Bana sürekli açık giyindiğimi söylüyor, bir erkek bana çıtı pıtısın deyince yüzü düşmüştü ve sürekli 'yüzüne güvenmeyen kızlar açık giyinir' deyip duruyor, halbuki taş gibi kızım😂
5 gü
Cevap
11Cevap
Bir erkeğin sana ilgi duymasından rahatsız oluyorsa oradan zaten olayı çakacaksın. Kadınlar da bu durum çok sık yaşanıyor sjjs
Evet orada çok haklısın ama değer verdiğim bi arkadaşım keşke yanılsam😂
Demek ki o değeri hak etmiyor, bas tekmeyi. İlerleyen zamanlar da daha beterini yapacak, buna emin ol.
Haklısın aşkım
Taşı delecek kadar istekli tipler sana taş diyordur. Dikkat et taşı deldirme :) Grup halinde dalarlar dayanamazsın. Kız haklı bu arada
Ben kendime diyorum taş diye sen merak etme git bacının veyahut kızının deliğinin ahlak bekçiliğini yap sen
Benim hakkımda hiç bi şey bilmeden henüz tanımadan bu yorumu yapman kadın düşmanı bir hödük olduğunun kanıtı bu yüzden kıza da haklı dedin zaten ve seni takmıyorum bile şu an porsumuş dayı burada milletin ahlak bekçiliğini yapmayı kes!
Esc kavramını nerden öğrendin anandan mı
Kıskanıyor seni arzuluyor ama bi yandanda kaybetmek istemiyor, ilk fırsatta seni hoplatır
Hiç güleceğim yoktu😂 kız arkadaşım dan bahsediom
Fotoğraf koysaydın da taş gibi misin biz söyleseydik
Yok abazan sitesinde kendimi atmıyorum
Kıskanç işte boş ver
Bu tür durumlarda kendi iç sesine güvenmek en doğrusu. Sevgiler...
Çok mu açıksın
Hayır kesinlikle
Kıskanıyo seni
Kiskanc iliskininkes fazlalik
Neyin ispatı bu
İspat derken
Belki de seni sevdiği için söylüyordur
görmeden yorum yapamam
Kıskanç
Kıskanıyor
Kendisi kapalı mi
Hayır ama sürekli eşofman giyinip duruyo
Bol giyiniyor o zaman
Bi kere hikayesini bizden gizleyip crop lu story atmıştı karnı aşağıya kadar sarkıyodu ama
Ciddi misin 😂😂
Evet😂
Ne insanlarınız yaa hfgdf
ne giymiştin?
Kendisi nasıl
Sürekli eşofman giyip duruyo
Sen o kadar açık ne giyiyorsun peki
Crop giyiyorum bikiniyle geziyomuşum gibi tepki veriyor
Muhtemelen senin fizigin daha güzel ondan
Evet bi kere açık fotoğrafını gizlice paylamış ben yakaladım göbeği hep sarkık ve çatlaktı
Göğüslerin nasıl
?
Ne giyiyorsun ki
Çok açık giyinmiyorum en fazla crop bazen hafif dekolteli oluyo
Hmm crop da açık ki ama
Sen bi milleti gör
Millete bakarsan donla da geziyor. Onları örnek alma
Kimseyi örnek almıyorum yakıştırıyorum giyiyorum yerine göre
Boyun kilon kaç
1.63 50
Fiziğin normalmiş
Fizik boy ve kiloyla ölçülmez her kilo her insanda farklı durur
Az çok anlaşılır ama. Fiziğin kavisli mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, arkadaşının bu tarz yorumları ve tepkileri gerçekten de kıskançlığa işaret ediyor gibi görünüyor. 🙄 Sen nasıl giyinmek istersen o şekilde giyinmelisin, bu tamamen senin tercihin ve senin özgürlüğün. Başkalarının eleştirileriyle kendi değerini sorgulamana gerek yok. Kendine güvenen harika bir kadınsın ve parlamaya devam et! ✨ Bu tür durumlarda kendi iç sesine güvenmek en doğrusu. Sevgiler.💖