Kişilik & Karakter İnsanları başınızdan nasıl savıyorsunuz? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Dün şöyle bir olay yaşandı ve geri dönüşü de olmadı. Slay diye annem İnsanları başınızdan nasıl savıyorsunuz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et FenomenEfsane Yaş: 26 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,9b cevap paylaştı. Umursamayarak 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Sabriye hanım anneniz senin gönül işlerinle uğraşıp kafamı şişiremem öptüm byeeee diyerek olay yerinden uzaklaşmış 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Halbuki çok samimi şekilde içimi açacaktım teoman bey… Yorumla FigmudSreud 1 yıl Sabriye Hanım enişte bey çok mu darlıyor yoksa Yorumla Soran 1 yıl Yok teoman bey cüzdanımı kaybettik sjxnsjzsjz Yorumla FigmudSreud 1 yıl sabriye hanım sende karabüyü olabilir :ASD Yorumla Soran 1 yıl Bilmiyorum ama kesin bir şeyler var hahzhshx Yorumla
melankolikMelaike Takip Et Master Yaş: 102 , eic 100% 1 yıl Abin abime, annem annene benziyor. 🤣 Annemin ses tonuyla okudum puhahaha 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Temiz yerleri de temizliyor mu? Kulak çubuklarıyla camları temizledim en son jasjsj tam titizlique hastası🥲 Yorumla
kókúkkíz Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl ahahah anlıyorum cinim demiş annen sjsjsjbirini basimdan savacaksam dinliyormuş gibi yapar geçerim sjsjd sonra bir yerde patlak verir dinlemedigim tabii 😂 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 1 yıl Annen sana resmen yol vermiş 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Alıştık yahu. Yorumla
Kaipuu Takip Et Yoda Yaş: 110 , eic 100% 1 yıl Bu konudaki en büyük yeteneğim cevapsız kalmak. Başka da bi yolu yok bende, başımdan savamıyorum. 1 0 Yorumla
SilentWolf Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% 1 yıl İnsanları başımdan savarken samimiyetimi korumayı tercih ederim. 1 0 Yorumla
_Justimagineit_x Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Mesaj beğenirim git başımdan demek bu da ksksjd 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Umuntu omshayelayo akakwazi ukutholakala okwamanje, futhi uma kungasebenzi, phonsa ucingo olwandle, uma kungenzeka, futhi ushiye indawo uze uthukuthele. Uma unemali, asikho isizathu 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 1 yıl Borç isteyerek 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Taktiksel olarak mantıklı bir hareket sevdim :d Yorumla MadagaskarAslanı 1 yıl Mantık sizi a noktasından b noktasına götürür. Ben ise, her yere xd Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,9b cevap paylaştı. işimi bahane ediyorum 1 0 Yorumla
Imtomriss Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Ahaha çoğunlukla bende annen gibi yapıyorum 1 0 Yorumla
hARDER_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 97% 1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Cevap vermeyerek 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Umursamayarak
Sabriye hanım anneniz senin gönül işlerinle uğraşıp kafamı şişiremem öptüm byeeee diyerek olay yerinden uzaklaşmış
Halbuki çok samimi şekilde içimi açacaktım teoman bey…
Sabriye Hanım enişte bey çok mu darlıyor yoksa
Yok teoman bey cüzdanımı kaybettik sjxnsjzsjz
sabriye hanım sende karabüyü olabilir :ASD
Bilmiyorum ama kesin bir şeyler var hahzhshx
Abin abime, annem annene benziyor. 🤣 Annemin ses tonuyla okudum puhahaha
Temiz yerleri de temizliyor mu? Kulak çubuklarıyla camları temizledim en son jasjsj tam titizlique hastası🥲
ahahah anlıyorum cinim demiş annen sjsjsj
birini basimdan savacaksam dinliyormuş gibi yapar geçerim sjsjd sonra bir yerde patlak verir dinlemedigim tabii 😂
Annen sana resmen yol vermiş
Alıştık yahu.
Bu konudaki en büyük yeteneğim cevapsız kalmak. Başka da bi yolu yok bende, başımdan savamıyorum.
İnsanları başımdan savarken samimiyetimi korumayı tercih ederim.
Mesaj beğenirim git başımdan demek bu da ksksjd
Umuntu omshayelayo akakwazi ukutholakala okwamanje, futhi uma kungasebenzi, phonsa ucingo olwandle, uma kungenzeka, futhi ushiye indawo uze uthukuthele. Uma unemali, asikho isizathu
Borç isteyerek
Taktiksel olarak mantıklı bir hareket sevdim :d
Mantık sizi a noktasından b noktasına götürür. Ben ise, her yere xd
işimi bahane ediyorum
Soğuk yapıyorum, takmıyorum..
Ahaha çoğunlukla bende annen gibi yapıyorum
Cevap vermeyerek