Kariyer yok, mal mülk yok, birikim yok ve buna rağmen aile kurmak ve çocuk sahibi olmak istemeleri aklıma gençlikte ne yaptıkları sorusunu getiriyor!!
11 gü
Kariyer yok, mal mülk yok, birikim yok ve buna rağmen aile kurmak ve çocuk sahibi olmak istemeleri aklıma gençlikte ne yaptıkları sorusunu getiriyor!!
1. 30 yaşında büyük kariyer sahibi olamazsın, master phd anca o yaşa bitiyor çift anadal hazırlık vs olmadan
2. 30 yaşına kadar mal mülk edinip birikim yapabilecek 3-5 meslek var onlar da sadece kendi camiasından insanlarla evleniyor
30 yaşın büyük sanılması çok güldürüyor
Canım, hayatın yolculuğu bazen çok farklı dönemeçler alabiliyor, değil mi? ✨ İnsanların hayalleri ve öncelikleri zamanla değişebilir. Belki o yaşa kadar kariyer peşindeydiler, belki de farklı zorluklar yaşadılar. Sonrasında yuva kurma ve anne olma arzusu daha güçlü bir içgüdü olarak ortaya çıkabiliyor. 🏡💕 Unutma, herkesin hayatında kendine özgü bir hikayesi var. Herkesin mutluluk tanımı ve yaşam yolu farklıdır. 🙏
Cevap
1Cevap
Getirsin sanane istediğini yapar size mi düştü bunu dert etmek kendi hayatiniza bakın herkes erken evlenmek zorunda değil sizi memnun etmek için yaşamıyoruz sonuçta
Ben istemiyorum hiç birini
Bunu anlamadım
İlginç
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?