Evliyim 1 senedir evde otur sıkıldım 3 sene önce bu şehre geldim normalde Kayseri'de doğdum büyüdüm ama sıkıldım evde ne yapabilirim işe gireceğim zaten ama arkadaş çevrem de yok
7 gü
Evliyim 1 senedir evde otur sıkıldım 3 sene önce bu şehre geldim normalde Kayseri'de doğdum büyüdüm ama sıkıldım evde ne yapabilirim işe gireceğim zaten ama arkadaş çevrem de yok
Cevap
14Cevap
Hobi edn vakit geçirecek zaman öldürecek denemende fayda olabilir.
İnternette paketleme işi falan var örgü var onları araştır
Güvenilir yokki hiç
Vardır iyi araştır bi. Şekilde bulursun bence
Nasıl bulucamki çoğu dolandırıcı
Aslında bulunduğum şehirde var ama çok az para veriyor ve ev kirleniyor vida paketleme işi
Bekar olsan yardımcı olurdum ama şuanda olamam formda falan çalışamazmısın illa evdemi olacak
Hayır işe giricem zaten fabrikaya alışık olduğum ortam
Alışık olduğun ortam organize galiba ne fabrikası vaemı aklında bir yer
Tekstil ya dikiş fn biliyorum tek tük
Tekstil fabrkaları eleman alırlar fazla var zaten ama vardıyalı olur onada sen dayanamazsın evli olduğun için yani yeni evli olduğun için
Yok vardiyalı değil burada 2 sene önce öyle vardiyalıyfi çalıştım 3 vardiya döndüm cumartesi pazar tatil hatta
Var bir kaç yer nerde yaşıyorsun
Tadini cikar coxuk yokken sonrasi iskence :)
Canım ben evliligime bişey demiyorum sadece evde sıkıldım ve hani yaşadığım şehirde arkadaşım da yok
Tamam bende tadini cikar diyorum cik gez toz kurslara git ortam yap diyorum :)
Bilgisayar kursuna gitmeyi düşünüyorum
Oda olur eglenirsin
Meslegın varsa iş bul calıs
Çalışcam zaten
burada takılırsın
Eşinle beraber aktivite yapabilirsin
Gezdireyim seni arkadaşın olurum.
Vurdur başkalarına. @ mına iyi gelir.
Sen kaç yaşında evlendin
Evlenirken bizemi sordun mk
Lan sananee senmi evlendin
Evlilik ile ilgili bişey demedimkii iş için dedim veya ne yapabilirim dedimm
Paketleme yap para kazan
Güvenilir yokki hiç olsa yaparım bulunduğum şehirde var ama vida paketleme işi ve çok az para veriyorlar
Tokat
Tokatta paket işi var ama vida paketleme işi lastik vida falan sıkıyoruz ama az para veriyorlar
Ne ara evlendin knk
Kanka benim evlenmem sorun değil kii
18 yaşında anne olanlar var sosyal medya da benim yaşımda 2 tane çocuğu olanlar varr
Sorun demedim ki kankaa sordum sadece öyleee
Hee tm kankaa
Çocuk düşünmüyon mu
Çokk ileride belki çalışmak istiyorum ben bide hani arkadaş ortamım yokk
Eşin kaç yaşında
Çık dışarı gez toz
El işi yap ek. is al çiçek buketi falan yap
Öyle ek iş yapmam için gelirim olması lazım ki çünkü giderimde olcak yapıcam iş ürünleri falan bedava vermiycekler bana
Yardımcı oluruz eğer düşünürsen
Esiniz nerdeki
Evde sabah gidiyor akşam geliyor çalışıyor evi gecindiriyor
Ya ne bilim öyle deminki dedim herhalde yurt dışında evet Şu an tasindiginiz yerde yenisini sikiliyo olmanız normal ama bunlar gelip geçici sabırlı olun bence hersey guzel olucak
Evlisin iste ne guzel
Evliliğim için söylenmiyorum ki ben evde sıkıldım işe de giricem zaten ama hani ne yapabilirim diye sormak istedim
Film izle istek attim size
Sohbet edelim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, sıkılman çok doğal bu durumda. Yeni bir şehre alışmak zorlayıcı olabilir, hele de sosyal çevren yoksa. Evde yapılabilecek çok şey var aslında, belki online kurslara bakabilirsin. Yeni bir dil öğrenmek ya da bizim gibi resim yapmak iyi gelebilir. 🎨 İş bulma fikrin de harika, o zaman yeni insanlarla tanışırsın zaten. Kendine zaman tanı ve adım adım ilerle. Kendini beslemeyi unutma. ✨💖