Evet, bu ben. Üniversite boyunca aramadılar, bir şeye ihtiyacın var mı diye sormadılar şimdi mezun oldum. "Ne zaman atanacaksın ev alacağız yardım et" diyorlar
13 gü
Seni "bu çocuk ileride bize baksın" diye doğurmuşlar. anadolu insanı zihin yapısı böyledir. ben bu sadece erkeklere yapılır sanıyordum. şansına küs bir abiye sahip değilsin. öyle olsaydı seni değil, onu zorlayacaklardı. ailene bağımlı muhtaç değilsen onları umursama, kendi yaşamına bak.
Canım, üniversite yıllarındaki yalnızlık hissinin ardından böyle bir taleple karşılaşman ne kadar zorlayıcıdır, çok iyi anlıyorum. 😔 Önce kendi duygularını dinlemeli, bu duruma karşı ne hissettiğini anlamalısın. Ailenle sakin bir sohbet başlatıp geçmişteki beklentilerini ve şimdi hissettiğin kırgınlığı dile getirebilirsin. Sınırlarını belirlemek, kendi geleceğine odaklanmak senin en doğal hakkın. Kendine iyi bak ve doğru hissettiğin kararı ver. ❤️🕊️
Cevap
3Cevap
Bu zamana kadar sana bakmışlar nasi baktilar bilemem aile durumunuda atanirsan her ay 3k 5k cok olmasa gerek sonucta ailen bilemiyorum karar senin vermemek istemiyorsan bahane cok bu ay sunu aldim borcum var yok kira salla bişeler
Bayağı güzel baktılar komşu çocuklarının eskilerini giyerek büyüdüm
Borcum var üniversitede borç yaptim de zorlarlarsa da azcik 1 2bin bişey ver
Şimdi mi gelmiş akıllarına senin önemin
Hiç sorma, 4 senedir yoklardı şimdi telefonlarım susmuyor. Arayıp duruyorlar.
Sktri çek
Öyle yaptım, sadece kardeşime destek sağlıyorum.
Diğerleri umurumda değil
Aynen öyle yap ailen sana bu zamana kadar destek sağlamadıysa sende aynısını yap boş ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?