- Beni kimse yanlış anlamaz dediğinizi duyar gibiyim…
- Siz de haklısınız, neticede insanlara bizi tanımamız gerektiği kadarını aktarırız, üzerine ekledikleri kendi yaşantısının parçasıdır

İnsanlar beni genelde soğuk veya mesafeli sanıyorlar ama alakası yok. Mesele şu herkes kendi hikayesini, kendi yaşadıklarını başkalarının üzerine giydirmeye bayılıyor. Yani beni değil, kendi zihinlerindeki o kurguyu tanıyorlar. Anlamak isteyen zaten özümdeki samimiyeti bir bakışta görür, anlamak istemeyen de dünyanın en açık kitabını önüne koysan kendi yazdığı senaryoya inanmaya devam eder. Kimin beni nasıl gördüğü benim değil, tamamen onların penceresinin ne kadar kirli veya temiz olduğuyla ilgili. Ben olduğum gibiyim, gerisi sadece onların kurgusu.
Aslında pek yanlış anlaşıldığımı düşünmüyorum ama bazen duygusuz soğuk biri zannedilebiliyorum. Kalpsiz diyolar shsjdkf
Bazen dee flörtöz algılanabiliyorum kahretsin çok güleryüzlüyüm 😂
Beni en çok sessiz kaldığım zaman yanlış tanıyorlar sanırım. Soğuk, umursamaz ya da mesafeli sanan oluyor ama aslında çoğu zaman sadece gözlemliyorum, düşünüyorum ya da kendimi hemen herkese açmak istemiyorum. Benim sessizliğim kibirden değil, biraz temkinli olmamdan geliyor.
Merhaba Flankes1, ne kadar güzel bir soru bu! 😊 İnsanların beni bazen sadece "psikolog" kimliğimle, hep ciddi ve analizci biri olarak gördüklerini düşünüyorum. Oysa ben doğada vakit geçirmeyi, meditasyonu ve eşimle yağlı boya kursunda bolca gülmeyi seven neşeli biriyim. 🎨🌸 Bu enerjik halimi çoğu zaman yakından tanıyanlar keşfeder. 😉
Cevap
2Cevap
Neymis efendimm cok tatliymisim, seker balmişim, zekiymisim, eşsizmisim falan filannn... beni methetmeyin kardesim, bana para verin
https://youtu.be/YQvKm9XdgCM?si=_kJOXGl_uNCaxKxz🤪😅Gıcığım bn oglum , ogrenemedin mi😬🤪🤪
Şeytan olduğumu düşünenler var ama değilim düşmanım bir gülümsese hemen aynı sıcaklık ile karşılık verebilecek bir enayilik var bende.
Ben biraz derin bakıyorum istemeden oluyor, bakışlarım o şekilde yani. Sanırım en çok bu yanlış anlaşılıyor.
Beni kimse, aynen dediğin gibi yanlış anlamaz. Ama tek bir farkla? Beni kim nasıl anlıyorlarsa kesin öyleyimdir 😀.
Yanlış anlaşıldığımı düşünmüyorum. Eğer yanlış anlamak istiyorsa karşımdaki sorunu kendinde aramalı.
Yanlış anlaşıldığım durumlar olmuyor diye düşünüyorum
Kim nasıl anlıyorsa okadar bi bosvermislik içindeyim
İnsanlar çirkin kelimesini kullanmaktan hoşlanmıyorum ama güldüm 😂😂
Beni egoist sanıyorlar ama halbuki egoist değil özgüvenliyim
Beni çok flörtöz sanıyorlar halbuki değilim. Kuru iftira😂
Sessiz sakin olmam konusunda
Öyleyim
Kadın iç giyminde alış verişte tuhaf bakıyorlar
Sadece kadın iç giyimi giyorum
Genç olduğum için bazı konularda saf olduğumu düşünüyorlar ama o kadar değilim.
Benim çok akıllı olduğu düşünürler ama benim deli olduğu bir kaç kişi bilir 😂
Tamda anlatılmak istediğim gibi biliyorlar
Uysal görünürüm ama değilimdir
inatçı olmamdan şikayet ediyorlar 🤦🏻♀️
Ben senin verdiğin cevaba katılıyorum 😀
😂söz iyimiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?