Neden yüz binlerce rus gelin var ülkemizde o kadar iyi anlıyorum ki
Resmen üstün insan şu güzelliğe bak.
Polina Malinovskaya <3

Rus kızlarla sosyal medyada ki fotoğrafları dışında hiç bir arada olmayıp o yüzden rus kızlarının çok güzel olduklarını iddia edenler size tavsiyem onları makyajsız görmenizi isterim ne kaş var ne kirpik soluk beniz ruh gibi işte tabi siz işin arka planını görmüyorsunuz ben rusya da yaşamış biri olarak orda ki kızların makyaj anlayışlarıyla sizleri çok kolay kandırıyorlar neyse ya siz öyle bilin çok güzel kızlar 😂😂😂
yok ben Ukrayna'ya gittim Lviv'e onlarda bu ruslar gibi slav aynı millet
Ve tatil yerlerinde çok rusla tanıstım anılarımız oldu bence gayet güzeller yani
Valla ben sana şöyle söylim bir gece orda ki arkadaşlarımın evinde kaldım sabah kalktık dışarı cikcaz öyle gezmeye falan ben hazırlandım giydim çıkcam baktım onlar hala kremlerini sürmüşler bekliyorlar 2 3 ayrı ayrı krem sürdüler ve her biri yaklaşık yarım saate yakın beklettiler kirpikler takma ipek kirpik falan belki sen erkek olduğun için sana sırlarını vermemişlerdir 😂😂😂
kıskanma ya Türk kızları da güzel
Ama bende sarışın renkli gözlü hastalığı var :D
Ama ne biliyim makyaj falan demişsin kıskanıyorsun gibi geldi ondan dedim
Bizde de çok makyaj yapanlar var ve makyaj güzeli olan çok onlarda makyaj yapmasa belkide güzel gözükmezler
Makyaj yapmayan kadın yok gibi bişey nerdeyse yani bu bahane olamaz Allah var güzel bu ruslar
Ruslar ve Ukraynalıların sarışın/kumral renkli gözlü olmaları benim gözümde 2 kat daha etkileyici yapıyor onları bir de
Allah'a çok şükür biz türk kızlarının kaşı gözü canlı ten rengimiz yeter heyt be sen kimle kimi karşılaştırıyorsun 😎 ayrıca dediğin gibi herkesin zevki farklıdır sen öyle sevdiğin için sana böyle kusursuz geliyordur ne diyeyim inşaallah sapsarı ve maviş bir eşin olur o zaman ne demek istediğimi anlarsın 😂😂😂
Türk kızları canımız zaten bişey demedim size ama rus ve ukraynalı kızlarında hastasıyız yani :D
Neden ha neden bize erkek bırakmadınız hepsini aldınız of erkeksiz kaldık napak çinden erkek mi istesek napsak
suri kardeşlerim var onlar ne güne duruyor :D
Adammm
Cok güzeler gercekten.. orjinal sarışın renkli gözlü.. lense gerek yok.. boyaya gerek yok.. organik
Üstün insan bunlar :D
Nickinden anladığım kadarıyla kürtsün galiba? Bunlar Türkleride Kürtleride beğeniyor bide kardeşim :D tatil yerlerinde neler yaşadım neler gördüm :D
Diyarbakrlyım.. evet..
Bunlar ve İngilizlere bizim Türkler ve Kürtler az pompa yapmıyor :D
10 gün öncesıne kadar antalyada aysıyordum heyt be nelerını gördük D:
üstün insan bunlar dimi kardeşim
turk kızı android 4.4.2 rus kızı android 9.0 yanı efso bişey ya :D
keşke rusya'da doğsaymışım
bosver :D
burayaya getiririz dimi orda olmaya gerek yok :D
yazın düşürücem zaten tatil yerinde dolu var bunlardan :D
rusca ögren zdravizidanye mınya zabut (kendi adın) yanı benım adım bu su sonra sıhırlı kelıme sonra otel İD:
krassiva devushka kakdela haraşo privet falan bunları biliyorum ben :D
haka nıyet selam zdravizidanye merhaba grusa armut yabloka elma luna ay zvezda yıldız
ozara göl mınyazabut benım adım akno pencere stol masa stul sandalye bissürü avr iste otelde calıs hepsını cözersın ya da turızm oku :D
Cevap
8Cevap
Çok üzüldüm neden bende onlar gibi değilim ya anney
Sen insansın onlar insan değil onlar gibi olamazsın yani : )
Ne yapsam boş
Slav kızları kesinlikle üstün ırk ben buna inanıyorum
Güzellik? kafam rahat olmayınca , kraliçe gelse kaç yazar.
Sadıklar ve evine bağlı oluyorlar ama İsveç, Arjantin ve Avustralya kızları çok daha güzel bunlardan..
Ya tamamen zevk meselesi ben bu kızı çokta güzel bulmadim daha güzelerini gördüm hemde Türk kızı yani bu kız senin aradığın cazibede güzellikte o yuzden çok güzel buluyorsun onu amma bana o kadarda güzel gelmedi
bu güzel değil mi çarpılırsın bak :D
Bu arada bence bizim kızlarda güzel ama Ruslara ve Ukraynalılara karşı zaafım var sarışın renkli göz
Çoğu bebek gibi onların neredeyse hepsi çok güzel at gibi...
Asla bir arap kadını olamazlar🔥
yanından bile geçemezler slavların
Bizim Türk kızları da araplardan daha güzel ayrıca.
Ömründe arap olarak sadece Suriyelileri gören birinin böyle düşünmesi normal tabi.
E defol git o zaman ülkelerine ne duruyosun hala?
İhtiyacımız yok sana. Hadi. Dışlıyoruz seni.
Neden gidiyim yazın tatilde ayarlarım bir tanesini burada yaşarız Türkiye daha güzel ülke :D
Evet güzeller Allah için yani
Ne kadar güzle olursa olsunlar bir Türk kızı olamazlar 😉😉
Türk kızları bizim canımız ama ruslar başka bir seviye
Ya merak ediyorum Rus kizlarindan baska güzel kız mı yok?
Onlar dünyanın kraliçeleri
yok az bile hakediyorlar bence
Çene dolgusuna ihtiyacı var asdf
yok kusursuz üstün insan modeli bu :D
Altın orana göre değil sjsjs
Sen nasıl Türksün yaa Ruslar diyorsun da onların bize yaptığı işkenceleri ne ara unuttunuz
Erkeklerini sevmem ama rus kızları hayatı güzelleştiriyor
canımsın da o yüzden
Sala@sın
niye böyle dedin ki şimdi
Öylesin çünkü
slav kızları benim zayıf noktam beğeniyorum napiyim şimdi bununlaa salak olmanın ne alakası var
Allah sahibine bağışlasın bizi ilgilendirmez
Genetik aşkım
hakikaten öyle artık ben bu slavların üstün insan olduğuna inanmaya başladım
Pfff daha guzel kizlar var
sanmıyorum
bence erkeklerde esmer kadınlarda sarışın daha iyi
Sanki biz rus kiziyiz bize soruyon sjjssj
Evet güzeller
Güzelse bize mi güzel?
adam
Evet güzeller ama bundan bize ne 😂😂
Kesinlikle haklisin
Sana bakmaz bu kizlar oglum sanane ruslardan mk😂
sen bizim Türklerin ne slav hatunları götürdüğünü bilsen :D
Bu slav kızlarında özgüven yok erkekleri onlara çok kötü davrandığı için o yüzden şans var ama tabi bu kız uç bir örnek aşırı güzel valla hayatta böyle insanların olduğunu bilmek beni mutlu ediyor :D
Sarişinlar pek hoş degil esmerler daha cekici slavlarda da esmer yok
kumralları ve esmerleride var ama geneli sarışın doğru
Bende mi rus asıllıyım acaba? :p
bilmem öyle misin
Hadi Ruslara sor
yazın tatil yerlerinde sorucam
Rusça öğreniyorum şu an krassiva devushka kakdela haraşo privet başlangıc seviyesindeyim henüz :D
Anlamadım, ama olsundu. Hadi o zaman bol şans ve iyi eğlenceler 😂
hadi ruslara sor dedin ya bende sorucam dedim işte yazın tatile gidince :D tatil bölgelerinde ruslar ve ukraynalılardan bol ne var
Doğru. O zaman şimdiden iyi eğlenceler 😌
@_dewdrop_
Teşekkür ederim 😄
Yallah Rusya bro
Yok rus gelini buraya getiricem bizim ülkemiz daha güzel :D
Bize bakmazlar
slav kızlarının özgüveni çok düşük erkekleri onlara iğrenç davranıyor ondan şans var yani
Bizim Türk erkekleri ne kızlar götürüyor valla yazın bende halledicem inş :D
Hee ya öyleyizz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar