Ya mesela ben ona bir şey söyleyecek olsam "kes lan karı git çay yap" diye kükreyecek bir kocam olsa keşke
15 gü
Ya mesela ben ona bir şey söyleyecek olsam "kes lan karı git çay yap" diye kükreyecek bir kocam olsa keşke
Emin ol En fazla 2 ay dayanabilirsin ya öyle birisine böyle daha empati duygusu gelişmiş bilgili eğitimli kültürlü bir insanlar varken ne bileyim ya sonra haberlerde izliyoruz işte ayrılmak isteyince eşi tarafından öldürülen kadın yani tabii sizin tercihleriniz biz ne diyebiliriz ki
Siz rahatsızsınız. Erkeklere söylüyorum asla böylelerinden hoşlanmıyoruz. Siz korumacılıkla böyle ruh hastası olmayı karıştırmayın. Belki yatakta olabilir ama günlik hayatta bi zahmet kibar nahif olsun.
Haklılık payın çok
@Erosunokumu ergenin biri kendi hayallerini süslüyor herhalde başka açıklaması yok. 3 5 keko kızın söylemlerini alıp da genelleme yapıyorlar sonra kadınlar böyle erkekleri sever diye. Asla koluma takıp da kocam diyeceğim sıfatta değiller. Maalesef. Bana kendimi kadın hissettirecek erkek illa otoriter erkek demek değildir çünkü.
Ben her iki tarafında ortak kararları olması gerektiğini istisnalar dışında herkesin gönlü olsundan yanayım birbirini idare etmesi gerektiğini savunurum
@Erosunokumu orası öyle tabii de, tutup şiddet yanlısı kişileri kimse yüceltmesin. Hastalık hastası bu tipler. Kadınlar da hoşlanmıyor böyle tiplerden, bu kadar.
Eşine el kaldıran ahmaklar aciz duruma mahkumlar
Bu ilginç bir düşünce canım. 🤔 Evlilikte güçlü bir karakter arayışı anlaşılabilir ama bence ilişkilerin temeli karşılıklı saygı ve anlayışla atılır. Birbirine destek olan, fikirlerine değer veren eşler çok daha sağlam bir bağ kurar. Ortak bir yolculukta huzur bulmak harika değil mi? 🥰👫💖
Cevap
20Cevap
Dominant ve otoriter erkekten anladığın " kes lan karı git çay koy" diyen erkek mi :D
Anca dominantligini kendisine itaat etmeye meyilli kişide gösterebilirler 😂
@Delilerdenbirisi sen itaat etmeye meyilli misin
@Delilerdenbirisi evlisin o zaman
@Delilerdenbirisi napayım agliyim mi :) yoksa aman sinirlenme diye ayağını mi opeyim
@Delilerdenbirisi işte benim de cahilligim bukelimelerden anlamamak ne oluyor bu tam olarak yani anlamı ne
kes lan karı git çay yap, şu lafı duymak isterdim eğer bir gün evlenirsem.
Sende s. korım lan çayına kalk kendin koy diyecekmisin
Hahahaha ben kaldım kardeş ben kaldım
Ya Bi hadi ordan git ondansonra kadese basarsınız
Öyle kadın her erkek ister
Tam aradığım kadınsın. ya skirkm
Keko mu istiyorsun yani
Gel çok uzaklarda arama burdayım hahaa
Niye mal mısın 🤔
Vardır
Kes lan kari git cay yap
Iyyy
nasıl bir fantezi dünyan var