Cirkin basarisiz asosyal bir sey
Keske benim kardesim olmasaydi tiksiniyorum
180 kısa mı diyecektim de daha oraya gelene kadar konuşulması gereken çok şey varmış neyse kardeşin de senden utanıyordur eminim bu kadar kömür kalpli bir ablaya sahip olduğun için çok üzüldüm ya çok sabır diliyorum kardeşine umarım bir şekilde okulunu kazanmış veya mesleğini eline almıştır da kurtulur gider senden kendi yolunu çizer böyle ablalar veya ebeveynler düşmanımın başına bile gelsin istemem hani o kadar iğrenç yaratıklarsınız siz
sana tavsiyemdir acilen psikolojik destek al ya sağlıklı mentalitede biri değilsin çünkü belli
Aliyorum zaten ilacta kullaniyorum
ilaç kesmez seni direkt kliniğe yatırmaları lazım ama mümkünse çıkarmasınlar seni dışarı
Niye boyle diyorsun
sence neden diyorum bir düşün bakalım kardeş sahibi olmak için sorumluluk sahibi olmamandan dolayı olabilir mi mesela ya da kardeşini aşağılayıp kendin onun kadar bile olgun bir insan olmamandan dolayı olabilir mi problematik biri olmandan dolayı olabilir mi mesela demek ki tedavi ve ilaçlar da işe yaramamış ki sen de böylesin o zaman yatırsınlar seni tedaviye cevap vermeyenler yatırılıyor genelde hastaneye
Senin ciddi problemlerin var... 180 boylu çocuğa kısa diyorsun, eminim çocuğun eli yüzü de düzgündür ama senin kafa gidik olduğu için çocuğu zorbalayarak anca kendini mutlu edebiliyorsun...
Ve eminim ki tedavi görüyorsun, psikoloğa gidiyorsun...
Erkek kardeşinden utanmak kalbinde büyük bir yük yaratıyor olmalı. 😔 Aile içinde böyle duygular yaşamak gerçekten çok zor. Belki de bu durumun kökenini anlamaya çalışıp onunla sakin bir sohbet başlatmalısın. Açık iletişim her zaman ilk adımdır. Karşılıklı anlayışla çözüm bulabilirsiniz canım. Unutma, her zorluğun üstesinden gelinebilir. ✨
Cevap
22Cevap
psikoloğa git bence
Gidiyorum zaten ilacta kullaniyorum
Çok yanlış düşünüyorsun ona yardımcı olman gerekiyor
Yardimci olamamki o cok sefil bir insan mide bulandirici
Kafayı yemişsin kardeşim zorbalamayı bırak düzelmesi için yardım et
Ay cok zevkli ama
Değiştirebilirsin kardeşini
Düzelsin yardımcı ol
bence bu senin problemin kardeşinin umrunda olduğunu sanmıyorum boyuda gayet iyi
Ona psikolojik siddet uyguluyorum zaten
al işte ondan sonra neden başarısız dersin :D
180 kısa mı tamam özgüvensizlik sorunda ablası olarak ona yardımcı oldun mu terbiyesiz 180 alti erkekleerle kesin fingirdiyorsun
Bide bu kafa ile sevgilin var yaa
Sevgilinle neden fingirdiyorsun
ona bunları söyle, 2 tane çaksın sana sağlı sollu gurur duyarsın.
Guncellemeyi oku o ezik zaten bisi yapamaz erkek mide o hahahah
senin boyun kaç? bana daha fazla sebep vermelisin
güreşin bakalım kim kime ne yapıyor 'hahahah'
175
bişey sandım ben de
Onu erkek olarak gormuyorum bile sevgilime dovdurttum bir keresinde anneme bile soyleyemedi hahaah
Ne kisa mi gayet iyi kiz icin
bir şey soracağım, şimdi ben OSINT ile (açık kaynak istihbarat) seni bulsam ifşalasam, medya hesaplarını darma duman etsem üstüne bulsam seni, suç işlemiş oluyorum dimi. yazık..
Niye bana boyle bisi yapiyorsunki
bilmem, senin gibilere böyle yapmayı seviyorum, istismarcılara uyuz oluyorum ondan, bu da benim manyaklığım. kardeşini istismar edip dövdürmek de senin manyaklığın. acaba başka neler yapabilirdim sana diye düşünmedim değil
ben seni bulayım, birilerini yollayayım ne dersin? çevrem de var, sevgilin de olsun, 4-5 kişi iyi mi?
Psikiyatriye gidiyorum ve kirmizi recefeli ilaclar kullaniyorum
ortak yönlerimiz var belki ben de mi kullansam ne dersin iyi geliyor mu? belki senin gibilere takmam.
Insanlar bana cok kotu davrandi tamam mi kardesim savunmasiz oldugu icin acisini ondan cikartiyorum
Bende sevilmek istiyorum sadece
4 5 kisi derken anlamadim
ben de istismarcıların canını yakmak istiyorum ama.
hani 175 boyunda çok güzel kızdın?
niye sana kötü davrandılar?
Burdan konusamam
yok zayıfı istismar etmeyi seviyorsun ya onu dedim 4-5 kişiye yaptırabilir misin acaba merak ettim, çok mu psikopatça konuşuyorum acaba?
Bir şey yapılacak olsa yapılırdı zaten şuana kadar umutsuz vakaysa değişmez belki sadece kardeşin olduğu için sevmeyi öğrenmelisin
Onu gormezden geliyorum ve kabullenmiyorum
Iyyy iğrenç bir insansın sen ya kardeşine acıdım senin gibi bir ablayı hak edecek ne yapmış
Böyle ablalar var mı cidden bir abla olarak senden utandım
Sanki sen mükemmelsinde
Ondan iyiyim
Sanki adriana limasında
Sen psikologa görün en iyisi
Allah akıl fikir versin sana
Valla igrenc bir cocuk aciyorum ona
180 kisa boy degil hem olsa ne olur insan kardesinden utanir mi igrenc olan sensin bi kendjne bak önce
Ya anlamazsiniz sizz
git ulam işine pislik kardesinin yerinde olsaydim asıl ben utanirdin senin kafani kirardim aq
Neden utanıyorsun ne oldu
Guncelleme
Senin ben * koyim yazık çoçuğa senin gibi ailesi var
Ne alaka be keske olse
Boyu kısa mı 180 daha ne olsum başarısız olabilir aka sana zararı ne
Benim ailem iyi olmali olmaz
Sen çok mu güzelsinde laf ediyon kardeşine
Ondan iyiyim en azindan
Muhtemelen çokta güzel değilsin ego tatmini yapıyorsun
Sacmalama
Sende gelde dov kardesimi yaa
Evet bir çirkin yorumu güzelliğinden süphen var birde kardeşine laf ediyorsun sen nesin ki ondan iyi olasın
neden utanıyorsun
Sebep ne ki
Neden ki
ne alakası var
Sende aynı bksn böyle sorun ettiğine göre
Yoo ben guzel uzunum
Ailen ona daha çok sevgi gösterdiği için kudurmuşsun
Anlat dinleyim
Guncellemeye bak
180 kısa mı
Nolduuuu
Guncelleme