Çirkinim ama sevgilim var sevgilimden önce kimse bana teklif etmemişti hatta sevgilim beni aldattı çirkin olduğumu söyledi sonra tekrar barıştık aramız çok iyi ama onun arkadaşlarını görcezde o benim yüzümden mahcup olcak diye korkuyorum öyle bir durumda yanından uzaklaşıyorum diğer kızlar gibi değilim ben yolda yürürken kimse bakmaz bana sevgilimden başka sevgilim de olmadı o benden çok yakışıklı diye kaç kere ayrılmayı düşündüm çok kötü hissediyorum yanında daha iyilerine layık gibi sanki benim annem bile kızla erkeği yakıştırırken güzelliğe önem verir herkes böyle düşünüyo ben napcamı bilmiyorum yardım edin.
Cevabın nedir?
+1 yılDış güzelliğe olduğu kadar iç güzelliğe de önem verenler azdır. canım bu yüzden birçoğu, bütün çabalarını kalıplarını süslemekte gösterir.
Olgun insanların vardıkları sonuç şudur: Dış güzellik geçicidir; önemli olan ruh güzelliğidir. İnsanlar çabalarını biraz da içlerini güzelleştirmeye sarf etseler insanlığın önemli bir meselesi halledilmiş olur.
Ruh güzelliği derken, erdemlerin tümü demek olan “fazilet’i kastediyorum. Fazilet, insanın içine tahtını kurdu mu bir daha hiç inmez; o insanı yükseltir, yüceltir. Oysa fiziki güzellik geçicidir. Dış güzellikler kaza, yaşlılık gibi türlü nedenlerle bozulabilir. Fiziki güzelliğin ardında kaprisli ve hırçın bir ruh varsa, o insan, artık saltanatını yitirmiş demektir. Oysa ruhsal güzellikler hiçbir zaman ölmez ve yıpranmaz. Bütün yaşamı boyunca insanı gözde ve üstün kılar. ve demek istediğim şudur kendine güven iç güzelliğin olsunda dış o kadar önemli değil hem unutma çirkin insan yoktur kendini çirkinleştiren düşünceler vardır. kimseyi umursama sevdiğine sadık ol..21 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın insanların hepsi dış güzelliğe o kadar takmış ki içine bakmayı unutuyolar. Gerçeği anladıklarında ise çok geç olmuş oluyo. Yorumunun güzelliği için çok çok teşekkür ederim :))
En İyi Cevaplar
Sana ayril ondan derim derimde senin aynaya bakinca hegun uzulecek kadar büyüttugun bir problem var. Bence su kuafor ablalara git ve kendimi corkin hissediyorum sevgilim benim cirkin oldugumu soyleyip ayrildi falan de. Beni guzellestir de o zaten allah ne verdiyse girisir sac kas kirpik goz :D ben sacimi kestir. eye gittigimde bitane kiza yapiyorlardi cunku ordan aklimda kalmis. Ayrica kendine biraz dikkat et arada bir eyeliner rimel falan sur. Yapay guzellige karsiyimdir ama sen bunu gercekten dert edinmissin
22 Yorumla
Soran+1 yılMakyaj yapınca çok yapmacık olduğumu hissediyorum ya :/
+1 yılÖzgüven terk... yoldamı düşürdün özgüvenin ne yaptın ya. silkelen kendine gel biraz kendine bak.. kimsenin ynında ezilme çekinme dikdur. çirkinsin ya da güzelsin, bir sevgiliye muhtaç değilsin. heleki seni aldatan birine asla. Eğer o sana sen çirkinsin arkadaşlrımın yanında rahatsız oluyorum tarzı imalarda bulunuyorsa o seni mahçup etmiş demektir asıl.
33 Yorumla
Soran+1 yılEskiden öyleydi. Şimdi arkadaşlarını yanına falan götürmek istiyo ben istemiyorum muhtaçlık değil de seviyorum işte zaten güzel olduğumu söylüyo şimdi çok güzelsin diyo ama benim tek sorunum özgüven eksikliği
- +1 yıl
Özgüven depolamak lazım sna birazz
Soran+1 yılGerçekten gerekiyo
Görmeden yorum yapmak zor ama durum buysa sakın belli etme ukelalık ta yapma ama çaktırma durumu guzelliğe yönelik şunu söyleyeyim adriana Lima herkesin hasta olduğu biri ama bana salak ve o kadar da güzel gelmiyor yani goreceli old içun takma dünyanın en güzeli gibi davran
12 Yorumla
Soran+1 yılYorumun için çok teşekkür ederim :)
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
53Cevap
+1 yılBak canim bir kere en bastan cirkin oldugunu dusunmen cok yanlis bir sey. Allahin yarattigi her sey guzeldir. Seni gormedim ama eminimki guzelsin. Ya bahsettigim sey sadece tip degil illaki guzel bir yanin vardir senin goremeyipte baskasinin gordugu. Cok cirkinim diye triplere giriyorsanda degistir kendini. Bakim yap mesela. Saclarina, yuzune, cildine, ellerine. Bunun icinde cok zengin olmana falanda gerek yok. Giyimine ozen goster. Hadi bunlari gectim sevgilin senden cirkinsin diye ayrilmis nasil tekrar kabul ettin gururun incinmis olmasi lazim.. İlginc dogrusu sasirdim.
21 Yorumla
Soran+1 yılGururum çok incinmişti ama çirkinim diye ayrılmadı ayrıldıktan sonra demişti bunu ama çok güzel sevgililerini bile aldattığını biliyorum. Bakımlı olunca yapmacık hissediyorum :(
+1 yılHer şeyden önce yürek gelir. Adamın yüreğindeki sevgiyi hissedebiliyor musun? Bence hayır! Neden dersen ; adam dış görünüşün yüzünden seni aldatmış sonra geri gelmiş, peki yine daha iyisini bulunca aldatmayacağı ne malum? Seni yüreğinin güzelliği için sevecek, her şeyin kabul edip seni bu düşüncelere hiç ama hiç bir zaman sevk ettirmeyecek bir adamın karşına çıkmasını dilerim..
21 Yorumla
Soran+1 yılBeni şimdi yürekten sevdiğini hissediyorum ve çirkin olduğumdan aldaatmamıştı o herkesi aldatmıştı çok güzel kızları bile
+1 yılYaa Sen O çocukla Ayrıl Çirkin oldgnuda duşun me sonuçta Allah yarattı bizi kendimize öyle şeyler dememeliyiz Çünkü öyle diyince günah işlemiş olursnn Benm gruşm o çocuktan ayrıl mutlaka seni gerçekten sevecek biri karşına çıkar canım byle şyler için üzme kendini
21 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi gerçekten sevdiğini biliyorum. Çok sağol bu arada.
+1 yılBence kendine guven ve kendine saygin olsun. Gunumuzde dis guzellik elbette onemli ama ic guzellik de cok onemli. Seni sevmiyorsa seninle olmazdi bence. Hem kendini de sev ve asla kimsenin seni yargilamasina izin verme..
Cirkinden kastin ne? Fazla kilolarin ya da sivilcelerin mi var?21 Yorumla
Soran+1 yılSevdiğini biliyorum da çevredekiler sorun. Fiziğim çok iyi sivilcem falan da yok sadece yüzüm güzel değil.
+1 yılSeni gorme imkanim var mi canim, okadar cok abartiyorsun ki bence, cirkin desinler arkadaslarin ne olacak bence sorun sende. O sevgiliyde takma ilk once kendin icin yasa ne utaniyorsun ve her insan guzeldir bunu asla unutma belki bakimsizsin bunu da gormeden yorumlayamam.
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumun için maalesef fotoğraf atamam atabilmeyi isterdim ama imkanlar elverişli değil. Çok sağol tekrardan
Ya sen ciddi misin Allah aşkına seni çirkin olduğu için aldatmış da ne demek oluyor özrü kabahatinden büyük nasıl göz yumarsın böyle bir şeye ya. Kendini aşağılamaktan da vazgeç lütfen daha yaşın kaç ki evde kalıcam korkusu sardı seni böyle. İlerde eyvah diyeceğin şeylere şimdiden eyvallah deme
113 Yorumla
Soran+1 yılEvde kalma korkusu hiç yok bir de çirkin olduğum için aldatmadı çok güzel sevgililerinin bile hepsini aldattı o. Kendimi güzel bulamıyorum sadece keşke vazgeçebilsem kendimi aşağılamaktan :(
Soran+1 yılKusura bakmam tabiki her lafında haklısın
Soran+1 yılBeni seviyo biliyorum
- +1 yıl
Güzelim kendini kandırıyorsun o seni sevseydi aldatmak gibi bir adilik yapmazdı, sen onu sevdiğini sanıyorsun çünkü kendini küçük görüyorsun ve ona tutunuyorsun bu yüzden de onun seni sevdiğini sanıyorsun. Hiç bir erkek sevdiği kişiyi aldatma gereği duymaz gözü ondan başkasını görmez, hayallerle yaşayanları gerçeklerle s*kerler aç gözünü o seni sevmiyor, sevseydi aldatmazdı!
Soran+1 yılÖnceden sevmiyodu biliyorum çok iyi biliyorum. Şimdi değişti sadece yorumun için çok çok teşekkür ederim eskiden gözümü açtı gerçekler acılar ama şimdi farklı durum.
Soran+1 yıl2 yıldır birlikteyiz :) umarım çok mutlu olursun biriyle çok sağol tekrardan :)
Soran+1 yılBulursun tabiki :D
- +1 yıl
İnşallah bulursun @IşıLLL34 :P
+1 yılSeni aldatan erkege geri donmussun. bu birinci hatan. hala kendini onemsemiyorsun ve degersiz kiliyorsun bu ikinci hatan. ne kadar yakisikli olursa olsun onu bu kadar yuceltmen gereksiz bu da üçüncü hatan. onun seni sevdiginden emin degilsin buda 4. cogu ayrintiyi asiri abarmissin buda 5.
23 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevdiğinden eminim yorum için teşekkürler.
- +1 yıl
Ben tesekkur ederim. O halde sorun yok. sadece dogal ol rahat ol...
Soran+1 yılDenicem sağol :)
Aşk İlişkileri konusunda 348 cevap paylaştı. bu soru troll değilse şunu söyliyeyim dışarı çık bak bakalım ne adamlar var yüzüne bakmam dersin yanında süper kız ne kızlar var süper model dersin yanında bir öküz. eğer bu mantıkla bakarsan canım onlar kalplerdeki güzelliği görüyor. seni yakıştıran yakıştırmayan takma kafana seviyorsan bunun arkasında dur ;) hiç bir insan çirkin değildir nokta
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın da ne biliyim takıyorum kafaya
+1 yılkızım cok az bı makyaja ve bakıma bakar hersey ve sende allahın bır kulusun kımse cırkın ya da guzel dunyaya gelmez dunya guzelıdır ama yuzunun bı kosesınde ben vardır herseyı bıtırır sen eger kendınde bıtrdıysen ben cırkınım dıye o zaman hıc bı zaman kendıne guzel gözle bakamazsın hep karamsar olursun salıgın sıhatın yerındeyse sukret gerısınıde afedersın ama s*ktır et
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın da yapamıyorum makyaj sanki yapaylaştırıyo beni.
- +1 yıl
öyle abartılı degıl zaten hafıften makyaj yapcaksın kasına gozune dudagına demıom hafıf yanklarına pudra sonra guzel gıyım hafıften yeter
Soran+1 yılÖyle olabilir aslında denicem çok teşekkürler :)
- +1 yıl
rica ederım :)
+1 yılCok takilma aldatmaya sevgilim angelina jolie olsa bile aldatirim erkeklerin geneli boyledir. ama sana oz guven gerek makyaj degil ha bide davranislar bir erkegi Yuzde 70 guzellik yuzde 30 etkiler bunuda unutma
21 Yorumla
Soran+1 yılÖyle de insanları çok umursuyorum.
+1 yılçocuk çok yakışıklı ve daha önceden seni aldatmış olduğu + suratına çirkinsin deyecek kadar ileri gidip densizleştiği halde niye hala seninle ki? kapmışsın gül gibi oğlanı elinde tutmaya bak işte. üzülme öyle önemsiz ayrıntılara takılma :/
11 Yorumla
Soran+1 yılCevabın için çok teşekkür ederim elimde olmadan düşünüyorum işte :/
Kendini kotu hissediyorsan ayril. Cocuk sana cirkin demis sonra tekrar barismissiniz demek ki sen cocugu cok seviyosun. Kendini guzellestir elinden geleni yap. Bakimli ol. Baskalarinin dediklerine de cok onem verme. Madem cirkindin bu cocuk basta neden seninle cikti? Sonra sana cirkin dedi
13 Yorumla
Soran+1 yılOna farklı gelmiştim başta etrafındaki kızlar gibi değildim yani. Bakımlı olmamı o da istemiyo aslında seni böyle seviyorum ben diyo.
Soran+1 yılDenicem bir nası oluyo :D
Böyle saçmalık olurmu sen çirkin olsan bile öncelikle insansın eğer erkek arkadaşın bunu dillendiriyorsa sana saygısı yoksa yol ver gitsin ama yok sna saygısı ve sevgisi varsa çekin me aynen devam
23 Yorumla
Soran+1 yılAyrıyken söylemişti bana ama şimdi öyle demiyo hatta onun için çok güzel olduğumu söylüyo.
Soran+1 yılÇok sağol yorumun için
Gizli Üye(30-35)+1 yılBin kişi önemli olan iç güzellik falan filan diye yorum yapacak ama dost acı söylermiş bende direk söyleyeyim aynen öyle benim annemde öyle çevremdekilerde çirkin biriyle yakışıklı biri olmaz nokta bitir gitsin için rahat etsin kendini ezik hissetme ayrıl ve rahatla
11 Yorumla
Soran+1 yılYapmak kolay değil. Yanında iyi hissediyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılya bende öyle düşünüyordum tuvalet kağıdı olsam k*çını silmez diyordum. artık nasıl bir yokluktaysa benimle çıkmış diyordum , üzülüyordum, haklıymışım, boynuzlayınca ayrıldım. bitti.
velhasıl kelam seni çok iyi anlıyorum.21 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzüldüm ya ben hep beni seven böyle sevsin diye düşünüyorum çıkacak seni de dünya güzeli olarak gören biri. Güven bana.
+1 yılKendini bu kadar ezdirmene ve ezmene gerek yok. Kendini kesfedebilirsin, kilondan mı rahatsızsın sivilcen mi var ne varsa bunların çözümü var.
21 Yorumla
Soran+1 yılFiziğim gayet iyi sivilcem falan da yok ama yüzümü beğenmiyorum.
Onun yanında mutlu musun?, Onun yanında olmayı istiyor musun?, Arkadaşlarınla, ailenle tanıştırırken gururlanabiliyor musun? Hayatınızdaki tek derdinizin birinizin yakışıklı/güzel diğerinin tipsiz/çirkin olması olsun :)
11 Yorumla
Soran+1 yılMutluyum istiyorum gururlanıyorum cevap için çok teşekkür ederim beni gerçekten rahatlatan nadide cevaplardan biriydi :)
+1 yılGuzellıgıni onemsemiyor demekki o onemsemiyorsa sen hıc uzulme kalbıne duygularına sana aıtse herseyın ıle sana sahıp cıkıyorsa pısmanlık bıle duyma daha guzelı bence denk gelmez kıymetını bıl utancagına :))
24 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim ama işte düşünceler insanın beyninden çıkmıyo..
- +1 yıl
Az dusunursen umursamaz olur cok dusunursen umursamaz olurmussun fazla ustune gitme :)
Soran+1 yılGüzel söz çok sağol :)
- +1 yıl
Rica :))
- Aşk İlişkileri konusunda 525 cevap paylaştı.
+1 yılYa bişeyi gerçekten çok merak ettim. Senden çirkinsin diye ayrılmış sonra nasıl barıştın ve nasıl, neden hala devam ediosun söyler misin allah aşkına?
41 Yorumla
Soran+1 yılÇirkinim diye ayrılmadı herkesi aldatır o herkesten sıkılır ayrılırdı. O olmadan yapamıyodum ve değiştiğinin farkındaydım.
+1 yılSadece basliga göre cevapliyim.. Seni yaratana sukret kardeşim niye utaniyorsun bende cirkinim hic bir zaman öyle düşünme kardeşim...
24 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar öyle düşünüyo ama.
- +1 yıl
Öyle düşünen insan insan değil köpektir kardeşim...
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorum için..
- +1 yıl
rica ederim kardeşim
+1 yılçirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır
https://i.hizliresim.com/g42j9L.jpg22 Yorumla
Soran+1 yılCevabın çok güzeldi çok teşekküre ederim :)
- +1 yıl
Rica ederim
Salak mısın sen aldatıyosa o utansın senin utancak bişey in yok sakın ezilme o ezilsin yol yakınken dön herşey güzellik değil elbet kıymetini bilen biri çıkar karşına!
21 Yorumla
Soran+1 yılŞu anda biliyo zaten kıymetimi eminim.
+1 yılİnsan ne kadar çirkin olursa olsun bir benlik saygısı olmalı ve bir duruşu fakat ben bunları sende goremiyorum. Bence aldatılmandaki sebeplerin % 85 i sana ait. bir kendini Check etsen fevkalade olur
26 Yorumla
Soran+1 yılSadece beni deiğl bütün sevgililerini aldatmış bunu biliyorum. Beni seven böyle sevsin kafası var ama bu üzüyo işte beni.
- +1 yıl
Agır mazoşitsin abla sen bence bir profesyonel den yardım alsan ii olur
Soran+1 yılAhahaha güldürdün valla çok sağol :)
- +1 yıl
Gülmen bile sorunun ciddiyet katsayısının ne denli yuksek oldugunun bir gostergesi. Ben aldatılmaya farklı bir perspektiften bakıyorum diye savunacaksan kendini sus. Ve dostum aldatılan insan ne olursa olsun mutlu olamaz eger mutluysa o insanda bir sorun var demektir tıpkı senin gibi.
Soran+1 yılAldatmak şerefsizlik bunu savunmam. Yorumun için çok sağol :)
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılcırkın oldugunu solıyen kişiyle hala nasıl cıkıyosun anlamadım :S
67 Yorumla
Soran+1 yılEskiden söylemişti şimdi tam tersi..
- +1 yıl
ne farkeder sonucta soleds. bir amacı varki kullanıyo demekki seni.
Soran+1 yılÖyle değil ailesinden bikaç kişiyle falan tanıştım hatta.
- +1 yıl
farkedermi tanısman o lafı dedikden sonra ssnın onla işin olmaması lazım. bak 4 kişi artılamıs herkes ben gibi dusunuyo.
Soran+1 yılSeviyorum işte tek neden bu...
- +1 yıl
iyi allah mutlu etsin ozaman ama bu ilişkinn sonu iyi degil benden solemesi.
Soran+1 yılTeşekkürlerr
senin gibi düşünceli birini bulmuş daha ne istiyor?
yüzü güzel olana kırk günde doyulur,
gönlü güzel olana 40 yıl doyulmazmış.43 Yorumla
Soran+1 yılHerkes öyle düşünmüyo.
Soran+1 yılAllah herkesi iyilerle karşılaştırsın :)
+1 yılYa sevgilin seni aldattıysa sana çirkin dediyse seni sevmiyor demektir bu. Nasıl bu kadar kendini ezdiriyosun anlamış değilim. Böyle ego patlaması yaşayan adamlarla takılmayın ya.
21 Yorumla
Soran+1 yılÖnceden sevmediğini biliyorum zaten ama şimdi öyle değil imkansız gibi duruyo ama seviyo
+1 yılseni aldatan insanı affetmekle baştan yanlış yapmışsın sana kendini çirkin hisettiren sevgilin hiç kimse çirkin değldir unutma seni gerçekten sevseydi zaten seni ne olursa olsun aldatmazdı.
13 Yorumla
Soran+1 yılO zaman sevmiyodu biliyorum şimdi öyle değil ama.
- +1 yıl
sevgisinden eminsen o zaman kendine güven herkes 4 4 lük değil hepimzin kusurları var önce kendnle barış :)
Soran+1 yılGeçmişten beri hep çirkin diye dalga geçildim o yüzden barışmak çok zor oluyo
Seven görüntüye önem vermez sevince dünyanın en güzeli odur zaten aldatmak değil başkasına dahi bakmaz seven adam bence seveni bul derim önemli olan ahlak bir kadında bence böyle..
112 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi benim çok güzel olduğumu söylüyo ve beni sevdiğini biliyorum böyle düşündüğümü bilse çok üzülür hatta.
Soran+1 yılEskiden sevmiyodu zaten
Soran+1 yılŞimdi seviyo çünkü
Soran+1 yılYine aynı şeyler olursa devamı olmaz zaten tamamen biter tavsiyen için çok teşekkürler :)
Soran+1 yılSevgi her şeyi atıyo insandan
Soran+1 yılYorum için teşekkür ederim.
Yok öyle çirkinim demeler falan. Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Önce bir özgüvenini topla. Senin yüzünden neden mahcup olacakmış bunlar saçma düşünceler.
25 Yorumla
Soran+1 yılKendi çok yakışıklı sonucta arkadaşları gördüğünde bula bula bunu mu bulmuş falan derler biliyorum.
Soran+1 yılOnlar anlasalar bunu keşke.
Soran+1 yılDeniyorum bakalım nası olcak
Aşk İlişkileri konusunda 691 cevap paylaştı. Seni aldatmış sonra tekrar barışmışsınız ve her sevgilisini aldatan biriymiş. Onu gerçekten sevdiğini sanmıyorum o hayatında ilk ve tek kişi olduğu için kaybetmekten korkuyorsun, başka sevgilin olmayacağını sanıyorsun onun için baglaniyorsun ona.
13 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum yorum için çok sağol
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yine de :)
+1 yılbirisi bana çirkinsin desin sevgilimde olsa onun ağzına ederdim bana 1 laf ediyosa bin katini alir ve dedigine pişman olur
21 Yorumla
Soran+1 yılBen öyle değilim sessiz kalırım öyle durumlarda ve sevince yokluğunda zorlanıyo insan.
Gururun nerde? Ben olsam ayrılıdırdım yanlnızlıktan ölürüm kendi kendimi ezmem.
11 Yorumla
Soran+1 yılGururumun olmadığını ben de düşünüyodum ama o duruma gelmeden anlamaz kimse.
Fotoğraf atsana bir ya. O kadar çirkin olamazsın. Çocuğunda tipini at.
21 Yorumla
Soran+1 yılAtamam maalesef ama cevap verdiğin için çok teşekkür ederim.
+1 yılSenin sucun yok baci sana bu duygulari hissettiren erkek adam degildir evet bence ayril ondan deger vermiyor sana..
14 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi değer verdiğini biliyorum
- +1 yıl
Yaniliyorsn o zaman. Allah kolaylik versin ne diyeyim.
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
+1 yılSende kendin gibi cirkin biriyle takil hem seni aldatmis sana hakaret eden biriyle ne yüzle hala konusuyorsun onu gectim nasil sevgilim diyorsun oyle birine.
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok düşündüm zamanında ama onsuz olmuyodu ve seviyorum şimdi farklı hissediyorum bunu.
Soran+1 yılbir de çirkin diye aldatmadı o hep güzel kızlarla çıkmıştı onların da hepsini aldattı biliyorum
hakkaten çirkin olduğunu söyleyen biriyle neden çıkıyorsun?
32 Yorumla
Soran+1 yılAyrıyken sinirle söylediğini söylemişti.
Soran+1 yılVe seviyorum.
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. öncelikle kendini aşağılamayı kesmelisin yok çirkinim yok kötüyüm biraz kendini öv teselli et moralini bozma
24 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama yapamıyorum.
Soran+1 yılHep çirkin olduğumu düşünüyorum açıkcası
Nerelisin canim bana bir mesaj at bakayım sen ne demek cirkin dedi sana seni bir guzellestireyimde o zaman konussun hayvan herifff
20 YorumlaBence biraz makyaj ve guzel giyinmek işi çözer ;) kuafore git
16 Yorumla
Soran+1 yılO zaman da yapay hissediyorum
Soran+1 yılÖyle denicem nası olacak çok teşekkür ederim yardımın için çok sağol valla :)
Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı. biz ne yapabiliriz ki? rhatsz oluosan dengine göre birini bul madem
11 Yorumla
Soran+1 yılAma onu seviyorum.
+1 yılÇirkin olsan seninle neden çıksın ki. Az güveniniz olsun kendinize. Bence sadece kurunuyosun.
13 Yorumla
Soran+1 yılBaşta farklıydım onun için davranışlar sözler falan. Güvenim yok ama işte.
- +1 yıl
Olsun yoksa bu sefer onun egosu altında ezilirsin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim yardımın için
Bence Çirkin Değilsin O Kadar, Takıntı Yapmışsın Bunu,
Ondan Öyle Düşünüyorsun.27 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarım bile çirkin diye dalga geçiyodu benimle
- +1 yıl
Bu Kadar Takıntı Yaptıysan, Bakım Yap,
Millet Makyajla Evrim Geçiriyo.
www.forumalew.org/.../makyajsiz-unluler.jpg
Makyajla Bu Hale Gelinebiliyosa.
Soran+1 yılBenlikten çıkıyorum bence o zaman
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yorumun için denicem bir yolunu
Soran+1 yılSana da :)
+1 yılAllah sana çirkiini sevdirir dünya güzeli gösterir.. bu lafı bir ölç biç tart derim..
14 Yorumla
Soran+1 yılOna dünya güzeli gibi geldiğimi söylüyo da ben de hissedebilsem keşke. Çok güzel bir söz bu arada :)
- +1 yıl
merak ettim seni bu sözü hatırla fotonu yollarsan belki bir kaç değişiklik yapabiliriz sana :)
Soran+1 yılYollayabilmeyi çok isterdim valla ama yollayamam
- +1 yıl
takma madem kafana umursama
milletin ne düşündüğü seni ilgilendirmez ozaman bakımlı ol iyi giyin
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapınca da benliğimden çıkıyorum gibi hissediyorum.
- Aşk İlişkileri konusunda 15,4b cevap paylaştı.
+1 yılArkadaş nasıl bir miden varki seni aldatanla birliktesin oggg
11 Yorumla
Soran+1 yılBen de önceden öyle derdim ama seviyorum ve şimdi değişti yani farkındayım bunun.
Valla git kuafre bakim yap sacini boyat kestr kiyafetine ceki duzen ver nasil oluyosun bir gor..
13 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıp insanların düşüncelerini değiştireceğime aynı kalsınlar daha iyi gibi düşünüyorum
Soran+1 yılDenicem yavaş yavaş makyaj yapmayı daha iyi hissedersem devaam edicem çok teşekkürler :)
+1 yılBen de yılmaz morgul sevgilim de Adriana lima. defilelerine kafamda kese kağıdıyla gidiyorum
11 Yorumla
Soran+1 yılHahahahaha güldürdün sağol :D
saçmalıyosun ya herkesin kendine göre bir güzelliği vardır kaldıki sevgilinde var demek ki begeniyor seni
11 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi güzel bulmuyorum sadece
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de öyle durumda sayılırım, ama denk geliş bunlar :D
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsanlar önyargılı olmamalı
+1 yılsevgilin var, çirkinm diyorsun (: kafana takma boş çelişkiler içindesin.
15 Yorumla
Soran+1 yılHakkaten bildiğin çirkinim yani takıyorum işte :(
- +1 yıl
(: ama sevgilin var. nasıl oluyor bu? bence sana öyle geliyor.
- +1 yıl
gözlükte takıyormusun merk ettim birisi nasılım diye sormuştu gözlüklüydü :)) ama gideri vardır :D
- +1 yıl
@hakannet55 terbiyezizlik yapıyorsun, bunu internette olduğun için mi yapıyorsun? yoksa real de de böyle misin?
Soran+1 yılKendi arkadaşlarım bile çirkin olduğumu diyolardı. Gözlük takıyorum ama kimseye sormadım ben.
çirkin olduğumu söyledi sonra tekrar barıştık dan sonrasını okumadım.. ne insanlar var yaa
19 Yorumla
Soran+1 yılİnsan bile değilmişim diyo o da kendi için. Haklısın böyle çok kişi var hayatta :(
Soran+1 yılŞimdi tam tersini diyo.
Soran+1 yıl19 :D
Soran+1 yılCidden şaka gibiydi
Soran+1 yılBazen gerçekten öyle hissediyorum :D
Sana cirkinsin dedi aldattı :D saf mısın sen gurursuz musun ayrıl
11 Yorumla
Soran+1 yılHer sevgilisini aldattığını biliyorum. Sıkılıyomuş. Ama yokluğunda dayanamıyorum.
+1 yılUtaniyosa ayril bnce serefin yok mu senin. Aldatmis bide
25 Yorumla- +1 yıl
Bulur birini kör mu topal mi * .
Soran+1 yılOlayların üstünden çok geçti 2 yıldır birlikteyiz annesiyle falan tanıştım pişman olduğunu söyledi ama içimde böyle düşünceler var.
- +1 yıl
Ayril o zmn. Aski tipte arayacak kadar insan dusmemeli. Ama sende biraz bak kndne
Soran+1 yılBaşkasını istemiyorum ki zaten.
yüzü güzel olanlarında ruhu o* oluyor tatlım sen üzme kendini..
21 Yorumla
Soran+1 yılKeşke üzülmemek elde olsa...
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdam ne dese yapacak durumda kız. İşin sonu sıkıntı.
11 Yorumla
Soran+1 yılYoo öyle değil o ben ne desem yapıyo şu an önceden ne kadar üzüldüğümü bildiğinden hatta.
Kusura bakmada seni aldatan biriyle hala nasıl birlikte olabiliyorsun bukadarmı miğden geniş.
13 Yorumla
Soran+1 yılKalbim geniş desek :D Yorumun için teşekkür ederim bu arada :)
- +1 yıl
Nasıl bir genişlik o
cirkinlik mirkinlik * et gitsin
o cekilir m8
Soran+1 yılÖnceki kişiyle aynı kişi değil
Kendini kotu hissediyorsan ayril yani bir de seni hâlâ aldatmadigini nerden biliyorsun?
13 Yorumla
Soran+1 yılYanındayken ya da onunla konuşurken çok iyi hissediyorum sadece kafamı kurcalıyo bunlar. Beni sevdiğini hissediyorum.
Soran+1 yılDeniyorum ama çok zor. Yorum için de çok sağol.
+1 yılO seni seviyosa sorun yok demektir arkadaşlarının ne düşündüğünü umursamaz.
13 Yorumla
Soran+1 yılUmursamıyo zaten arkadaşlarıyla çıkarken beni de çağırıyo ama gitmiyorum utandığımdan :(
- +1 yıl
Bunları cidden takma.
Soran+1 yılDeniyorum ama çok zor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibi sevgilim olsun istedim yakisikli degilim ama cok iyi biriyim
19 Yorumla
Soran+1 yılAllah nasip eder umarım mutlu olmanı biriyle.
Cevap sahibi+1 yılİnsallah
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yılbiri varda yürümüyo onunlada çok havalı
Cevap sahibi+1 yılnormal kalbi güzel biri çıkmıyo karşıma nasip kısmet
Soran+1 yılYürümüyosa başta bırak derim sonradan üzülme
Cevap sahibi+1 yıldepresyona giriyorum ayrılınca düzgün birini bulmadan ayrılamam kız çok havalı evlenmem daha normal biri lazımda normal birini bulmadanda ayrılamam :(
Soran+1 yılBirini bulup ayrılırsan iyi bişey yapmış olmazsın bence. Başkasını düşünüyosan ayrıl sonra bul derim
Cevap sahibi+1 yılbulamıyorum yakışıklı değilim birini bulmak zor oluyo :((
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇirkin olduğun için seni aldatan biriyle çıktığın için utanmalısın
13 Yorumla
Soran+1 yılÇirkin olduğum için aldatmadı herkesi aldatmış o dünya güzeli olsa bile aldatırdı yani öyle bir tipti..
Cevap sahibi+1 yılAldatmayı huy edinmiş biriyle çıktığın için utanmalısın o zaman
Soran+1 yılOnu değiştirdiğimin herkes farkında.
- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem