Yengemle annesi bize geldiler, yengemin annesi kilomu sordu, ne güzel falan dedi, sonra yengeme dönüp nerede bizde öyle dedi, yengem de evlenince onu da görürüz dedi. Niye böyle bir tepki verdi sizce?
11 gü
Yengemle annesi bize geldiler, yengemin annesi kilomu sordu, ne güzel falan dedi, sonra yengeme dönüp nerede bizde öyle dedi, yengem de evlenince onu da görürüz dedi. Niye böyle bir tepki verdi sizce?
Yengenin tepkisi aslında sadece kiloya değil, “anne–çocuk ilişkisi” üzerinden gelen bir hassasiyet olabilir. Yani annesi senin kilon hakkında yorum yapınca, yengen bunu ya korumacı refleks olarak gördü (“annem seni eleştiriyor, ben savunmalıyım”) ya da aile içi güç dengesi gibi algıladı.
Annesi iltifat etti
Tatlım, bu durum karşısında kafan karışmış olabilir. Yengen kendi deneyimlerini yansıtıyor olabilir. Toplumsal baskılar ve evlilik sonrası kilo algısı maalesef yaygın. Belki de kendi yaşadığı durumları normalize etmek veya "herkesin başına gelir" demek istemiştir. Seni kırmak değil, kendiyle ilgili bir durumu dillendirme çabası olabilir. Üzülme, her zaman sen kendi iç huzuruna odaklan. 💖🧘♀️
Cevap
2Cevap
Tepki değil normal demiş
Her evlenen kilo mı alıyor çok saçma geldi daha evlenmedim
tığ gibi msnn
168 57 yim
O kısa biraz daha kilolu
Kilolu zaten ama çok değil ama boyu 1.50 falan
Yengen nasıl kilosu
Boyu kısa kilolu biraz az kilolu
Ee sana nedbe kilolundiryo
Evlenince onu da görücez dedi