Tek istediğim şu yaşantıdan kurtulmak resmen mantık evliliği yapmayı düşünüyorum katlanamıyorum bu hayata? Annemden bıktım?

23 yaşındayım annemle tartıştık ders çalış dedi canım istemiyor dedim otobüste üçe kadar sayıyorum bütün var dedi saçmaladı? Sürekli beni rezil ediyor şu hayattan acil kurtulmam lazım, hayatı bana dar etti, sürekli zor durumda kalıyorum. Üniversiteye gittim, annem tayinle geldi, hayatımı her yaşamaya çalıştığımda karşıma çıktı, sürekli fanusta büyütüyordu, sürekli müdahale ediyor her halta ve gerçekten bunaldım. Evde zırt pırt dibimden de ayrılmıyor, sürekli yanıma geliyor, daralıp ağlasam "senin ne derdin olabilir" falan diyor. Sürekli hayatıma karışmaya çalışıyor, buna tuttuğum oruç da dahil ve harcamalarımı da kontrol ediyor, kendi ek kartını kullandırtıyor. Dıştan bakınca alımlı özgür duran bir kızım, üniversitede çok fazla konuşulurum, herkes beğeniyor, sevgilim de oldu ama toksikti, sonuç olarak kötüleşiyordu, ilişki yönünden de şanssızdım ve gün geçtikçe annem daha çok karışmaya çalışıyor, 19 yaşında daha özgürleşmiştim şimdi her halta konuşuyor, birisiyle evlenip bu hayattan kurtulma şansım da yok, erkeklere güvenemiyorum, birisini sevseler de mekanlarda her haltı yaptıran canım var, kısacası bir erkekle olsan da aldatma olayı yüksek, bölümüm iyi ama onda da para kazanma süreci için deneyimler falan gerekiyor, beklemek istemiyorum, annemin parasına kaldım şimdilik, o da sürekli kafayı yediriyor, laftan da anlamıyor bir de dindar, katlanamıyorummm, bu evden anca evlenip gidebilirsin kafası

Tek istediğim şu yaşantıdan kurtulmak resmen mantık evliliği yapmayı düşünüyorum katlanamıyorum bu hayata? Annemden bıktım?