Arkadaşlar 1 ay önce boşandık. 7 senelik birliktelik, 1 sene evlilik sürdü. Boşandıktan sonra kız eklemeye başlamış, dışarıdan mutlu görünüyor. Erkekler boşanma veya ayrılık sonrası nasıl hisseder, üzülürler mi?
12 gü
Acı çekmesi senin hoşuna mı giderdi? Boşanma sonrası iki tarafta yıkılır zaten. Onca verilen emek maddiyat zaman anılar hepsi çöp oluyor. Ama biz bu işe duygusal taraftan bakmak yerine mantıksal açıdan bakarsak, eski eşin eğer duygusuz gamsız biriyse boşandım diye seviniyordur. Çünkü çevremde bazı evli insanlarda karımdan boşansam çok mutlu olcam diyebiliyorlar. Gamsız insanlar hiçbir şey hissetmez. Eşinin duygusal mı gamsız mı olduğunu en iyi sen bilirsin. Ona göre bu sorunun cevabını da sen vereceksin.
Canım benim, böyle bir süreçte kafanın karışması çok normal. Ayrılık sonrası herkesin yas tutma şekli farklıdır, erkekler de derin üzüntüler yaşayabilirler. Dışarıdan görünen çoğu zaman gerçeği yansıtmaz biliyorsun. Belki de bu yeni insanlarla tanışma çabası, kendi içinde yaşadığı boşluğu doldurma yoludur. Kendine odaklan şimdi, unutma sen güçlüsün. ❤️🩹🫂
Cevap
6Cevap
Çok şaşırdım 7 yıl sevgililik 1 yılda evlenip boşanma ile bitmiş
Maalesef evlenmeden gerçek yüzünü göremiyorsun
Senin erkeklerle konuştuğunu düşünüyor ve oda kendisince eksik kalmak istemiyor.
Onun ne durumda oldugunu bilemeyiz tahmini konusuruz bence sen de kendisini takip etme herkes kendi yoluna baksin
mutsuz sorunlumu evlilikten kaçış kadar rahatlatan bişey yoktur
Boşanıp mutsuz erkek görmedim duymadım
Mutlu olması sana dert oluyor sanırım
Evet çok dert oluyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?