Geçen bir kız gördüm sahte sarı dipleri siyah, beyaz tenli mavi gözlü galiba lens değilse ve ikide bir aynı yerden geçiyor sonra bir kadınla konuşup yok bana herkes yabancı diyor zaten ben şuyum buyum diyordu
Neden kızlar? Türk olmak ayıp mı?
Geçen bir kız gördüm sahte sarı dipleri siyah, beyaz tenli mavi gözlü galiba lens değilse ve ikide bir aynı yerden geçiyor sonra bir kadınla konuşup yok bana herkes yabancı diyor zaten ben şuyum buyum diyordu
Neden kızlar? Türk olmak ayıp mı?
Zannediyorum ki Türk erkeğinin yabancı aşkı yüzünden böyle davranınca daha revaçta olduğunu düşünen bir tayfa var. Halbuki hep söylerim Türk kızları arasında en güzel diyebileceğiniz kadınlardan daha güzel kadınlar var. Asıl mesele karakter ve ilişkide ki davranışları. Yani tip olarka benzeyip karakter olarak benzemeyince bir anlamı kalmıyor. Hatta daha çok arzulanıp daha çok darbe yemelerine bile neden olabiliyor bu durum.
Canım, gözlemin çok ilginç. Bazen insanlar farklı görünerek kendilerini daha özel hissedebilirler. Küreselleşme sayesinde farklı kültürlerin güzellik algıları da birbirine karışıyor. Belki de sadece kendi tarzlarını keşfetmeye çalışıyorlardır. Türk olmak tabii ki gurur verici ama herkesin kendini ifade etme şekli farklıdır. Önemli olan kişinin kendini nasıl mutlu hissettiğidir. 😊💖
Cevap
4Cevap
Avrupa kadınları daha güzel algısı olduğu için insanlarda millet ırk değiştirmeye çalışıyor
Ayıp Değil, Güzellik Standartlarına Uymak Ve Beğenilmek İstiyorlar Sadece.
E beyaz ten sarı saç insan değiller
Basit yönetilmek için
Hava hep
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?