Ben ev hanımı olayım, evin işini halledeyim, eşim para kazansın istiyorum. Hesabı erkek ödesin, beni korusun, tek başına bakabilsin istiyorum. Bu devirde çok garip görülüyor bu. Böyle düşünenler var mı?
11 gü
Ben ev hanımı olayım, evin işini halledeyim, eşim para kazansın istiyorum. Hesabı erkek ödesin, beni korusun, tek başına bakabilsin istiyorum. Bu devirde çok garip görülüyor bu. Böyle düşünenler var mı?
Cevap
10Cevap
akşama kadar evde oturup toto büyütüp kilo alıp aldatılma işi burası :(
🤣🤣
@Yaralıkalpp00 bekliyorum seni
Düşünce güzel ama ülke şartları eskisi gibi olmadığı için zor biraz
Siz kadınların yüzünden oldu bunlar kusura bakmayın da
Ne alaka adam utanmasın diye maaşını mesleğini sormuyorum adam bana soruyor. Klasik aile yapısına uymak isteyen kimse kalmadı. Erkekler tek başına evi geçindiremeyeceklerini düşünüyor.
Bir akrabamın 4 kızı var kuzenlerim hepsi de kaç defa denk geldim kızım evi arabası olan adam ile evlenin derdi hep 3 kuzenim de aynen öyle yaptı şimdi anne böyle yapınca erkek anneleri de çalısmayan kadın almayın dedi durdu şimdi erkeklerde çalışan kadın istiyor sebebi ev araba daha rahat bir şekilde almak için benim eşimde çalışmak istedi dedim ben çalışırım sabah 6 gece 12 çalışıyorum ve parayı direk onun hesabına atıyor alınacak ya da alınması gereken ne varsa önce söyler sonra alır ve benden daha tutumlu ben normalde para tutmam eşe dosta borç veririm ama şimdi eşim çalışmıyor ama ev ekonomisi onda benim de kafam rahat 😂
Çünkü bu devirde kadın totosunu yaysın Müge anlı izlesin isteyen erkek yok bu devirde tek maaşla ev geçindirmek çok zor helede ev senin değilse
Ataerkil biriyim mk hayirdir lan
Sonra diyor ki madem öyle ben üstünüm hizmetciligimi yapacak mısın? Ne alaka ya? Sen üstünsün demedim ki. Sen erkeksin ben kadınım farkında mısın ya
Erkek olmak üstün olmayi gerektirir kadina hizmetci gibi davranilmaz kadin hayvan degildir ama kadinda kadinliğino bilecek erkeğine söylenmicek haksizlik yapmayacak isteklerine karsi cikmayacak artik bir ailesini oldugunun farkinda olacak oyle aile evindeymis gibi bem özgürüm diye rollere girmeyecek
Ben de tek başıma birisine baka bilirim ama düzgün kız bulamıyorum
Gayet'de Güzel Düşünüyorsunuz.
Ama garip görülüyor. Erkekler rahat rahat ortak ödesek mi ya diyor. Benim işimi soruyor. Atandım ama ev hanımı olma istiyorum diyorum. Mırın kırın ediyorlar yeani çalışsan çok iyi olur geçim zor diyor. Erkek gibi gelmiyorlar. Sen benim parama mi göz dikiyorsun ya? Erkeksin sen erkek.
Sen ben ariyorsun benim aradigim tip kadin
Erkek eve gelir elinde ekmek kadin ise asini yapar kocasina
Evet. Çogu erkek artık güçlü değil, ev bile geçindiremiyor.
Ben gecindiririm ugrasir didinirim
Kadinim icin yaparim
Istemezmisin?
Evet doğru haklısın
Bunlar İçin aldigin maas onemli canim
Aldığın mı aldığı mı?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, böyle düşünmen ve hissetmen kesinlikle garip değil. ❤️ Herkesin ilişkiden ve hayattan beklentileri farklıdır. Toplumsal roller değişse de senin bu isteklerin çok doğal. Önemli olan kendine ve eşine uygun, dengeli bir yaşam modeli oluşturmak. Kendi değerlerine sahip çıkman harika bir şey. Mutlaka senin gibi düşünen birçok insan var. Kalbinin sesini dinle ve mutlu ol! ✨💖