son bir kaç senedir sosyoloji üzerine düşünmeye başladım. insan davranışları, psikolojisi vs. antalya da yaşıyorum, beach park a yakın oturuyorum. akşam bi kahve içmeye çıktığımda gözüm normal insan arıyor. 3 yıldır buradayım, çirkin bir kız veya erkek görmedim desem 10% oranında abartmış olurum sadece. herkes güzel, herkes instagramdan fırlamış gibi. ve herkes tek tip. erkekler kısa şort, üstüne oversize tişört, kolda, boyunda veya bacakta dövme, ense tıraşı biraz kısa yukarılar daha uzun, önler fönle kaldırılmış ve 1 adet starbucks kahve.

kızlar siyah kısa tayt, üstünde oversize tişört, tırnaklar o uzun renkli şeylerden üstü tuval gibi rengarek, ayakta en az 3cm lik ayakkabı, saçlar özensizce toplanmış, vücudun her hangi bir yerinde ufak bir dövme kelebek, kuş vs.
bu arada herkesin bir tarzı var. tarzsız insan yok. grunge, egirl, vsco arasında gidiyor kızlar. erkeklerde çoğunlukla soft boy. bu tarzların adları türkiye de çok biliniyor mu bilmiyorum ama işim gereği usa modasıyla alakalıyım, burada gördüklerimde tam olarak böyle.
şimdi ben bu insanların arasında çapulcu gibi kalıyorum çünkü gayet normal, basic takılıyorum. sanki instagram gerçek hayata aktarılmış gibi. kendimi çok garip hissediyorum aralarında. buralarda yaşayan varsa dediklerimi daha iyi anlayacaktır. veya İstanbul kadıköy falanda böyle olmuştur büyük ihtimal. sonumuz hayrolsun diyorum. 2 kelam edecek insan bulmak zorlaştı, ortam modelden geçilmiyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer