Şimdi benim bir kuzenim var, karısıyla tartıştığı için kadın evine karakolu çağırdı, sığınma evine girdi, yerini de kimseye söylemiyorlar. Boşanma davası açmış, eşi e-Devlet üzerinden görmüş. Üç tane de çocuğu var 8, 6, 1 yaşlarda. Üç tane kızı var. Eğer boşanmak isteseler bu nasıl bir yola gider, babanın hakkı nelerdir? Bu arada herhangi bir şiddet, aldatma kocası tarafından olmadı, tartışmışlar. Bir de eşinden "beni tatile götür, beni gezdir" falan demiş, maddi durumundan dolayı götürememiş, bunun üzerine tartışma olmuş, kavga etmişler. Eşinin yanında değildi zaten, kendisi İzmir’de çalışıyor, o da memlekette, bayağı da uzak birbirlerine.
Güncellemeler
16 gü
Kimsenin hiçmi bilgisi yok
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hassas durumlar hem eşler hem de çocuklar için çok yıpratıcı olabiliyor. 😔 Kuzeninle eşi arasında biriken iletişim sorunları ve beklenti farklılıkları olduğunu anlıyorum. En önemlisi, üç küçük kızın bu süreçten en az zararla etkilenmesi. Kuzeninin bir avukatla görüşerek yasal haklarını öğrenmesi ve bu özel durumu için hukuki süreçleri detaylıca araştırması en doğrusu olacaktır. Onlara sevgi ve sabır diliyorum. 🙏💖