Belirli şeylerden dolayı zaten istemiyorum da, ara sıra acaba ömür boyu hep böyle yalnız mı kalacağım düşüncesi geliyor 😂
12 gü
birtakım sa*ak saçma sebeplerden dolayı reddetmiştim hoşlandığım kişiyi, ama yapabileceğim bir şey yoktu o zamanda ve şuanda da 1 senedir leyla gibi geziyorum. Kafamı duvarlara vurmama ramak kaldı. Belki unutmam gerekiyor ama unutamıyorum bile :'((
Canım, 26 yaşında hayatında kimsenin olmaması asla anormal bir durum değil. ❤️ Herkesin kendi yolculuğu var ve aşk, doğru zamanda, sen hazır olduğunda kapını çalacaktır. O "yalnız mı kalacağım" düşüncesi çok doğal ama kalbini ferah tut. Belki de bu dönem kendini tanımak için harika bir fırsattır. Keyifli bir süreç seni bekliyor olabilir. 😊✨
Cevap
19Cevap
Normal karşına doğru insan çıkmamıştır. İlla hayatında birinin olmasına gerek yok. Bir kişi olsun geç olması önemli değil
Katılıyorum 🙂
Sen istemiyorsun dur. Yoksa bir kadının yalnız kalması mümkün değil
O da var tabi
Zamani gelince olur bence bi anda oluyor zaten
Baktın tüm kapılar kapandı evde kaldın bir fotoğraf ile müracaat et bana değerlendirelim😂
Belirli şeyler dediğin nedir
Söylersem yine mi sen diye tepki vermenden korkuyorum 😂
Yine mi sennnn! Neymiş bakalım
Diğer 2 sorumu da aynı sebepten sormuştum, tahminde bulun bakalım diyeceğim de vaktini boşa çalmış olacağım boş ver
Valla o kadar çok soru cevaplıyorum ki hiç aklımda kalmıyor. Tahmin ediyorum geçmiş ilişkilerin veya çevredeki yaşanmışlıklardan dolayı önyargıların oluşuyor ondan dolayı da hayatının merkezine birini kalıcı olarak alamıyorsun güven eksikliklerinden dolayı.
Geçmiş ilişkilerden değil de insanların önyargısından korktuğum için alamıyorum orası doğru
İnsanlar ne der diye yaşarsan hayatına da içinde ukte kalan şeyleri yaşayamazsın ve yön veremezsin. İnsanlardan dolayı içinde önyargı oluşmuşsa, o önyargı duvarını kıracak bir insan bulana kadar duvarın arkasında bir hendek misali duygusal boşluğunda olmaya devam edersin. Bunu Türkiye'de insanların çoğu yaşıyor. Yaş ilerledikçe insan daha çok önyargılı hale geliyor çünkü görmediğimiz bir şey kalmıyor buda hafızamızda bizde tedbir mekanizması oluşturuyor ve duygusal boşluğa düşmemize neden oluyor.
Yalniz kalma oz aman belli eglenceli ve neselisin seninle anlasmamak imkansiz denermsn✅😇
Bir mesleğin falan olsun en azından kendin seçersin senin için bir ortam olur
Hiç tanışabileceğin ortam yok mu sanki geç kalıyor gibisin
Aslında umursamıyorum ama ömür boyu yalnızlığa mahkum olacağım hissi içimi kemiriyor yoksa ben de istemiyorum ilişki falan
Hep böyle yalnız yaşayamazsın
Kendini kandırma gerçeklerle yüzleş
Gerçeklerle yüzleşmesem şu an gecenin bu vaktinde bu soruyu sormam zaten
Çevrende hiç erkek yok mu
Abi sana niye bu kadar dert oldu benim erkeksizlik 😂
Soru sormuşsun cevapladım
Sen bu şekilde davranırsan erkekler zaten sana yaklaşmaz
Çok da önemli değil zaten 😂
hayatına alacağın insanları hangi kriterlere göre seçiyorsun
Ya çok akıllısın ya da çirkinsin kral.
Çirkin değilim çok şükür kendime göre giderim var 🙂 çirkinlikle evlilik ne alaka abi ben ne maymunlar gördüm evliler ve çok seviliyor çoğu 😂
O zaman çok akıllısın gözün erkenden açılmış😅
Belki de bunu seçmeye itildim bilemeyiz 😂
Bak keyfin yerinde öbür türlü gizliden aşk acısı soruları soracaktın😅
Sen pesimist değil optimist birisin belli 😂 ben de böyle düşünüyorum ve üzülmüyorum
Tecrübe diyelim bro sende o yoldan şaşma😅
Belli şeyler derken ne için istemiyordunuz?
Açıklamak istemiyorum 🙂
Anladım ama bunu açıklamazsanız şayet sizi anlayamam ve sorunuza doğal olarak doğru cevabı veremem. Diğer insanlar gibi ortam yap arkadaş bul diyerek geçişiştirmek istemem doğrusu
Gizliden çıkar mısın
Tabii
Oldu sanırım
Oldu mu?
Oldu dm kutunu kontrol edebilirsin
Olur üzülme
Üzülmüyorum
Ne zamandır hayatında kimse yok
Yıllardır yok ya saymadım
Peki giyimin nasıl bakımlı mısın konuşkan mısın taktiksel ilerlemeyi denedin mi
Cok Gecmis olsun ya
zor kirvemm zor