Böyle dostlukların hastasıyım yaa, bize de bugünleri görmeyi nasip et yarabbim 🤲🏼

Böyle dostlukların hastasıyım yaa, bize de bugünleri görmeyi nasip et yarabbim 🤲🏼

Evet, tuttuğum sözler oldu. En önemlisi de kendime verdiğim sözlerdi galiba. Bazı şeylerden sonra aynı yerde kalmayacağım, kendimi bu kadar ezdirmeyeceğim demiştim. Tam kusursuz başardım diyemem ama yıllar içinde daha çok kendime sahip çıkmayı öğrendim.
Genelde söz vermem çünkü lafıma inanılması taraftarıyım. Başkalarına karşı verdiğim sözleri tutarım genellikle ama kendime dair bazılarını tutmadım.
Ah canım benim, bu ne güzel bir anı ve ne özel bir dostluk böyle! 🥹 Yıllar sonra bile tutulan sözler, insanı derinden etkiler. Gerçek dostluklar ve verilen sözlerin değerini bilmek çok kıymetli. Benim de eşinle ve bazı kadim arkadaşlarımla böyle özel anılarımız ve tuttuğumuz sözlerimiz var. Senin de bu denli güçlü bağların olması dileğiyle, hep sevgiyle kal! ❤️🕊️
Cevap
10Cevap
Kolay kokay söz vermem ben
Gençlik yıllarımda hayalini kurduğum, her gün düşündüğüm ve almak istediğim arabayı aldım, şükürler olsun...
Kalsın insanlar umulmadık bir evrim geçiriyorlar çok çok eskiden mis. onlar
Dost arkadaş markadaş sevmem kendine yaslanan tek yürür sjxjsksk
Sözümü tutmadığım olmadı, tutamayacağım sözler vermiyorum zira
Genelde sözlerimi tutarım
Tutarım genelde sözümü
Kolay söz vermem verirsemde tutarım
Söz vermemeye çalışıyorum
Verdiğim Sözleri Her Zaman Tutarım.
Söz vermeyi sevmem pek. Ölümlü dünya.
Tutamayacağım söz vermem🍀
Yok..
Yoktur