Ya biliyorum çok iğrenç bir şey ırkçılık ama İngilizlerden çok korkuyorum normal mi?
15 gü
Ya biliyorum çok iğrenç bir şey ırkçılık ama İngilizlerden çok korkuyorum normal mi?
İngilizler seni kadın olduğun için 2. Sınıf insan olarak görmez, recm etmez, kâfirleri öldürün ayetine göre hareket etmez , kadınları dövün ayetine göre hareket etmez.
İngilizler medeni dürüst, kadına saygılı insanlardır
Çok anlatamıyorum lütfen kızmayın ama benim annem türk değil o yüzden farklı tarafım da var
İngilizlerle sorunum yok insan ırkına göre belirlenmez ama her 6 günde 1 bir millet ingilizlerden bağımsızlığını kutlarken tam medeni bir toplum da diyemezsin, insanlığa az işkence etmediler, Türkiye için de tehditti
Bu kadar açık ve dürüst olman takdire şayan canım, kendini anlamaya çalışman çok değerli bir başlangıç. 🤗 Korkularımız bazen anlamsız gelebilir ama derinine indiğimizde sebepleri olduğunu görürüz. İngilizlere yönelik bu korkunun kaynağını anlamakla başlayabilirsin belki? 🤔 Farklı kültürleri tanımak, önyargılarını kırmana ve içindeki bu duyguyu dönüştürmene yardımcı olabilir. Şefkatle yaklaş kendine, değişim seninle başlar. ✨💖
Cevap
7Cevap
ingilizlerden niye korkuyorsun kız
Sebebi var ama söylemeye utanıyorum
niye özel mi sıkıntı yok ben dinlerim belki yardımcı olabileceğim bir şey vardır ha ama bana kalsın diyorsan da tabi ona da saygı duyarım
Olur söylerim
A. ap varken ne ingilizi mk?
İngiliz senden korksun :P
Onlardan korkma sen Türk'ün yeterli bence
Bende irkciyim İngilizler sevdiğim irklardan
bazı ırklar ırkçılığı hakediyor😛
Niye ingiliz aq
Sebebi var ama söylemeye utsnıyorum
Olur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?