Eski arkadaş grubum beni dışladı, şimdi pişman olup özür dilemeleri için ne yapmalıyım?

Bir arkadaş grubu vardı 10 kişiydik, beni dışladılar ben de daha fazla kalmak istemedim çıktım yine de kötü ben oldum. Kalbimi kıranlar onlar bir özür bile dileyemediler.. aradan aylar geçti ilk başta çok üzülmüştüm ama şimdi geziyorum başka arkadaşlarla görüşüyorum diye bana laf ettiler kendilerine bakmadılar.. dün bir arkadaşla aralarından birine başsağlığına gittik bir iki saat oturduk.. ben yine insanlığımı yapıyorum ama mutlu değilim neden? Düğün bayram oluyor kendimi çok yanlış hissediyorum gitmiyorum bu sefer… geçen hafta kına vardı diğer arkadaşlar gelemediği için ben de gitmedim. Gitsem yalnız kalacaktım onların aralarına da oturmak istemezdim bunca şeyden sonra.. gerçi hiçbir şey olmazmış gibi davranacaksın onların yaptığı gibi.. gördüğüme selam veriyorum ama samimi olmam bir daha… bu insanlara karşı nasıl davranayım istiyorum pişman olup benden özür dilesinler.. ama böylesinin destekleyicisi çok ben yalnızım :((

Eski arkadaş grubum beni dışladı, şimdi pişman olup özür dilemeleri için ne yapmalıyım?