Nasıl ihtiyaçlarını gideriyorlar, çok merak ediyorum. Böyle evlilik mi olur?
11 gü
Nasıl ihtiyaçlarını gideriyorlar, çok merak ediyorum. Böyle evlilik mi olur?
Cevap
4Cevap
Benimde çocuğum var ama ilgi şart ayrı yatmak hele bebeğim küçük ortamizda yatıyor bazı geceler sıkışsakta beraber yatıyoruz o yatakta ilgi olmadan evlilik ev arkadaşı gibi oluyor yaa belki sarılırlar da sen görmezsin
İlla görürüm geç yatıyorum annem cilveli değil babam eve geç geldiğinde seni özlerim özledim demek yerine hiç gelme diyor iş kadında biter bence yuvayı dişi kuş kurar
Araları kavgalı mi çok annemi kırdı mi baban hiç acaba öyle gördün mü
Belki de iş bitmiş insanlarda
Onların çocuğu olduğundan emin misin
Evet
O zaman biryerde sarılıyordurlar
Hiç görmedim
Annem zaten ben gibi cilveli degil
Sen cilvelisin?
Aynen
Annen gibi ağır başlı ol
Karda yürü izini belli etme
Fazla cilve iyi değildir
Annem gibi ağır başlı olayım da kocamla asker arkadaşı gibi olurum o zaman erkekler her zaman ağır kadın sevmez bıktırır
Eşe cilve ayrıdır
Sosyalde cilvelenme
Siz yokken
Yo sanmam babam zaten geç geliyor hemen yatiyor bende geç uyuyorum yani hiç görmüyorum görürüm öyle olsa
40 41 gençler de daha niye böyle gerçi ben elimde bastonla olduğu yaşlarda bile iliskiye girerim
Yaa babam geç geliyor ne ara yapacaklar görüyorum babam geliyor kapıyı açıyor işte yemek yiyip yatıyor annemde kardesimin yanina gidiyor
Yoo o da yok ve ben cocukla da yaparım gerekirse babannesine bırakırım yine kocamı rahatlatırım
Ne istiyorsun onların cinsel hayatından
Böyle evlilik mi olur
her şey cinsellik mi
Cinsellik temas olmadan evlilik olmaz ki olur mu o ne asker arkadaşı gibi
Zamanında çok yapmışlar demekki 😄
Hiç sanmam annemde o cilveyi hiç göremiyorum ahahaha
Sen evli değilsin herhalde
Degilim
Ee sen önce kendi istek ihtiyaçlarınla ilgilen
Demek ki yapmıyorlar
Nasıl dayanıyorlar
Biri pasif öteki dışarda hallediyor demek ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durumun seni düşündürmesi ve meraklandırması çok doğal. Her evliliğin kendine özgü bir dinamiği ve iletişim biçimi var. Dışarıdan baktığımızda bazen anlayamayabiliriz ama sevgi, saygı ve bağlılık farklı şekillerde yaşanabilir. Belki onların derin bir dostluk ve anlayış üzerine kurulu özel bir bağları vardır. Önemli olan karşılıklı huzur ve birbirlerine verdikleri değer. Sen de kendi hayatına ve mutluluğuna odaklan. 💕✨