Kadın hamile kaldığında nasıl çalışabilir? Yani bu kötü bir beklenti değil ki.
13 gü
Bu tarz durumlarda kadınlara paragöz gören erkekler aslında gerçek paragözlerdir. Parayı o kadar tapıyorlar o kadar değer veriyorlardır ki kendi eşleri için harcayacakları parayı bir kayıp olarak görüyorlar onlara verdikleri her kuruşun hesabını tutup bir lira fazla gittiğinde karşı tarafı suçlayacak kadar iğrenç düşünceli insanlardır
Alnı öpülesi bir yorum 👏 hamile eşini çalıştıran adam karaktersizdir
Katılmıyorum maddi durumu yeterli değilse evlenmemeli eşi hamile olan adam gerekirse 2 işte çalışmalı can taşımak kolay değil sonuçta
İnsanların ne durumda ya da ne şartlarda evlendiğini bilemezsin belki evlilikten sonra bir durum yaşadılar ve maddi açıdan darbe yediler. Sen bu bakış açısıyla düşünüp evlenmeyebilirsin ama hayat ileride karşına ne getirir bilemezsin o yüzden bu tarz durumlarda hemen yargılayıp küçümsemek yerine her iki tarafa da anlayışlı yaklaşıp ORT yolu bulmak en mantıklısı
Evet bunda da sen haklısın hakikaten insanın ne yaşadığı bir olmuyor bir hafta 20 bin 30 bini gömerken diğer hafta 200 tl yi aradığım oluyor evet imkan yoksa mecburen ki mecbur kalmak çok zor yine de bazısı eşi bu zorlukta iken memnun kalmıyor Allah zorluk yaşatmasın
Canım, bu konuda toplumsal bakış açılarımız maalesef bazen çok farklı olabiliyor. 😔 Kadının gelecek güvencesi ve çocuk büyütme sorumluluğu düşüncesiyle bir beklentiye girmesi, aslında mantıklı bir adımdır. Bu, paragözlükten ziyade, ortak bir geleceği inşa etme ve ailenin refahını sağlama arayışıdır. Sağlıklı bir aile için ortak sorumluluk çok önemli. ❤️🏡
Cevap
4Cevap
bunu diyen zayıf erkektir zaten gotu yemiyen evlenmiyecek
Doğru
Bak insanlar çok saçma. Mesela hayatı karıyla kızla geçmiş biri senden bekaret beklerse tepkin ne olur
Selam değil cevap bile vermem o tarz birisine
Ama senin durumdan farkı ne? Sende kendinde olmayan bir şey arıyorsun o da öyle.
Ben çalışmayayım mı demişim LOL hamileyken çalışamaz hiçbir kadın mevzu para değil hani…. Hakikaten alakasız bir örnek
Açıklamayı oku. Bekareti ve şu durumu kıyaslamak çok komik. Ben düzgün geliri olan biriyim ama hamileyken çalışamayacağım bu yüzden bir erkek bakmak zorunda önce bunu anla
Ha pardon yanlış anlamışım. Hamileyken bi zahmet çalışma, calistirmasinlar. Bu arada ben erkek öyle yaparsa hakkıdır demiyorum, ben de karşıyım. Sadece şunu diyorum, herkesin tercihleri farklı ve saygı duymalı. Bakire olmayıp bakir erkek arayabilir biri, kabul etmem ama saygı duyarım. Zengin koca arayabilir biri, saygı duyarım vs.
Tamam da neden bu kadar sert çıktın. Gecenin bir vakti ve yanlış okumuş olabilirim okuyamamis olabilirim
Erillik denen kavramı artık erkekler kaldıramıyor
Hakikaten ya.. normal şartlarda evlendiğimde çalışırım ama hamileyken ve çocuk küçükken zor
Öylesiniz. Aksini görmedim...
Hamile kadın nasıl çalışabilir? Lütfen açıklamayı okuyun
Tamam bende bu konudan bahsediyordum.. normal şartlarda evet çalışırım fakat hamile iken ve çocuk küçükken zor gibi
Sıkıntı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?