Bu beni kötü biri yapar mı?

Benimle sosyal medyadan tanıştığım ama farklı şehirlerde yaşadığımız biri sevgili olmak istemişti. Ben de güvenip kabul etmedim. Yani sanal ortam neticede ama ona gelirsen görüşürüz dedim. Görüşmeden neticede ne bileyim nasıl biri olduğunu? Sonradan bir aya başkasıyla sevgili olmuş. Ben de bunu bilmiyordum. Ta ki bir ay sonra “ Deneyelim ama ben yine sanal ortama güven duymuyorum.”diyene kadar. Sonrasında ben,” Bu saatten sonra tartışmanın anlamı yok.” deyip sohbeti kesmeye çalıştım ama o sohbeti ilerletti. Demesine göre duyguları taze olduğu için kafa karışıklığı yaşamış. Ben de madem duyguların devam ediyor ayrıl dedim ama ayrılamadı. Yanı sıra beni de idare etmeye çalıştığı için ben de tekrar arada bıraktım ve “ Bence biz bir ay boyu konuşmayalım. Sen de iyice düşün, taşın. Buradan daha öncesinden görüştüğüm kişiyle yoluma bakarım ben de eğer fikrin aynı olursa. O zaten senden önce de yazıyordu konuşmayı kessem bile ama demek ki sana göre daha kararlı olacak ki bir aya hemen başkasını bulmadı. Sen diyorsun ya beni seçeni ben niye seçmeyeyim? O hâlde aynı düşünmeye devam edersen ben de onunla yoluma devam ederim ona karşı duygularım olmasa da kararlı olduğu ve basite kaçmayıp çabaladığı için.” dedim. O kişiyle de sosyal medyadan tanışmıştım onun gibi ama o bizim ilçedendi. Yani daha yakın ve onunla da bir yıl önce flört etmişliğim var ama ona karşı denesem de bir şey hissedemiyorum. Kötü biri değil. Diğerine karşı da zaten hemen başkasını bulsa da benim aklımı da kurcalamaya çalışırken ben vicdan yaptım. Sevgilisi olan birine yakıştıramadım başkasına duyguları olduğunu demesini ve daha birçok şeyi. Burada anlatırsam daha da uzar. Bunu çoğu kez dile getirdim ve o da en son dediğime gelmiş olacak ki “ Bunları sevgilim görse yanlış anlar.” dedi. Bir buçuk aydır aklı neredeydi bunun? Bir buçuk aydır “ Sana duygularım var.” derken , kiminle konuşmuş olduğuma karışırken o kız yok muymuş? Bir de bana en son yüz yüze görüşmemiş olduğumuz için bana umut vermemiş olduğunu dedi. O zaman neyi yanlış anlıyor , yenge hanım? Burada bir mantık hatası var yani.

Bu beni kötü biri yapar mı?