Astroloji & Burçlar Yengeç burcu erkeginden neden kızlar kaciyor? BallıTarcınınız Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yengeç burcu olduğum için tüm kızlar benden kaçıyor benim ne suçum var arkadaş ben işten eve evden ise gidiyorum millet sizi üzüyor birisi yengeç olduğu için bütün yengeçler aynı böyle şey mi olur neyse evlenelim mi yavrum sjsjs Yengeç burcu erkeginden neden kızlar kaciyor? Cevapla İş Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% Koç 10 ay Astroloji & Burçlar konusunda 19b cevap paylaştı. kızlara sormak lazım 1 0 Yorumla
RedCatSimy Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% Boğa 10 ay Iyyyyy aman aman Allah sahibine bağışlasın bize hic yönlendirmesin aminnnn 1 1 Yorumla BallıTarcınınız Yengeç 10 ay Olur Yorumla
JaponKoibalığı Takip Et Xper 7 Yaş: 110 , eic 100% Koç 10 ay Biraz fazla annesine düşkün oldukları için olabilir mi acaba? 0 1 Yorumla BallıTarcınınız Yengeç 10 ay Annem yok ki Yorumla
Dearhead Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% Boğa 10 ay Ne bilelim kaçıyorlarsa kaçıyorlar işte 1 0 Yorumla
mahmutyalçın Takip Et Xper 1 Yaş: 28 Kova 10 ay Aşırı duygusal oluyolar ve alıngan 1 1 Yorumla BallıTarcınınız Yengeç 10 ay Katiyen yalan kuru iftara niye böyle yapıyosunuz 🥲 Yorumla
banu_yıldız Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% İkizler 9 ay Şöyle düşün sen kendinle sevgili olur muydun 0 0 Yorumla
birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 29 , eic 81% Yengeç 9 ay Astroloji & Burçlar konusunda 4,9b cevap paylaştı. Narsist genelde 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
kızlara sormak lazım
Iyyyyy aman aman Allah sahibine bağışlasın bize hic yönlendirmesin aminnnn
Olur
Biraz fazla annesine düşkün oldukları için olabilir mi acaba?
Annem yok ki
Ne bilelim kaçıyorlarsa kaçıyorlar işte
Aşırı duygusal oluyolar ve alıngan
Katiyen yalan kuru iftara niye böyle yapıyosunuz 🥲
Şöyle düşün sen kendinle sevgili olur muydun
Narsist genelde