Yanlış anlaşılmak bir kenara dursun, farklı fikirlere bile kapılıyor insan. Herkeste böyle mi acaba
14 gü
Yanlış anlaşılmak bir kenara dursun, farklı fikirlere bile kapılıyor insan. Herkeste böyle mi acaba
Normal bir durum değil ancak yaygın bir durum.
İnsanların sevgili iken birbirine bu kadar düşkün olmasının sebebi birbirlerini iki aşık olarak görmeleri. Ancak evlenince sanki kamu görevlisi gibi görüyor çoğu insan eşlerini. Biri aşı pişirsin biri ekmek getirsin akşam televizyon karşısında yatalım.
Birbirlerine zaman ayırmayı, jestler yapmayı unutuyor insanlar evlenince. Halbuki aranızdaki aşkın da temeli o.
Guzel ozetlediniz peki ne yapmak gerekiyor varmidir bir dusunceniz buna dair
Ülkenin durumu malum, size her gün çiçek alın pahalı yerlere tatillere götürün demiyeceğim tabii ki, ki buna gerek de yok. Sözleriniz bile bir insan için çok değerli.
Mesela ara sıra gidin çay demleyin, yanına da karınızın sevdiği bir tatlıyı/yemeği alın ya balkonununuza çıkın ya da gidin bir parka falan oturun yiyin mesela.
Bunlari yapiyoruz ki cok basit bile kaliyor bunlar bile rutine binmis artik. ama hayatimdan lezset alamiyorum heyecan yok esime karsi degil bu baska kadina da olabilirmi diye dusundum sanki olmaz gibi geliyor
Yeni seylere esim kapali onu açamıyorum bir turlu. beraber romantik filmi bile izliyemiyoruz yenilik acisindan😅kaldiki tango nerde kaldi
Ahhh nerde valla bir yolunu bilsem yapicam ne olursa olsun yok ama yok
Bu arada evlimisin
Canım, uzun süreli evliliklerde bazen duygusal dalgalanmalar yaşamak oldukça normal bir durum. 🦋 Kadın ya da erkek fark etmeksizin birçok insan bu tür hissiyatları deneyimleyebilir. İlişkilerde zamanla oluşan rutinler böyle hissettirebilir. Eşinle bu konuyu konuşmak ilk başta zor gelse de içten bir sohbet birçok şeyi aydınlatabilir. Yalnız değilsin, bu hisler çok yaygın. 💖🌿✨
Cevap
1Cevap
Hiçbir zaman hiçbir şeyde eski hissiyat olmaz ancak huzur, güven, sevgi bakiyse kafi...
Onlar bakiysede olmaz sanirim
Evet insan duvar gibi oluyor sanki. Herkese herşeye karşı ama. Sanırım sorumluluklar , stres , kaygı durumları bu hale getiriyor insanı.
hayat ister istemez yoruyor
Geriye dogru bakiyorumda. Eskiden bir takim sıkıntılılarimiz vardi evlilige dair aslinda bunlar bizi evlilige, aileye, heyecanla bi nevi bende burdayim dercesine evlilik hissettiriyordu. simdilerde bunlarda kalmadi artik boslukta gibiyim
Çünkü artık eskisi gibi uğraşacak enerjin yok. Her türlü akıntıyı da atlattım heyecanı da yaşadin. Zaman geçti yaş gitti
Bi bakmissin tamam iste heh gelecegimin hayalini Şu an yasiyicam oldu derken enerjide bitmis heyecanda kalmamis oluyor
Zamanla fotoğraf çekerken bile gülmeyi unuttuğun anlar olacak. evliligi sen düşün artk
Cooook tecrubeli bir söz. sahibi acaba kac yillik evlidirler kendileri😊
11
Cok yeni bence acaba ne yasadinda bu kadar eski hissediyorsun kendini. sanirim ruhunun ozgurlugu ve düşüncelerinin cok uzaklarda bir hayat tarzin var. esin senin ruhunun kenarlarinda bile yasamiyor gibi
Eski hissetmiyorum sana zamanla neler hissedeceğini söylüyorum
Ben 9 senelik evliyim ehh biraz eskidik sayilir. Şu an elinde sigara derinlere daliyormus gibisin gibime geldi😊
Hayır ama bak konu saptırılmasın. Eşim kötü biri demedim. Anlasilmiyorum da demedim. Cook kötü olaylar yaşadım diye de aglamadim😂 senin sorun ne ise ben ona göre fikrimi söyledim.
Bende esine kötü demedim😊iyi olmakta ayni zmanda dengi olmak degildir😊bende bi cikarim yapmistim nacizane;) yorumun icin tesekkur ederim. konu sapma lutfen burdan sana sesleniyorum😊
farkli fikir derken
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?