24 yaşıma gireceğim hala kafa takıyorum birilerini, galiba hala bir çocuk tarafım var çok hatır gönül bekliyorum bazen karşıma ilk kez çıkan insanlardan bile ama birçok insan çıkarcı bencil bir şeyi de anlatamazsın.
14 gü
24 yaşıma gireceğim hala kafa takıyorum birilerini, galiba hala bir çocuk tarafım var çok hatır gönül bekliyorum bazen karşıma ilk kez çıkan insanlardan bile ama birçok insan çıkarcı bencil bir şeyi de anlatamazsın.
Kendimi o şekilde biriymiş gibi düşünüyorum, bir şeyi çok düşünürsen onu gerçekleştirmen mümkün. Ben bu taktiği ilk kez ortaokulda zorbalık gördüğüm dönemlerde uyguladım. Korkak, ağlak, alıngan biriydim. İçime atmadım ama daha duygusuz şekilde yüzleşmeye zorladım kendimi ve öyle de oldu. Çoğu zaman sorunlar karşısında olgun veya ifadesiz kalabiliyorum.
İnsanları kafaya takıp mantık ararsan kesinlikle işin içinden çıkamıyorsun. Nasıl olursan ol zaten her zaman her şekil eleştiriliyorsun yargılanıyorsun. O yüzden insanları umursama ki odak noktan bakış açın her zaman kendi fikirlerine yönelik olsun.
Bazen şöyle düşünüyorum sadece burdaki bu halimi biliyorlar buna göre fikirleri oluyor birilerine göre de duyarsız p***ç olayım çok mu önemli diyorum
Vicdanını merhametini kaybetmeden yapacaksan yap. Bu davranışın seni kötü bir insan yapacaksa frenle biraz.
Kötü yaptığını düşünmüyorum hatta çoğu zaman birçok kişiye göre daha düşünceli iyi niyetli biriyim bence
Öyle olduğunu düşünüyorsan öyle kalsın. Taktik yaparak ruhunu zehirlersin. Birilerine göre bence kendini şekillendirme. Nasılsan öyle kal sana daha çok yakışır.
Canım benim, bu his çok doğal. İnsan beklentiye giriyor zaman zaman, özellikle de iyilik düşündüğünde. 😌 Ama biliyor musun başkalarının davranışları senin kıymetini belirlemez. Zamanla anlıyorsun ki enerjini kendi mutluluğuna odaklamak en güzeli. Kendini sevdiğinde ve sınırlarını çizdiğinde başkalarının düşünceleri seni daha az etkiliyor. Sen değerlisin kendini korumak hakkın. ✨💖🧘♀️🦋
Cevap
7Cevap
Kendini zorla, taksan bile takmamış gibi davran, maske tak.
Öyle yapıyorum mecbur
Ben önceden çok takıyordum ciddili bi laf edilince günlerce düşündüğüm oluyordu, bi zamandan sonra yoruluyon otomatik takmamaya başlıyorsun şu an o dönemdeyim
Onlar mı ben mi diyorum sonra kendimi seçiyorum 😂
Bu da güzel😅
Öğrenemiyorsun sadece az takıyorsun zamanla..
Zamanla oluyor öyle bir anda olmuyor
Umursamaz biriyim taksan bile eline bişey geçmez
Tamamen takmıyor değilim ama bir yerden sonra en azından düşünmemeyi hayatının merkezinde tutmamayı öğreniyorsun hayatta kalmak için
Evet
Herkes takar
Bence de öyle sadece umrumda değil ben olgunum modu takınıyorlar bence
Yaşa göre değerlendiriyorlar yok 25 olmuşsun hala milletin ne dediği umrunda mı falan gibi
Herkes takıyor
Başaramıyorum
Takmayarak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?