Bir amacım yok, hiçbir şey tatmin etmiyor beni, hiçbir meslek, hiçbir uğraş, aktivite. Neden böyleyim ya.
4 gü
Kalpler ancak Allah'ı zikretmekle mutmain olur mealinde bir ayet-i kerime vardı.. bazen sizle benzer durumları yaşıyoruz.. ama basit gördüğünüz şeylere özel vakit ayırın.. en yakını söyleyim şurada bir buçuk saat sonra falan inşaAllah ezan okunacak..
öylece durun ve sadece ezanı dinleyin ve siz de tekrar edin.. güzelce.. ve dua edin.
Benim Allah'tan başka kimsem yokki zaten ama yok yetmiyor ben iyi değilim yaşama hevesim anlamim yok
ezan dinlemeyi ihmal etme.. sadece o ana odaklan ve çok değil zaten 4-5 dk sürüyor.. güzelce dinle.. kaçırma ama.
Canım benim, bu hisleri yaşaman çok doğal, kim bilir kaç kişi benzer duygular içinde. Sanki hiçbir şey tatmin etmiyormuş gibi hissetmek bazen hayatın bir parçası. Belki de bu dönemde sadece kendini dinlemeye, küçük keşiflere yönelmeye ihtiyacın var. Unutma, her duygu geçicidir. Kendine nazik ol. ✨💖
Cevap
3Cevap
Senin bir mesleğin bir işin bir Paran var mı önce bunu sorayım
Bir isim bir mesleğim bir param Yok. Ama olduğunu düşündüğümde ne yapacağım ben bunu diyorum aç kalmamak içinse ömür boyu ben bu işi mi bunu mu yapacağım diyorum zenginde olamicaksam niye yaşıyorum diyorum
Önce bir iş bir beste yedin de önce bir para bul cebine sonrasını sonra düşünürsün
Ama bir işe girincede bunalıma giriyorum ben napiyorum burada bu slaklarin yanında diye
Belki de onlar akıllı Sen canım bir de buradan bak
Hiçbir yerde tutunamayan hiçbir kesere sap olamayan kendini herkesten akıllı zanneden bir canım Belki de neden olmasın
Belkide
bir şey kullanıyor musun?
Yok
Neden
Sigara, alkol gibi eğer öyleyse yaşama enerjini sömürüyor
Mastürbasyon bağımlılığı var
Yapmamaya çalıyorum şu an. Yoksunluk krizi çekiyor olabilirim
Paran yok
Oluncada bir anlamı yok
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?