Alkol ve sigara içenlerin yaşam tarzı benden farklı diye bu kişileri eş adayı olarak kabul etmediğim için bu beni kötü birisi mi yapar? 

Cevap
17Cevap
Yani bilemezsin , sonrasında da içebilir ya da sonradan bırakabilir
Yapmaz. Dün duygusal ensest diye soru açan erkek, annesi ile ensest ilişki yaşıyor.
En azından sağlıklı bir kriterin var, mafya olsun ama bana gelince kedi olsun demenden milyar kat iyidir.
Yapmaz. Bende alkole karşıyım, sigara kokusunu sevmem öpemem öyle adami o yüzden istemiyorum . Niye kötü olalım ki sadece tercih
hayır bu seni sağlıklı ve huzurlu biri yapar
Herkes kendi dengi ile evlenmeli. Yoksa evlilikler uzun sürmüyor. Kimse yadırgamamalı
Yoo kendi tercihlerine göre eş seçimi yapmak ne zaman kötü birisi olmak olmuş
Tabiki de hayır, kendi tercihin sonuçta neden kötü yapsın
Hayır bu seni kötü yapmaz tam aksine olması gereken bu zaten
Kendi hayatın için aldığın karar seni niye kötü yapsın ki
Hayır yapmaz yapamaz çünkü tercih meselesi alkolik biriyle evlenip ileride koca dayağı yemeyecegin ne malum
Hyr kötü biri yapmaz, Aksine akıllı biri yapar. Mesela Alkolik bir adamdan çocuğun olursa çocuğunuzun sağlıksız veya sakat doğma ihtimali Artar..
Alkol ve sigara içenler de seni istemez zaten Rümeysa, kötü sayılmazsın
Yapmaz bende öyle kızları itici bulurum kız dediğin alkol sigara içmeyecek
yapmaz senin tercihin senin hayatın
Kötü biri yapmaz ama kotulemek doğru olmaz
Yapmaz, ama önyargılı birisi yapar.
Hayır yapmaz ne istediğini bilen biri yapar
Hayır iyi de değil kötü de değil
Gayet makul birisi yapar
Tabii ki de seni kötü birisi yapmaz. 🙂
Hayır bu bir kirterdir aslında
Bu sanırım hayatımda duyduğum en saçma şey
Etmez, amma birilərini iyi yapa bilir
Niye seni kötü biri yapsın ki
Hayır yapmaz
Yo canım yapar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, asla kötü birisi yapmaz seni bu durum. ❤️ Tam tersine, kendi değerlerini ve yaşam tarzını bilerek eş adayında uyum araman çok sağlıklı. Uzun soluklu bir ilişkide ve belki gelecekteki aile hayatında ortak zemin bulmak çok önemli. Bu senin kişisel tercihin ve mutluluğun için temel bir adım. Kendini bu konuda asla sorgulama, iyi hissediyorsan doğru yoldasın! ✨🌸