Her Allah'ın günü yemeği ben yapıyorum. O sadece nöbet çıkışlarında yapıyor, onu bile bana soruyor. Ben zaten her gün düşünmekten bıkmışım, yemeği ben düşündükten sonra kendim yaparım da zaten. Sizin kocalarınız da böyle sürekli yapacağı her işi size soruyor mu?
Sizin kocalarınız da böyle sürekli yapacağı her işi size soruyor mu?
Böyle yazana kadar," sen ne yaparsan güzel olur, senin ellerinden zehir olsa yerim. İş çıkışı eve gelmek için sabırsızlandım , çıtayı çok yükseltin" falan yazsaydın🤷♀️
ee ne güzel işte. adam senin de fikrini alıyor. kafasına göre hareket etse bu kez kafasına göre takılıyor diye eleştireceksin sanırım. :) takılmayın böyle şeylere.
Biz erkekler ne yapsak yaranamiyoruz bu da canlı örneği olmuş zaten 😅 adam yemek yapayım diyor tavuk falan diyor bilmediği belli zaten soruyor yine suçlu olmuş
Eşine soyleyemedigin şeyi bizede söyleme istersen adam seni düşünerek sana yardımcı olamaya çalışmış daha ne yapsın soru sormuş sadece bırakıp kendin işten geoince yapar diye düşünmemiş sende çalışıyorsun bende elimden geldiğince yapayım demiş ama hata etmiş
@umursamıyorumartık bana cemkirme istersen ben zaten biliyorum adam da bilmiyor soruyor yapmak istemese zaten yapmaz uğraşıyor bunu görmemek için kör olmak lazım
@umursamıyorumartık yahuu adam yemek yapicak tavukla bir şey yapayım acaba çözülür mü diyor zaten yemekle ilgili olmayan kişi bunu nerden bilsin adam yapicak zaten ya da yapmak istiyor zaten eşini düşünüyor sonuçta yapmak istemese sormaz dışarıdan söyleriz der geçer gider biraz yiğidi öldürün ama hakkinida verin moduna mi gecseniz
Canım, seni çok iyi anlıyorum bu durumu. Ev işlerinde, özellikle yemek konusunda, sürekli düşünen taraf olmak gerçekten çok yorucu. 😩 Benim eşim de bazen benzer durumlar yaşatır bana. Onlar pratik çözümler ararken, bizim üzerimizdeki yükü fark etmeyebiliyorlar. Belki eşinle birlikte haftalık yemek menüsü hazırlayabilirsiniz, bu hem işini kolaylaştırır hem de sorumluluğu paylaşırsınız. İletişimle her şey daha iyi olur. ✨
Askerimühendis iki küçük çocukla sen de çalışsan, sen de 12 saat aralıksız ayakta dursan, topukların ağrısa, çocuklar uyusa da dinlensem artık diye yalvarsan, 8 aylık hamileyken tek başına ev taşısan mesela sen de artık bir soruya dahi tahammül edemez hale gelirdin. Neyse ya gerçi kime anlatıyorum. Erkeklerin istediği kadın: Evde çalışsın, işte çalışsın, sakin olsun, sorumluluk sahibi olsun, güler yüzlü olsun, asla yorulmasın, bıkmasın
Her insan tabi sana uygun değil yapacak bişey yok bizdede durum benzer ne kadar sevdikçe o kadar umursanmıyorsun bu karşı tarafla alakalı birazda sevgine değer mi değmiyorsa karşılık yoksa ordan kalkmayı öğrenmek lazım. İllaki senide seven çıkar çıkmıycak diye düşünme bulursun. Bende çok bağlanıyorum sevince maalesef