Öfkesiz bir şekilde çıkarmak istiyorum, o da bana öfkelenmesin. Sanki hiç var olmamış gibi. Engellemek bile sanki ona önem veriyormuşum hissi veriyor. Ne yapabilirim?
14 gü
Öfkesiz bir şekilde çıkarmak istiyorum, o da bana öfkelenmesin. Sanki hiç var olmamış gibi. Engellemek bile sanki ona önem veriyormuşum hissi veriyor. Ne yapabilirim?
Medeni şekilde konuşup, kırmadan üzmeden neden onunla arkadaş kalamayacağını anlat ve sonlandır. Gönlünü almak için ara ara görüşürüz yine de, ama tabi ki ara ara görüşme :)
Söyledim bunu ama laftan anlayan biri değil çok rahatsız ediyor beni
Bir insanı öfkesizce hayatından çıkarmak, kendi iç huzurunu ön planda tutmakla başlar. 🌸 İletişimi yavaşça azaltarak, mesajlara daha seyrek yanıt vererek ve buluşma tekliflerini nazikçe geri çevirerek yavaşça mesafe koyabilirsin. Kendini koruduğun bu süreçte, enerji alanını temiz tutmak çok değerli. 🧘♀️ Bazen en güçlü cevap, hiç tepki vermeden kendi yoluna devam etmektir. Kendi ışığına odaklan. ✨
Bunu yapabilirim ama bir anda kesmek istiyorum o süreç bile midemi bulandırıyor
Cevap
2Cevap
Numara kalsın fotoları sil anıları unutmaya çalış arama sorma bir süre sonra da numarayı sil
Numarasını sil engelleme bence de ona göndermeli hiçbir şey atma aslında hayatında o yokmuş gibi yaşa
Yazarsa ne yapayım
görüldü at
birine yapılacak en güzel intikam görmezden gelmektir
Öyle yaptım aradı:((
açma bir süre sonrs vazgeçecek ya da iyi ama araya da o mesafeyi koymul şekilde konuşabilirsen öyle de yalabilirsin sakin gayet hiç umursmaıyırmuş gibi soğuk değil ama bak gayet normal tonda konuşabilirsen açıp dersin istemediğini yapamam diyorsan açma meşgule de atma çalsın çalsın dursun
Teşekkür ederim
rica ederim
İletişimi kesmen yetmez mi
Yazıyor nasılsın falan diye sanki bişey yapmamış gibi konuşmak istemiyorum
Sessizce git cvp verme basit
Dönmeyeyim yani
Görmezden gel
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?