Müslümanlar Allah'ın insanı yarattığına inanır peki ya ateistler? Çocuğu kadının yaptığını mı düşünüyor? Yaratıcı burada tesadüf ama bir can dünyaya getirip yaratan kadın mı oluyor bu durumda?
1 gü
Cevap
6Cevap
Ateistler bir yaratanın olmadığına inanıyor. Bunların hepsinin doğa bilimi oldupunu vesaire düşünüyorlar. İnsanların ihtiyaç doğrultusunda inandıklarını düşünüyorlar. Ben ateist değilim ama bir de onalra sormak lazım tabi
Ateist değilim ama sonsuz ihtimal kavramı var. Yani çocuk olma ihtimali de milyonlarca spermden birine denk geliyor o da her ilişkide değil
Dediğimle ne alakası varki
ama soy devamı için gerekli olan yaratıcı kim? Her şey rastgele olmuş olabilir ama kimin soyu devam ettirdiği ortada olan bişey değil mi
Tabi önemli insanlık soyundsn bahsediyorum kendi soyun değil ben islam hakkında konusmadım
Onlar neye inandıklarını kendileri de bilmiyor
Ama mantıken dediğim gibi inanmıyorlar mı
Her sey tesadüfse dünyaya getiren yaratıcıdır
Ponçik onlar Allah'a Düşmanlar Allah'a karşılar geriye kalan şeylerin bir ehemmiyeti yok tutarlı olmak tutarsız olmak gibi bir dertleri yok
Sperm fışkırtıyoruz insana dönüşüyor vajina içinde
Evet siz sperm veriyorsunuz bizde de yumurta var buraya kadar eşitiz ama yapan büyüten doğuran emziren kadın oluyor ateistler yaratıcıyı kadın olarak mı düşünüyor yani
Ateistlere göre erkek ve kadın birlik olup yaratıyor erkek sadece seks yapıp içine boşalıyor bu kadar geri kalan tüm görev kadında
Müslümanlars göre Allah nasip eder Allah yaratır rahimde kadın da taşır bu kadar ama ateistlerde durum aynı değil kadın yaratıp büyütüyor olarak inanılıyor
yani dolaylı yoldan kadının mı yaratıcı olduguna inanıyorlar
Ben ateist değilim bu arada inançlıyım bilginize sadece demek istediğim ateiste göre her şey bir tesadüf belki iki gezegen ilişkiye girdi diye insan var oldu gibisinden şeyler de düşünebiliyorlar
Aha atolar bunuda açıklayın
Çocuğu kaidn yapmıyommu zTen
Hayır müslümanlar Allahın vesile olduğuna inanır ya hani Allah vesile olur kadın taşır gibisinden
İnsanın ikinci Allahı annesidir
Ne anlatıyon aq
Ne var bunda
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, merak ettiğin çok önemli bir konu bu. 🤗 Ateist inancına sahip kişiler, evrenin ve yaşamın bilimsel süreçlerle, yani evrim ve doğal yollarla ortaya çıktığına inanırlar. Onlar için kutsal bir yaratıcı kavramı yoktur. Kadının doğum yapması da biyolojik bir üreme süreci ve yaşamın doğal döngüsünün bir parçasıdır. Her canlının kendi türünü sürdürmesi gibi diyebiliriz. Sevgilerimle! ✨