İnsan sevdiğiyle aynı hayatta yürümek isteyebilir ama bu yolculuğu zorlama olmaz.
Belki yanlış kişilerle tanışıyorsundur, doğru bir bağlantı yakalayamadığın içindir. İyi bir ilişki önce sağlıklı bir iletişimle başlar. Seni sen olduğun için sevecek biri varsa zaten sana 'evet' diyecek. Peki senin evlilikle ilgili hislerin ne, hemen ister misin? 😏❤️
Cevap
52Cevap
Erkeklerin evlilik düşünmesi için belirli bir formül yoktur, çünkü herkesin evliliğe bakışı farklıdır. Ancak genel olarak şu faktörler etkili olabilir:
1. Doğru Zaman ve Olgunluk
• Bir erkeğin evlilik düşünmesi için genellikle hayatında belli bir olgunluğa ve istikrara ulaşmış olması gerekir.
• Kariyer, maddi durum ve duygusal olgunluk gibi faktörler önemlidir.
2. Güven ve Bağlılık
• Kendini güvende hissettiği, sadakatine inandığı bir ilişkide olması gerekir.
• Onu olduğu gibi kabul eden, destekleyen bir partner önemli olabilir.
3. Özgürlüğünün Kısıtlanmadığını Hissetmek
• Birçok erkek, evliliğin özgürlüğünü kısıtlayacağı korkusuyla geri adım atabilir.
• Ona bireyselliğini kaybetmeyeceğini hissettirmek önemli olabilir.
4. Geleceği Sizinle Hayal Etmesi
• Evliliği bir yük veya zorunluluk olarak değil, hayatını daha iyi hale getirecek bir şey olarak görmesi gerekir.
• Sizinle uzun vadeli bir gelecek kurmanın mutlu ve huzurlu olacağına inanmalı.
5. Doğal Akışına Bırakmak
• Evliliği bir baskı unsuru hâline getirmek ters etki yaratabilir.
• Zamanla kendiliğinden bu fikri benimsemesine fırsat vermek daha sağlıklı olabilir.
Sonuç olarak, doğru kişiyle, doğru zamanda ve doğru koşullarda erkekler de evliliği istemeye başlar..
Yeni nesil erkeklerde de bir bozukluk var ama çözemedim. Prenses gibi takılıp asla evlilik düşünmüyorlar. Ben çocukken görüyordum amcaları, abi. Sevdiklerine nasıl sahip çıkıyorlardı.
Sen kendinde değişiklikler yapman gerekmiyor eğer amaçları başka ise sende onlara yol ver kimse ic8n kendini değiştirme
Evliliği kaldırabilecek ve sadakatlı olman gerekir
sorun calismayan tembel birisi olman. erkekler artik evde bi yerini buyutucek es aramiyorlar. kiz dunyanin en güzel en tatli en kulturlu kizi olsun cok cok üst ligimizde olsun ama sirf bu sebepten cogu kisi istemez. bunun erkek versiyonunu dusunelim. kadinlar da farkli dusunemez. artik kapitalist duzen bize bunu dayatiyor
Is hayatimin olmadığını kim dedi sana
ev kızı ne demek?
değilsen zaten is cevren ve aile cevrenden bulursun
Yani ev ilgili bilgiyimm dışarıda gezip tozmuyorm
biz ona asosyal kiz diyoruz. cogumuz artik öyleyiz zaten. tam tersi ilgimizi cekmiyo
Görücü usulü hariç birisiyle görüşme. Çünkü amaçları başka oluyor, ciddi olmuyorlar vs. Seni böyle temiz görüp evlilik vaatleriyle kandırmaya çalışıyorlar. En temizi görücü usulü çünkü önerilen kişinin de amacı aşağı yukarı seninle aynı oluyor ve sana denk temiz birisi olmasa sana önermezler zaten
Kimse için kendini değiştirme seni sen olduğun için kabul edeni hayatina al bak bana bende sen gibiyim ama hiçbir zaman kendimden ödün vermem. vermemde.. o mallar içinde kafana takma... Evlilik nasip işidir bakarsın olur bakarsın olmaz. Yani evlenmemkde dünyanın sonu değil.
Önce zeki ol sadece ev kızı olman evi çekip çevirmen yetmez adam gelip seninle sohbet etmek istediğinde konu hakkında bilgi sahibi olmasan bile yorum yapabil bu zekayı sen de görünce der bunla hayat geçer
bir şey yapmanıza gerek yok bana göre. bildiğiniz yolda ilerlemeye devam edin elbet nasibiniz bir gün karşınıza çıkacaktır.
Umarım ya gerçekten tek temennim bu yönde artık birinin bana bel altı yaklaşmasini istemiyorum
umarım sizi mutlu edecek bir eş bulursunuz.
Teşekkür ederim ☺️
rica ederim.
Daha sosyal ortamlara girebilirsin ama kötü Vibe verecek bir ortam değil mesela ek sanatları kursu falan gibi kendine uygun sevdiğin bir şey olsun
Bu ben yaa bacım valla zor yani verenler varken bize sıra gelmiyor 😅
Kız Allah seni 😅ama haklısın cidden ne yapsak suç nasıl yaranacaz
Ben de buna şaşırıyorum ya gerçekten galiba bizi sıkıcı buluyorlar
Canım Zaten bu devirde seçici olmak lazım Her önümüze gelene şans veremeyiz ki kimin ne olduğu belli değil yani
Aha tam ben yeminle, birine şans vermeye korkuyorum acaba nasil biri çıkacak diye bir yandan da bekliyorum li sevilmek için çok büyük bir ikilem
Ya gerçekten o kadar haklısın ki Daha ne diyeceğimi bilmiyorum yani elimden geldiğince olumlu düşünmeye çalışıyorum ama bu devrede bakınca bir an küsmüyorum değil
Gerçekten o da var yani nereden baksan Her ihtimal kötü geliyor gözümüze ama doğruyu bulana kadar da yaşımız geçiyor
Kendini sev insanlar da seni sevecektir Şekilden şekile girmene gerek yok olduğun gibi seni kabullenen kişi ile evlenirsin.
Bunlar güzel seyker aslında evlilik düşünen bir erkkr bunları ister
Ama neden bulamıyorum ki
Kısmet aslında tamamen biraz da şans hiç dnek gelmedi mi
Maalesef tek amaçları yatak oldu kullanmak istediler yani
aşk bir kadının bacak arasından ibaret değil önce sen onu kafanda unutmaya çalış. inşallah gönlüne göre birini bulursun
Kendınde degıl tanıstıklarında yapmalısın. Bende boyle kız bulamadım şans işte
Hala hala sorun bende degl mi yani
Ben kiminle tanışsam ilk etapta iliskime cinselliği katmadigimi belirtiyorm zaten ikna etme amaclari oluyor max 1 hafta sonra uzaklasiyorlar giyisnmde bir şey yok bazen sportif bazen resmi giyiniyorum açık deglm yani başım açık sadece
Ama demem gerekiyor ki amaçlarını bilip öyle yol alsınlar
AHAHSBBSBD benimle direkt evlilik düşünüyor herkes de bende bilmiyorum ne yapıyorum ediyorum
Evlilik artık çok pahalı bir eylem oldu o yüzden kimse evlenmeye yanaşmıyor
Görücü usulü birileri tanışmayı düşünebilirsiniz bu durumda
Yaşınız kaç? Memleketiniz? Hayattan beklentiniz? Hobileriniz? Ve en önemlisi bir ömüe geçirmeyi düşündüğünüz erkekten beklentiniz?
Adam olsn yeter ha bide paralı
Neden sadece son soruya cevap verdiniz. Özel şeyler değil sorularım.
Degişikliği kendin için değil, çevreni değiştirerek yapmalısın
Arkadaş ve çevre önerisi gerekir çöpçatan işlerini seven birisi yakıştırır ama gönül bu
Erkeğin evlilikten kaçınmasının tek sebebi tamamiyle kısıtlamadır çünkü büyük bir sorumluluk bazılarımız daha bağımsız rahat bir yaşam tarzı isteyebiliyor sende öyle kimseler ile görüşmüş olmalısın her bireyin evliliğe bakış tarzı farklıdır 🙂
Benim gibi biriyle tanışarak bi değişiklik yapmış olursun 😄
Biraz bakımlı güzel ol bak altta bi kız verenler varken bize sıra gelmez diyor alakası yok o sadece bakımsız çirkin biri o yüzden ona bakan olmamış hem namuslu hemde güzel olmak zor değil bence
Ya ama size çok şart koyuyorsunuz yok oran büyük Olsun şuran büyük olsun yani ufak bir sivilce çıktı mı kusurlusun diyorsunuz
Görücü usulü tavsiye ederimm çünkü her türlü kaderinde yazılı olanla evleneceksinnn hiç ruhunu kirletme
mesala şöyle karakter sahibi birini bularak yakışıklı boyu uzun yok şöyle yok zengin diye başladığınız insanlar örneğinden arınarak
Ben ciddi evlilik istedim kabul eden çıkmadı bahane ürettiler hep
Seni tanıyabilseydim keşke
Günümüz batı etkisinde değil evlilik planlamak, uygun birini bulmak dahi zor. Bazı şeyler bizlerin elinde olmadan gelişir.
Çok stabil ve çok iyi olursan heyecan uyandiramazsin.
He yani or§bu olak gece mekanlara gidek severler zaten
Hayatını dengelemen gerekiyor sadece. kuzum da sevilmez cok masum insanlarda.
Hayatini dengelemen gerekiyor sadece, kuzum da olma çok masum da olma.
Kuzum kelimesi yerine Orsp yazdım
İyide bn napiym ki ztb eğlenceli bir kızım
Söylemek istediğim bu değildi ama farz edelim çok eğlenceli birisin iyide bu sadece fb dee ve takilmmada işe yarar sen evlenilecek erkek bunları aramaz
Ay yarabbim ya eğlenceli olsa olmaz ev kızıyız olmaz E başka ne Ne kaldı yani
Allah Allah taktiklere bak sen
Sende kafa da kurma mi var
Benim kadın versiyonum da varmış demek ki. Ama sen evde, ben evde. Nasıl denk geleceğiz😂
Sen niye evdesin
Alkol, sigara, ortam yok. Sevmiyorum, ev insanıyım ben😂
Ha şey ev diyince calismiyorsn sandım da
Evden çalışıyorum bunaldım şu sıralar😂 Genel olarak sosyal medyadakilerin boş olduğunu yazmışsın, çoğunluğu öyle zaten. Normal arkadaş olup sohbet muhabbet etmek istersen tanışabiliriz, kötü niyetli olan kendini 2 günde belli eder zaten engeli basar geçersin😂
Senin kendinde bir değişim yapmana gerek yok, seçimlerini değiştirmem gerekiyor..
Sen doğru kişiye denk gelmemişsin tek sorun bu sadece
Hacet namazı kıl ben normal ibadetlerimizi yanına hayırlı eş hayırlı bir evlilik için Allah dan istemeye başladım her gece 2 rekat namaz başka yol yok
Arkadaşının ya da ailenin tanistirmasi lazım internetten bulunanlardan hayır gelmez
Eğer sen de hoşlanırsan gel evlenelim tek sorun çocuklarımla ilgilenmek isterim.
Bekar insanlarla ilişki yaşa
Ne biçim insanlarsınız siz ya evlilerle mi takılıyorum yani adam olun az utanmaz insanlar
Cevabımda sen evlılerle takılıyorsun bunu bırak anlamı taşıyan bır durum var mı? Önce okuduğunu anlamayı öğren sonra yorum yap
Bekar insanlarla ilişki yaşa demekle neyi kastettin? Bana mantıklı bir açıklama yapar misn lutfen
Evli insanlarla evlenemzsin çünkü resmi olarak evliler bu yüzden bekar insanlarla ilişki yaşarsan kanunen evliliğe bir engel olmaz
Konudan bağımsız konuşuyorsn
Ya bır sal benı abla tamam sen haklısın en ıyı sensın e guzelde sensın hadı dükkanın önünü kapatma lutfen :)
Çocuk musunuz? Yoksa bi zihinsel rahatsızlık mi var? İnsan gbi konuşmayı bilmiyormusunuz önüne gelene bu şekil saygısızca konuşuyorsunuz biraz olgunlaşin
Seni tanımak isterdim ki
burdakilerede çok güvenme
Ben açıkçası ev hanımı, hamarat kadın istiyorum böyle birini bulsam evlenme teklifi edecem 😄
Tam evlenilecek kızsın allah sahibine bağışlasın
Evlenilecek kadın işte.
Vereceksin başka yolu yok.
Zorlama bu Viyana kapısı değil
Zaten zorlayacak erkrk yok maalesef 😅
BiliyorumBununAdı_AŞK abla nasılsın ben mükremin ağızlı, hatırladın mı hahahah😂😂😂
Gördüm seni bi yerde koca ağızlı buymuş dedim😅
Ağzım çok laf yapmaktan bu kadar büyümüştür belki de, istek attım makara muhabbet istersen diye😂
görücü usulu ailen bulsun sana
Ailem bulsaydı bu zamana kadar bulurdu ailem karışmaz bu işlere
Canım benim çevrem olsa zaten olurdu cevrem hiç yok ama artık yapmayı düşünüyorum biraz gezmeye karar verdim
Evet yani mecburum sosyal medyadan tanışmak istemiyorum artık
Yok ya cidden olmuyor benim ilişkilerim %90i sosyal medyadan oldu hepside boş
Güzel değilsindir
175 57 kiloyum bakımlı güzel burunlu bir kızım beni genelde beğenirler
Erkekler beğenmiyor gibi sadece yatağa atmak istiyorlarsa
Beğenilmeyecek bir tarafım yok ne varoşlar var evleniyolar
Onların ağzı laf yapıyor genelde tip dişinda başka şeylerden kurtarıyorlar
Napaym yani illa kendi bedenimimi sunaym
Yoo öyle bir şey yazmadım. Bedenini şuna anda evlenmezler ki ben bununla ciddi düşünmem anca, yatağa atarım kafasına giriyormuş erkekler seninle. Hepsi cinsellik düşünüyorsa
Napiym yani suçum ne şimdi
Suçun güzel olmamak 😂
Ya hala hala beni görmeden neden yargılıyorsun sıkıntın mı var
Yargılamıyorum ki ısrarla neden diye soruyorsun bende cevap veriyorum
Umarım çirkin karın olur 150 şişko
Tövbe de 😏
Ammiiinnn
işin var mı ne okudun?
Bir şey okumadım ama şirket calisaniym
resmi mi özel mi
Kurumsal
karşı cinsden beklentin nedir
Meslek buna çok onem veririm ikinci olarak kesinikle yatak ilişkisi olmamış olsn benim olmadı mesela boyumda uzun 175 mecbur 180 isterim yani
1.90 olmaz mı spor salonun da iş yapan biriyle olurmuydu?
Ne iş yapıyor ki mesela
personel coach
Pek bilmemde yani
senin işin tam olarak ne
Farklı projelerde müşteri temsilciliği yapıyorum
iş seyehatleri var mı
Hayır homeofficce tercihim
ama sen flörtöz gibisin buraya yazdığına göre hiç tercihim değil
Değilim , buraya zaten soru sormak için giriyorm özelden konuştuğum yok mesaj kutum kapalı zaten burdan tanışmaya niyetim yok instadan yeterince yazıyorlar cevap vermiyorum
bir şey yapma, nasibini bekle.
Hangi şehirde yaşıyorsun
konuşmak istemiyor musun sende
İse gir calis zengin ol anca oyle
Anladım
Denk gelecek iste
Umarim
Evet belki öyle ama bulana kdr bi hayli zaman geciyor
26ya az kaldı mesela biraz korkuya kapılmaya baslamadim degl
İşte bulup tanışıp anlaşmak derken ohoo
Sen kendi değerinin farkına var yeter
Helal süt emmiş birini bulacan