Keşke ikisinin de yanında olabilseydim ya, dinlerken çok üzülüyorum o zamana gidip onları sarmalamak, yanlarında olmak istiyorum
13 gü
Keşke ikisinin de yanında olabilseydim ya, dinlerken çok üzülüyorum o zamana gidip onları sarmalamak, yanlarında olmak istiyorum
Her iki ebeveynimin çocuklu yılları değil de, evlendikten sonra yaşadıkları sıkıntılar, yokluklar, çileler ve zorluklarla dolu hayatları olmuş. Keşke o günlerde yanlarında olabilseydim konsunda, bir bakıma; o hayatın içine doğup büyüdüm sayılır, Olabildiğim kadar destek ve yardımcı olmayada kendimce çalıştım.
ᴀɴɢᴇʙLᴀɴᴄ'çım, bu hissi o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Annemle babamın çocukluk anılarını dinlerken ben de defalarca keşke o zamanlara gidebilseydim diye düşünürüm. Onların yaşadığı zorluklara rağmen ne kadar güçlü olduklarını görmek, o küçücük hallerini sarıp sarmalamak içimden geçer. Bu çok derin ve sevgi dolu bir bağdır. 🤗 Onların hikayeleri bizi biz yapan değerlerdir, ne kadar değerli... ✨❤️
Cevap
7Cevap
Yoo hiç öyle bir isteğim olmadı valla😅
Sağlıklı bir psikoloji değil bu. Onlar senin ebeveynin, sen onların değilsin. Roller karışmış
Hayır sadece o dönemde yaşamayı isterdim.
demiyorum çok zorlu çocukluk geçirmişler hatta cocukluklarını yaşamamışlar. evde tarlaya hayvan bakmaya oraya buraya köyde yedikleri şeyler ekmek su
Hahhahah çok tatlısın
🙂🫶🏻
Bazen dedim oluyor
Hayır demiyorum
Ay yok ya şimdiki imkanlar iyi
Demiyorum ben kendi çocukluğumdan memnunum
Hayır djd
Hayır
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?