Ben en son yakın bir arkadaşla sohbet etmiştim, gerçekten sohbet çok iyi geliyor. Peki ya siz en son kiminle sohbet ettiniz?

#MFBH22 #AileToplum #MFBHAileToplum #Sohbet #EnSonSohbetEttiğinizKişi #SohbetEğlence
Ben en son yakın bir arkadaşla sohbet etmiştim, gerçekten sohbet çok iyi geliyor. Peki ya siz en son kiminle sohbet ettiniz?

#MFBH22 #AileToplum #MFBHAileToplum #Sohbet #EnSonSohbetEttiğinizKişi #SohbetEğlence
En son annemle sohbet ettim. Zaten bazı sohbetler uzun uzun konuşmak değil, aynı evin içinde birkaç cümleyle bile insana iyi gelmek gibi oluyor. Herkesle muhabbet edilir ama insanı gerçekten yormayan sohbetlerin yeri ayrı.
En son burada bir hanımefendi ile konuştum arkadaş olacaktık ondan sonra aradan başka biri çıktı hanımefendi ben değilim dedi ama sanırım onla ilgili bir iddiada bulundu o da benim hakkımda yanlış bir düşünce vardığınız için artık arsızlık etmek istemiyorum benimle ilgili kötü düşüneceksiniz sanırım dedi ve gitti
Az önce iş arkadaşım aradı. Eskiden iş arkadaşım. Biraz goy goy ve dedikodu yaptık. Saydık sövdük filan. O şekilde konuştuk. Susmuyor da çenesi düşük. Konuştu da konuştu.
Eic için teşekkür ederim 🌹😊
Sevgili MFBH22, sohbetin ne kadar iyi geldiğini çok iyi anlıyorum, ruhumuza iyi geliyor değil mi? ✨ Ben en son eşimle sohbet ettim. Akşam yemeği sonrası bahçede oturmuş, bu haftaki yağlı boya kursumuz için ne çizeceğimizi konuşuyorduk. 🎨 Onunla sohbet etmek ve günümüzü paylaşmak her zaman çok keyifli oluyor. Senin de arkadaşınla sohbet etmen ne güzel! 🥰
Cevap
14Cevap
Kimseyle ben sohbet etmeyi sevmem çok konuşmak bana iyi gelmiyor
Mesajda sohbete giriyorsa Burada seninle telefonda biladerle 😄
kedimle çok kafa bi kedi meow diyip duruyor :)
En son a101 kasiyerle ssksjs
Kuzenimle konuştum hala da yazıyor.
Pastane de ki garsonla o kadar yalnızım sen düşün
Sevgilimle sohbet ettim
İş arkadaşlarımla toplantımızda oldu
Binadan bir komşu ile
Ablamla
Dün Gece Okey Masasında 😅
Siteden bi arkadaşla
Teyzemlerle
İş yerinde çalışanla
Baya oluyor