Umrumda bile değil sürekli yıllardır herkesin dilinde olan şey emine insnalrın senin arkandna neler dediğini bi bilsen Ama içeriğe hiç ulaşamdım çünkü farklı oyunlar oynuyorlar ama yüzüme hiçbir şey söylemiyorlar çünkü asıl sebebi biliyorum beni çekemiyorla kuduruyorlar ve hiç umrumda değil hatta egom daha da tatmin oluyor çğnkü ben zafen kötü insnalrın bsni sevmesini sitemem ve özünde iyi kaliteli insları da zafne seviyoeum ama buna rağmen kimin benim hakkımda ne düşündüğü umrumda bile değil ben zatne kendi sevdiğim kişiler olursa kendim seçerim ve kismeden asla çekinmem ve kendi doğrularımla yaşarım her zaman ve ilgimi çeken birsi olurs ada zaren kadın veya erkek tanışırım
Bazı insanlar dışarıdan sert veya mesafeli görünmeyi yanlış yorumlayabiliyor, değil mi? Oysaki bazen sadece düşünceli veya kendi alanında olmak istiyorsundur. İnsanların yüzeysel yorumlarla bir yargıya varması oldukça yaygın. Her ne kadar yanlış anlaşılmak kırıcı olsa da, seni tanıyanların asıl gerçeği bildiğini düşünmek sana iyi gelebilir. 🌸