Merhaba 💫
Var mı "bi kenarda dursun öyle ya da kendisi gitsin" tarzı tavırlarınız
Soruyla alakasız mükemmel bi şarkı ♥️
Var mı "bi kenarda dursun öyle ya da kendisi gitsin" tarzı tavırlarınız
Soruyla alakasız mükemmel bi şarkı ♥️
Önce bir şans veriyorum, belki diyorum bu tavırların da bir sebep vardır. Sonra empati yapıyorum ve anlamaya çalışıyorum. Sonuçta her insan zorlu süreçlerden geçebilir. Önemli olan bir insanı kazanmaktır, kaybetmek değil.
Bu insan kazanılmak istemiyorsa eğer o zaman bana çok bir seçenek bırakmaz.
Ben ne kazandığımdan çok neyi kaybettiğime bakıyorum.
Bir insana eğer boşsa ona ne kadar su verirsen ver taşar.
Taşmış insanın suyundan bir damla içmem. Çünkü zehirler. Bu sebepten kaybetmem.
Beni zehirlyenin de hayatımda yeri olmaz.
Doğru bi bakış açısı bence
Teşekkürler
Hayatıma insan almak konusunda oldukça seçici bir insanım.. Öylesine diyalog kurmak başka bir olay, bir de hayatımızın içerisine dahil etmek bambaşka bir olay.. İnsanları kolay silmem fakat silersem de tamamen silebiliyorum.. Yaşanan şeylere göre şekilleniyor bu.. Bazen tamamen çıkardığımızı dile getirsek bile hayat başka şekilde oynayabiliyor oyunlarını.. Şu aşamada kimseye tahammülüm yok.. Affedici bir yapıda olduğumu söyleyemem.. İnsana bazı zamanlarda kendini taşımak bile ağır gelirken, onu mutsuz eden insanları neden taşısın ki yük gibi omuzlarında.. Bence hayat kısa ve bize iyi gelen şeylere yoğunlaşmak gerek.. Olumsuzluğu hissettiren her ne varsa da uzak tutmak gerek.. Keyifli günler..
Evet bunu yapabiliyorum eğer yapmazsam bir şekilde beni olumsuz etkiliyorlar.
Çok yakın ya da samimi hissetmediğim sürece zaten baştan almam fakat sonrasında canımı sürekli sıkacak herhangi bir problemele mahâl vermişse, kenarda kalsın diyemem. Orası da benim hayatım, uzaklaşması gerek. O kenarın da dışına çıkmalı...
Beybisu yazdım ben sana geldi mi dgdf
Yine uygulama kafayı yemiş olabilir gerçi
Valla gelmedi, ben girince gördüm kuzu.😒
Senin ki de gitmiş he 🙄 uygulama kafayı mı yedi acaba fgdf
Shah😂 Yok kuzum ya benim geceden modem de sıkıntı vardı. Yüksek ihtimalle ondan oldu.😒
Benim ki karşısında tıp çaresiz dfdf
Shah😂😂
Senin ki gıcıklığına yapıyor yahu, başka açıklaması olamaz.😒
Çıkardıklarım oldu, kendisi gitsin diye beklediklerim de oldu, çıkarmayı başaramadıklarım da. Bu durum bende çok değişken. 🙄
Cevap
12Cevap
Kolay çıkarmak istemem açıkçası. Önce anlamaya çalışıyorum, onun açısından bakmaya çalışıyorum, uyarıyorum doğruyu gösteriyorum… ama yok. İlla çıkmak için direniyor, e o zaman ben de dur demiyorum. Kal demiyorum böylelerine, giden kendi gitti zannediyor sonra da.
Hayatım boyunca aman onlar incinmesin yanlış anlamasın kırılmasın diye yaşadım. Kişisel gelişim o kadar etkili oldu ki şimdi kendimi sevmeyi ve hiçbir kimsenin vazgeçilmez olmadığını öğrendim. Bana uymayan yoluna gider ve en güzeli buymuş gerçekten. Kötü bir sözde demiyorum her kim olursa olsun o beni bende onu seçmek ve çekmek zorunda değiliz ve bir hoşçakal demek yetiyor. Özlesem de biraz içime atıp eritiyorum.
Merhaba ; o insana bir kürek b. k gibi hissettirmek yerine başkalarının hayatında dahaa değerli olabileceğini hissettirerek hayatımdan çıkarmışımdır:) çünkü bir kenarda onu bekletmek ya da kendi gitsin havasında olmak ağır hakaret olur ve ben saygısızlığı sevmem çünkü aynı şeyi bir gün birisi bana yaparsa çok zoruma gider bu yüzden 😏 sizede tavsiyem çıkarmak istediğiniz kişi ile konuşmalısınız ❤️🙏☺️ İyi günler iyi çalışmalar
Evet. Çıkmaması için söylerim konuşurum alttan alırım insan kaybetmeyi değil kazanmayı isterim çünkü bu da acziyet değildir lakin halen devam ederse... Kadar yolun var der çıkarırım.
Evet başarırım, bunu kolay yapamasam da bir yerde filmlerin kopma sahnesi olur orada ki kopuş son kopuş olur yapışmaz tekrardan.
En sevdiğim. Çıkarılması gerekeni hemen çıkartıyorum
Bazen anılar işi güçleştirsede , olması gereken ardında bırakmak.
Pek umrumda olmuyor insanlar.. Umrumda olan tek tük kişi yeterli..
Evet oyle bir çıkarırım ki hıc hayatımda var olmamıs gibi hissederim adını bile unuturum vır kenarda dursun falan diyemem ya vardır ya yoktur netlıkten yanayım her zaman
Hayatıma giren insanları hayatımdan çıkarmak istemiyorum ama bunun için zorluyorlarsa ve kalmak istemiyolarsa artık hakkettiklerini veriyorum
Tüm çevremi hayatımdan çıkardım. Mutluyum yakın bir zaman da daha mutlu olacağım.
Offf iste bu tam da en başarısız oldugum konu 🤦🏻♀️🤦🏻♀️ tam bi fiyaskoyum bu konuda ☹️
İnsanları hayatımdan çıkarmam saniyemi almıyor ama bu durumu anlayınca kendileri yapışıyor.
İstediğim kişiyi anında çıkarırım, çıkardığım kişiler çok oldu.
Yabancı insanları hayatımdan rahat çıkarıyorum. Aile deki insanları çıkaramıyorum. İnşallah birgün hepsini sepetleyeceğim. Allah yeni ve iyi insanlarla karşılaştırsın bizi amin.
Almayı başaramıyorum ki
Başarıyorum
Cikardiklarim oldu.
Sena şener dikkatimi cekti😂
Hayir
Evet başarabiliyorum
İstersem evet
Çok rahat hem de
cok sukur biraz zor ama evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?