16 gü

Kocam Allah’a inanmadığını yeni söyledi, nikahım düştü mü, şimdi ne yapmalıyım?

Bunu nasıl izah ederim bilmiyorum. Ben mümkün olduğunca İslam'a layık olmaya çalışan bir kadınım.

Ben 10 ay önce ailemin de uygun gördüğü bir beyle görücü usulü evlendim. Kendisi oldukça iyi bir aileden, kendi davranışları ve yaşantısı da tam aradığım gibiydi. Evlenmeden önce de çok uzun süre nişanlı kalmadık, nikahta keramet vardır dedik.

Ancak kocam sana bir itirafta bulunacağım dedi ve bana hâşâ Allah'a inanmadığını söyledi. Ailesinin de bundan haberi olmadığını, aslında evlenmeden önce bana söylemek istediğini ama benimle tanışınca beni çok beğendiği için söylemekten vazgeçtiğini söyledi.

Üç gündür kafam çok karışmış durumda, evden uzaklaştırdım bir süre ancak bunu bana nasıl yapar? Nasıl benim duygularımla oynar? Böyle bir durumda evli olmamız bile caiz değil ve dinen nikahımız düşüyor. Ama ben onu eşim olarak kabul etmiştim ve ona her şeyimi adadım. Şimdi ne yapacağım ben? Sürekli namaz kılıyorum bir çıkış yolu arıyorum ama çok kötü hissediyorum, kendimi çok günahkâr ve kirlenmiş hissediyorum? Bunu bana neden yaptı? Ne yapmalıyım?

Güncellemeler
16 gü
Bir de çok normal bir şeymiş gibi bana abartmıyorsun ne var bunda ben seni seviyorum sen de beni sevdin biliyorum diyor? Resmen inancımla alay etti ve beni kullandı? Bunu anlayamaması bile çok çirkin değil mi?
Kocam Allah’a inanmadığını yeni söyledi, nikahım düştü mü, şimdi ne yapmalıyım?