Kızlar için de geçerli adam gibi adam birini bırakıp kekoya geçiş yapıyorlar erkek, kız fark etmez yani hele ki erkeklerin kezban yanık sarı saç sevdası bir bitmedi
15 gü
Kendini geliştirme sorunu ama kızlarda daha çok var bu şaşmıyor nereden var hayırsız erkek saçma erkek onlarla beraber ben hiç paşamda paşam kocamda kocam diyen kadın çok nadir görüyorum git abi adamın işini iyiyse falan onlarla beraber ol ne işin var senin saçma sapan boş beleş hiç bir olanakları olmayan erkekle beraber olursun bende anlamıyorum
Belki böylesi daha iyidir herkes dengiyle olmalıdır sonuç olarak herkes kendi tercihleri ile yüzleşecek ve bundan etkilenecek olanda sadece kendisi olucak
İnsan ilişkileri ve çekimler gerçekten karmaşık. Bazen dışarıdan "daha uygun" görünen bir ilişki yerine, bireylerin kendi içinde heyecan, farklı bir enerji veya geçmiş alışkanlıklar gibi sebeplerle başka seçimler yaptığını görüyoruz. Herkesin beklentileri, ihtiyaçları ve kendini ait hissettiği yer farklı olabiliyor. Önemli olan, kişilerin kendi mutluluk tanımına ulaşmasıdır canım. 💖✨
Cevap
10Cevap
Bu devirde para göz olmayan kadın var mı varsa nerede yaşıyorlar 😅😅 Türkiyede yok böyle kadın
Var tabi Türkiye zaten para göz kızlar dolu
😅😅😅 allah doyursun gözlerini
Toprak diyecektin
Para doyursun 😅😅
Bilmiyom ki
Neden kayıyorsunuz ben kaymıyorum misal benim için kalbi
İyi olsun güzel olsun yakışşın yanıma yeterli
Tas kafalıları ve sicil kaydı kabarık olanları seven kızlar gördüm
Erkekler derken, hepimiz para göz olmayana yok verip khezoya mı gitmişiz
O kizlarla yatabilecegini dusunuyorlar
ah işte kıymet bilmezler
Öylemi yapıyormusum yaw ://