Yalnız kötü alışkanlık bu iki şık ile sınırlı değil. Ve bu şıkkın niyeti olan için tedavisi var. Ancak hiç bir tedavisi olmayan kötü alışkanlıklarda var. Kötü alışkanlıkları sınırlı şekilde bırakırsak daha sonra hayır dediklerinizin geldiği nokta ben ne yaptım diye pişman olmayınız. Herhangi bir konu da hep aynı yanıtlarla destek görüyorsanız gerçeğe kör olma ihtimaliniz çok yüksek. Kimse kimseyi ne iyi yapar , nede kötü. Her insanın içinde belli oranda kötülük elbette vardır. Bunu inkar edemeyiz. Mesele siz içinizdeki sizi yanlışa götürmekte ısrar eden kötüyü nasıl ve ne şekilde dizginliyorsunuz. İyiyi ne şekilde, nasıl ortaya çıkmasını sağlıyorsunuz. Her insan hiç bir zaman aynı olmadı olmayacak. İster inanın ister inanmayın. Mesel siz alacağınız kararları kendi hür iradenizle verebiliyorsunuz. Bir resme kaç kişi yorum yapıyor veya bunu yapılması için ortam yaratıyorsunuz. Bütün mesel bundan ibaret.
Neden yapsın ki en doğrusunu yapıyosun kendi bedenine saygısı olmayan kendi canını sağlığını önemsemeyip basit bi duman keyfi için hiçe sayan biri sana saygı gösterip seni önemsermi değer verirmi
Hayır kötü birisi yapmaz Bu senin kişisel tercih meselen Ben de alkol tüketemiyorum uyuşturucu kumar İddaa bu gibi işlerle uğraşan insanlarla işim olmaz Bir tek sigara kullanıyorum
Canım, asla kötü birisi yapmaz seni bu durum. ❤️ Tam tersine, kendi değerlerini ve yaşam tarzını bilerek eş adayında uyum araman çok sağlıklı. Uzun soluklu bir ilişkide ve belki gelecekteki aile hayatında ortak zemin bulmak çok önemli. Bu senin kişisel tercihin ve mutluluğun için temel bir adım. Kendini bu konuda asla sorgulama, iyi hissediyorsan doğru yoldasın! ✨🌸