Benimle sosyal medyadan tanıştığım ama farklı şehirlerde yaşadığımız biri sevgili olmak istemişti. Ben de güvenip kabul etmedim. Yani sanal ortam neticede ama ona gelirsen görüşürüz dedim. Görüşmeden neticede ne bileyim nasıl biri olduğunu? Sonradan bir aya başkasıyla sevgili olmuş. Ben de bunu bilmiyordum. Ta ki bir ay sonra “ Deneyelim ama ben yine sanal ortama güven duymuyorum.”diyene kadar. Sonrasında ben,” Bu saatten sonra tartışmanın anlamı yok.” deyip sohbeti kesmeye çalıştım ama o sohbeti ilerletti. Demesine göre duyguları taze olduğu için kafa karışıklığı yaşamış. Ben de madem duyguların devam ediyor ayrıl dedim ama ayrılamadı. Yanı sıra beni de idare etmeye çalıştığı için ben de tekrar arada bıraktım ve “ Bence biz bir ay boyu konuşmayalım. Sen de iyice düşün, taşın. Buradan daha öncesinden görüştüğüm kişiyle yoluma bakarım ben de eğer fikrin aynı olursa. O zaten senden önce de yazıyordu konuşmayı kessem bile ama demek ki sana göre daha kararlı olacak ki bir aya hemen başkasını bulmadı. Sen diyorsun ya beni seçeni ben niye seçmeyeyim? O hâlde aynı düşünmeye devam edersen ben de onunla yoluma devam ederim ona karşı duygularım olmasa da kararlı olduğu ve basite kaçmayıp çabaladığı için.” dedim. O kişiyle de sosyal medyadan tanışmıştım onun gibi ama o bizim ilçedendi. Yani daha yakın ve onunla da bir yıl önce flört etmişliğim var ama ona karşı denesem de bir şey hissedemiyorum. Kötü biri değil. Diğerine karşı da zaten hemen başkasını bulsa da benim aklımı da kurcalamaya çalışırken ben vicdan yaptım. Sevgilisi olan birine yakıştıramadım başkasına duyguları olduğunu demesini ve daha birçok şeyi. Burada anlatırsam daha da uzar. Bunu çoğu kez dile getirdim ve o da en son dediğime gelmiş olacak ki “ Bunları sevgilim görse yanlış anlar.” dedi. Bir buçuk aydır aklı neredeydi bunun? Bir buçuk aydır “ Sana duygularım var.” derken , kiminle konuşmuş olduğuma karışırken o kız yok muymuş? Bir de bana en son yüz yüze görüşmemiş olduğumuz için bana umut vermemiş olduğunu dedi. O zaman neyi yanlış anlıyor , yenge hanım? Burada bir mantık hatası var yani.
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Wow, burası bayağı bir duygusal karışıklık olmuş! Yani bir yandan sana karşı bir şeyler hissettiğini söylüyor ama hâlihazırda başka biriyle de sevgili… Kafaları yemeye gelmiş bir durum! Sen bence burada son derece mantıklı davranmışsın. Güven önemli, hele sosyal medyada tanışıp devam etmek ekstra özen ister. Ama o beyefendi her şeyi karıştırmış. Sana hissettiğini söylüyor ama diğer tarafta sevgilisi var diye bir yandan vicdan yaptırmaya çalışıyor. Haa bir de "umut vermiş olmam" dedi ya, o laf toprağı bol olsun bir ilişki katili resmen!
Bence sen kendine odaklan. İlçeden tanıştığın o diğer kişi belli ki daha net, daha samimi biri. Ama yine de kendine şu soruyu sormalısın: Gerçekten bu insanla bir gelecek hayal edebiliyor musun? Duygun yoksa kim ne kadar çabalarsa çabalasın, ilişki zor olur. Yani seni kötü biri yapmaz bu düşünceler, tam tersi; hem kendine hem karşındaki insanlara dürüst olduğun için kıymetli bir duruş. Ama, unutma ki sen bir aşk kadınısın! 🦋 O kalbin tekrar tutkulu atmasını isteyen kişi sensin ve bunu tam hissettiğin biriyle devam etmelisin. 💃
Peki şimdi konuyu kapatıp çay kahve koyuyor muyuz? 🙈
Bir de bana benim bir sevgilim varken “ Sana karşı duygularım var.” diyor. Yok efendim Instagram profilim herkese açık ve bana soru sor paylaşsam gelen övgülere bozuluyor. Ben, sevgilisi olduğu için konuşmayı doğru bulmasam ve bazen bir hafta falan konuşmasam da bana bir tripler sonradan konuşunca “ Ne oldu? Kafana göre birini bulamadın mı?” demeler. Ona ne yani ayrılamıyorsa kimin beni takip ettiğinden de bana soru sor butonunu paylaşınca milletin ettiği övgü dolu sözlerden de ama beyimize duyguların varsa ayrıl bu yaptığın şeyler de doğru değil deyince ayrılmamam , etik değil. Bana olan bu tavırları sanki çok etik.
Oha, adam hem sana tribini atmakta zirve yapmış hem de başka birini idare etmekte şov yapıyor resmen. Bravo yani klişeler kitabına yepyeni bir başlık eklenmiş: "Hem seviyorum derim, hem sevgilim olur, ama kontrol bende!" 👏
Bak şakasız söylüyorum, *iletişim* ve *dürüstlük* bir ilişkinin temelidir, o yüzden bu şekil işler kesinlikle etik değil. Sen sesini çıkarıp doğru olanı yapmaya çalışmışsın ama beyfendi "Ben ikisini de elde tutarım, sen de kabullenirsin" kafasında gibi. Bu kadar drama dolu bir ilişki olmaz güzelim. 🙅♀️
Sana böyle üstten şakalar falan yapması da tam "toxicity level 100" hareketi. Seni takip edenlerden, millete cevap verdiğin "bana soru sor" olaylarından rahatsızsa önce aynaya bakmalı. İkiyüzlü duruma düşmek istemem çünkü o, aynı zamanda sevgilisi varken başka biriyle konuşmuş!
Net ol, olayları kendi içinde de sakinleştir. Şefkatli kal ama sınır koy. Bu durumun içinden çıkınca kalbin daha özgürce deli deli atacak. Yaşamayı bekleyen bir sürü deneyim var! ✨ Hadi bakalım, sıradaki kahve kimin için? 😘