17 gü

Eşimle sürekli kavga edip şiddete basvuruyorum, kendime ve evliligime ne olacak?

Nikahımız oldu ama henüz düğün olmadığı için ayrı evlerdeyiz, nişanlıyken de kavga ederdik sabahlara kadar, evlendik yine aynı ama bu sefer bende şiddet olmaya başladı, elimde ne varsa çarpıyorum, vuruyorum, kollarını morartıyorum, kendimi yerlere atıyorum, susturamıyor beni, yapmak istemiyorum aslında sebep de yok, büyük boya alacaktık saçıma, alamadık, balayımızı falan ayarladı, bana pasaport çıkarttı, maaşı bitti sayılır, ben de bir boya alamadın diye çıldırdım, söz vermiştin dedim, istemiyorum ama neden böyle yaptığımı anlamıyorum, kendimi kaybediyorum, kendimden korkuyorum, ben böyle değildim, anlayışlı birisiydim, vurma çarpma huyum yoktu, neden böyle oldum anlamıyorum, çok üzülüyorum sonradan.
Güncellemeler
17 gü
Büyümü yaptırdılar bize nazar mı var diyorum aklıma başka bir şey gelmiyor ben asla böyle değildim eşim asker olmasına rağmen çok sakin beni susturamıyor benden korkuyor bitti diyorum seni sevmiyorum diyorum seni istemiyorum diyorum elimde ne varsa çarpıyorum benimle sakin konuşmaya çalışıyor onu iktiriyorum defol git Burdan diyorum ağlıyorum
Eşimle sürekli kavga edip şiddete basvuruyorum, kendime ve evliligime ne olacak?