nedendir ki, kimse dalga gecmemisti kilom ile alakali ama annem sürekli geliyo gidiyo, şişko patates, şişman, şiştin az ye vs. diyo
rahatsiz oluyorum yıllardır şişmanim zaten şimdi mi gözune batti?
boyum 156 kilom 83 siz sormadan...
nedendir ki, kimse dalga gecmemisti kilom ile alakali ama annem sürekli geliyo gidiyo, şişko patates, şişman, şiştin az ye vs. diyo
rahatsiz oluyorum yıllardır şişmanim zaten şimdi mi gözune batti?
boyum 156 kilom 83 siz sormadan...
Azimli ve kararlı olursan kilo verirsin ve annene o sözleri bir daha söylemezsin.
Kendi uyguladığım yöntemi tavsiye edeyim,
bu yöntemle 3 ayda 9 kilo verdim.
En etkili zayıflama yöntemi düzenli ve sağlıklı beslenmek ve abur cubur şeyler tüketmemek, şekerden, tuzdan ve undan uzak durmak. Unlu mamülleri fazla tüketmemek. Pilav çeşitleri, makarna, patates varsa ekmek tüketmemek onun yerine bol salata tüketmek. Öncellikle sabah ilk iş bir su bardağına yarım limon sıkıp içmek kahvaltıyı en iyi şekilde yapmak, dayanabiliyorsanız öğle yemeği yememek tabii ki kendinizi aç bırakmamak kaydıyla ara öğün olarak meyve, sebze ve kuru yemiş tüketmek akşam yemeği en geç saat 8'e kadar yenmeli saat 10'dan sonra hiç bir şey yememek tabii bunlar tek başına olmaz gün içerisinde fırsat buldukça yürüyüş yapmak ve merdiven tırmanmak. Bunları yaparsanız zamanla hem sağlıklı kalır hemde kilo verirsiniz. Bu yötemle 11 yıldır kilomu koruyorum.
guzel, ben de bir donem diyet yapmiştim fakat ben ekmeği kessem dahi makarna ve pilavdan uzaklaşamıyorum imkaniz, sulu yemek yedim mi illa yanında ya makarna ya da pilav olucak ( hangi yemek olduguna gore makarna mı pilav mı oldugu belirleniyor) diyetisyene gitmeyi dusunuyorum artik, belliki dişaridaki insanlarda annem gibi düsünüyomus.
Bir süre senin için zor olacaktır ama alıştıktan sonra hele ki kilo vermeye başladığında artık bundanvaz geçmeyeceksin
zayıflasan sende kendinle dalga geçerdin. İğrenerek bakan gözler, dedikodular... Zayıfladıktan sonra yaşadığını anlayacaksın. Annende söylenerek başarabilir gibi
Annenin verdiği tepkiler söylediği kelimeler kesinlikle doğru değil fakat kendince şöyle bir yol uyguluyor olabilir yıllardır bu şekildeysen senin kendinin farkında olmadığını düşünüyor olabilir veyada daha çok ileride daha fazla kilo alabileceğini hasta olabileceğini düşünüyor olabilir bu yüzden seni hırslandırmak amaçlı sinirlen ki zayıfla diye yanlış bir yolla hareket ediyor olabilir amaç belki güzeldir ama yol yanlış
12-13 yaslarında kendileri uyarıp elimden almıyorlardı hic bir seyi, lafini bile etmiyorlardı goz gore gore karşilarinda obez oldum şimdide kendilerinin aynı şekilde dalga konusu oluyorum damnn
Bilemiyorum o kadarını sen bu şekilde mutluysan hastalık boyutunda değilsen devam et rahatsızsan da zayıfla sen bilirsin
Cevap
5Cevap
Haklı biraz. Dalga geçme demem ben. Kilonla barışık olmanı istiyor. Buna içerlediğine göre kilolu olduğunu kabullenmiyorsun bile. Kilonla barışık ol ya da beslenme ve spor alışkanlıklarını değiştir.
12 yasindan beri, kendime insa ettigim alıskanlıkları nasıl bir anda birakabilerim ki,12-13 yaslarında kendileri uyarıp elimden almıyorlardı hic bir seyi, goz gore gore karşilarinda obez oldum şimdide kendilerinin aynı şekilde dalga konusu oluyorum damnn
hani bi de 7-8 defa uyardım, kilomla ilgili yorum yapman hosuma gitmiyor diye, inadına yapiyor nedir derdi anlamadım.
Sen de haklısın tabii. Eklemeyi unuttum.
Bn kilolu seviyorum, benim hoşuma gidiyor kilolu kadın
Sen annene bakma
Takma kafana. Knsmak ister misin
belki
Gl oxle
Annen psikolojik tedavi almalı
Kötü kadın ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?