Millete yalakalık yapmayız kimseye kin tutmayız anlık patlarız o da hak edene bazı insanlar densiz olmaya çok alıştığı için yaptığı yüzsüzlüğün farkında bile olmuyor
11 gü
Hiç öyle olduğunu sanmıyorum sürekli yanımda acaba buna kızarmı düşüncesinde olduğum bir arkadaşla ne kadar samimi olabilirim ki hiç sevmiyorum o tarz insanları
Yooo ben asla hiç bi sevdiğimle öyle kavga etmem tam tersi sürekli güler eğleniriz kişiye göre değişiyor
Senin için değil genel bir soru bende genel olarak cevapladım haddime değil zaten kişiye özel varsayım yapmak çevrede böyle insanlar var ve sürekli ne diyeceğimi düşünüyorum ve genelde arkadaşlığımı bitiriyorum bşr süre sonra
Evet ama öyle insanlar sinirli olmaktan ziyade kompleksli ve ezik ruhlu insanlar benimde öyle tanıdıklarım var bile isteye insanların huzurunu kaçırıyolar
Aynen öyle en ufak bişey diyorsun şakalaşıyorsun asla düşünmediğin bi anlam çıkartıp huzur bırakmıyorlar mesela
Şakalaşmayacaksam niye arkadaşım bu benim saçma sapan insanlar var tam sövülmelik
Heh bende ondan bahsediyorum aslında herşeye sinirlenen bi insan kadar yoran bişey yok bu yüzden
Sorma aynısını bi arkadaşımda yaşıyorum sürekli hiçte alttan almıyorum kedi köpek gibi kavga ediyoruz😂
Ben direk onu hayatımdan yok ediyorum bir iyi olurum iki iyi olurum 3 de aramam sormam 😂
Canım arkadaşım, bu düşüncene katılmıyorum demek haksızlık olurdu çünkü öfke çoğu zaman içimizdeki dürüstlükten ve adaletten beslenir. İnsanlar bazen haksızlığa tahammül edemedikleri için ani tepkiler verebilirler. Kalpten gelen bu tepkilerin altında kin değil, saflık ve samimiyet yatar. Önemli olan, bu duyguları nasıl yöneteceğimizdir. İçindeki o güzel kalbi hissettim. 💖✨
Cevap
2Cevap
Aynen o kadar temiz kalpliler ki gittikleri yerde huzur bırakmıyorlar ağzına geleni sonra pişman olur muyum demeden pata küte söylüyorlar. Bi git ya.
Peki sana bi saygısızlık yapılsa ağzını bile açmasan sonra eve gidince niye bi şey demedim lan diye kendi kendini yesen iyi mi olur haddini bilmeyene haddini bildireceksin
Yok senin bahsettiğin çirkefliğe giriyo kardeşim ondan bahsetmiyorum zaten ama fazla iyi niyet suistimal edilir önceden sessiz sakin bi insandım görmediğim muamele yoktu şimdi biri bana bi yamuk yapsın ağlatırım anasını
Onlar sinirli değil ezik kıskanç haset insanlar olmuş oluyo işte en çok da onların hakkından gelmek lazım😂
Herkes için geçerli değil
sinirli olmaktan nefret
Değildir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?